Iza i Avanti Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Menrzuś napisał(a):Noooooo...wiedziaaaaałem -taka jasnośc na dworze :p Witanko w ten diabelny dzień :multi::loveu: Diabelny to za mało powiedziane! U was nie jest tak źle! Spójrz na dół! Południe się gotuje!!!! Quote
Menrzuś Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Diabelny to za mało powiedziane! U was nie jest tak źle! Spójrz na dół! Południe się gotuje!!!! Trzeba wiedzieć gdzie swój wigwam postawić :eviltong: Pewnie, że nie jest tak źle - i troszke chłodniej....zawsze jakaś tam bryza :razz::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Menrzuś napisał(a):Trzeba wiedzieć gdzie swój wigwam postawić :eviltong: Pewnie, że nie jest tak źle - i troszke chłodniej....zawsze jakaś tam bryza :razz::evil_lol: Ja się nie prosiłam o wigwan na południu! Samo tak wyszło :evil_lol: Jak dziad pradziad postawił, tak stoi ;) Bryza, bryza... Ja mam bryzę jak se klimą w pysk dmuchnę! O! Quote
Menrzuś Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ja się nie prosiłam o wigwan na południu! Samo tak wyszło :evil_lol: Jak dziad pradziad postawił, tak stoi ;) Bryza, bryza... Ja mam bryzę jak se klimą w pysk dmuchnę! O! No to już genetycznie powinnaś być dostosowana do tamtejszych warunków klimatycznych :p eeee tam klima - bryza z jodem i zapachem sosnowej żywicy :razz::razz: Quote
Menrzuś Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Genetycznie to ja jestem do różnych klimatów dostosowana! :cool3: Bryza :placz: Ale widać do tamtejszego nie za bardzo, bo byś nie umierała :p ....nooooooo.......mmmmmmmm......:razz::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Menrzuś napisał(a):No to już genetycznie powinnaś być dostosowana do tamtejszych warunków klimatycznych :p eeee tam klima - bryza z jodem i zapachem sosnowej żywicy :razz::razz: Genetycznie to ja jestem do różnych klimatów dostosowana! :cool3: Bryza :placz: Quote
Iza i Avanti Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 A tu to nawet pies z kulawą nóżką nie zawita... :-( Quote
Menrzuś Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Iza i Avanti napisał(a):A tu to nawet pies z kulawą nóżką nie zawita... :-( Przecież mój post jest ostatni :eviltong::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Menrzuś napisał(a):Przecież mój post jest ostatni :eviltong::evil_lol: O! To zwracam honor! Poprzeskakiwało i nie zauważyłam :oops: Quote
Menrzuś Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Iza i Avanti napisał(a):O! To zwracam honor! Poprzeskakiwało i nie zauważyłam :oops: No wiesz - tylko parę wątków jest u mnie w super-subskrypcjach :razz: Quote
Iza i Avanti Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Menrzuś napisał(a):No wiesz - tylko parę wątków jest u mnie w super-subskrypcjach :razz: ..........................:loveu:............................... Quote
Menrzuś Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Iza i Avanti napisał(a):..........................:loveu:............................... Twój był jakis taki zastały, ale od czasu jak z Jabłuszkową się za niego wzięliśmy, to licznik goni jak szalony :loveu: Ale wrzuć jakieś fotki - coś taka chitra :razz: Quote
Iza i Avanti Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Menrzuś napisał(a):Twój był jakis taki zastały, ale od czasu jak z Jabłuszkową się za niego wzięliśmy, to licznik goni jak szalony :loveu: Ale wrzuć jakieś fotki - coś taka chitra :razz: Bo wy z Jabłuszkową to strrrrrrrrrrrrrraszne gaduły jesteście! :loveu: Czemu chitra? Wrzucę, wrzucę! Quote
Menrzuś Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Bo wy z Jabłuszkową to strrrrrrrrrrrrrraszne gaduły jesteście! :loveu: Czemu chitra? Wrzucę, wrzucę! No to szczekam.....ja to teraz mam okres fotkowy :lol: Quote
Iza i Avanti Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Menrzuś napisał(a):No to szczekam.....ja to teraz mam okres fotkowy :lol: Też bym miała, jakbym taką bulwę se zapodała :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Też bym miała, jakbym taką bulwę se zapodała :evil_lol: Ma się te znajomości :razz::razz: Alfa zachorowała na buldożka i nie mogła sie powstrzymać.....a ja cierpię :evil_lol:.....chyba sobie trzecią rękę doszyję Quote
Iza i Avanti Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Menrzuś napisał(a):Ma się te znajomości :razz::razz: Alfa zachorowała na buldożka i nie mogła sie powstrzymać.....a ja cierpię :evil_lol:.....chyba sobie trzecią rękę doszyję Czekaj jak do pary załatwi panią bulwę... :evil_lol: Przyszyjesz sobie dwie na raz ;) Quote
Menrzuś Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Czekaj jak do pary załatwi panią bulwę... :evil_lol: Przyszyjesz sobie dwie na raz ;) Goopol :eviltong: Ten szczyl mnie wykończy.....wszędzie jest - normalnie mi się troi w oczach. Jak sprzątam kupe, to już siedzi w doniczce.....jak siki wycieram, to gryzie pień palemki.....:placz: Quote
Iza i Avanti Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Menrzuś napisał(a):Goopol :eviltong: Ten szczyl mnie wykończy.....wszędzie jest - normalnie mi się troi w oczach. Jak sprzątam kupe, to już siedzi w doniczce.....jak siki wycieram, to gryzie pień palemki.....:placz: O! To teraz będziesz wiedział jak mam z Zuzą! U mnie jest podobnie- jak odciągam ją od jednej rzeczy, czyt: szarpania za kabelki z kolumn, ona zabiera się do innej, czyt: ucieczki z pilotem, itd, itp... Quote
Medorowa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Dawno mnie nie było, ale się pojawiam;):B-fly: Quote
Iza i Avanti Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Medorowa napisał(a):Dawno mnie nie było, ale się pojawiam;):B-fly: Cześć dawno nie bywająca Medorkowa! :loveu: Quote
apple Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [FONT=Century Gothic]A tutaj nikt za mną nie tęsknił:-o:evil_lol::loveu:[/FONT] Quote
apple Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [FONT=Century Gothic]No normalnie nikt:crazyeye: IZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]A tutaj nikt za mną nie tęsknił:-o:evil_lol::loveu:[/FONT] Jak to nie? :crazyeye: Ja tęskniłam! Jak ślak! :loveu: Quote
apple Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Jak to nie? :crazyeye: Ja tęskniłam! Jak ślak! :loveu:[FONT=Century Gothic]No ja myśle....bo jak nie to normalnie sie zapłaczę:placz::lol: No to opowiadaj co sie działo jak mnie nie było???? Szybko masz okazję sie poskarżyć na tych i owych:evil_lol: Jak tam Zuzia i Avanti? [/FONT] Quote
Recommended Posts