Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Cześć Izunia ;)

Przyjedźcie tutaj - tu jest ludzka pogoda. A tam, to te upały pomieszane z klimą, są niezdrowe dla zdrowotności :p

Zdrówka :loveu:

(i nie kichaj w odpowiedzi :eviltong:)

Przyjedziemy, przyjedziemy! Ale dopiero za 2 miesiące :shake:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Przyjedziemy, przyjedziemy! Ale dopiero za 2 miesiące :shake:

Będzie za to luźniej. My 30-go w Kaszuby wyjeżdżamy.....cisza....spokój. Psy się wyganiają......może grzybki będą.....może jakąś rybkę na grilla? :razz:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Będzie za to luźniej. My 30-go w Kaszuby wyjeżdżamy.....cisza....spokój. Psy się wyganiają......może grzybki będą.....może jakąś rybkę na grilla? :razz:

I bardzo się cieszę, że będzie luźniej! Nienawidzę dzikich tłumów, kolejek do knajpy, plaży zawalonej ręcznikami, "turystów" nawalonych piwskiem o 12.00, kłótliwych panieniek i wtórujących im mięśniaków, wszechogarniającego chamstwa, itd., itp....

Posted

[quote name='Iza i Avanti']I bardzo się cieszę, że będzie luźniej! Nienawidzę dzikich tłumów, kolejek do knajpy, plaży zawalonej ręcznikami, "turystów" nawalonych piwskiem o 12.00, kłótliwych panieniek i wtórujących im mięśniaków, wszechogarniającego chamstwa, itd., itp....

Chyba ten katar źle wpływa na Twój humorek ;)

Masz trochę świeżej witaminki C :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Chyba ten katar źle wpływa na Twój humorek ;)

Masz trochę świeżej witaminki C :loveu:

Noooooooooo, trochę marudzę...

Dziękuję za poziomeczki. Prawie czuję ich zapach! ;) Gdyby nie ten zatkany nos...

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Noooooooooo, trochę marudzę...

Dziękuję za poziomeczki. Prawie czuję ich zapach! ;) Gdyby nie ten zatkany nos...

Ty nie marudź tutaj, tylko zamknij oczy, otwórz dzioba.....hooop.....i teraz smakuj :lol:......te żółte są najsmaczniejsze, więc dla Zuzi będą :p

Posted

Menrzuś napisał(a):
Ty nie marudź tutaj, tylko zamknij oczy, otwórz dzioba.....hooop.....i teraz smakuj :lol:......te żółte są najsmaczniejsze, więc dla Zuzi będą :p

Smaku też nie czuję :placz: Mam nadzieję, że Zuzia poczuje! :loveu:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Smaku też nie czuję :placz: Mam nadzieję, że Zuzia poczuje! :loveu:

Ooooo moja droga, to poważna sprawa. Brak smaku....brak węchu.... gilont jak glut Argonowy.....boszszsz...... to wygląda na zaawansowaną drożdżycę przyuszną :crazyeye:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Idę spać... Z nadzieją, że jutro nie będę miała zapchanego nosa...

Słodkich snów Menrzusiu!

Dobrej :loveu:......troszke nad tym popracuję.....spoko ;)

Posted

Menrzuś napisał(a):
Ooooo moja droga, to poważna sprawa. Brak smaku....brak węchu.... gilont jak glut Argonowy.....boszszsz...... to wygląda na zaawansowaną drożdżycę przyuszną :crazyeye:

Jesooooooooooooooooo :crazyeye: Na co? :crazyeye: I jak ja mam teraz zasnąć? :placz:

Posted

Menrzuś napisał(a):
:evil_lol::evil_lol:

a jak zdrówko?

Średnio. Nadal jestem zakatarzona i doszedł mi kaszel :shake: A w biurze mam tak duszno, że muszę siedzieć przy włączonej klimie- inaczej bym ocipiała!

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Średnio. Nadal jestem zakatarzona i doszedł mi kaszel :shake: A w biurze mam tak duszno, że muszę siedzieć przy włączonej klimie- inaczej bym ocipiała!

Ja tam bym wolał ocipieć, niż walczyć z katarem :shake:;)

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Tak! Kwitnę! :loveu:

Cześć Menrzusiu! :loveu:

Noooooo...wiedziaaaaałem -taka jasnośc na dworze :p

Witanko w ten diabelny dzień :multi::loveu: