Iza i Avanti Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 [quote name='Menrzuś']Cześć Izunia ;) Przyjedźcie tutaj - tu jest ludzka pogoda. A tam, to te upały pomieszane z klimą, są niezdrowe dla zdrowotności :p Zdrówka :loveu: (i nie kichaj w odpowiedzi :eviltong:) Przyjedziemy, przyjedziemy! Ale dopiero za 2 miesiące :shake: Quote
Menrzuś Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Przyjedziemy, przyjedziemy! Ale dopiero za 2 miesiące :shake: Będzie za to luźniej. My 30-go w Kaszuby wyjeżdżamy.....cisza....spokój. Psy się wyganiają......może grzybki będą.....może jakąś rybkę na grilla? :razz: Quote
Iza i Avanti Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Menrzuś napisał(a):Będzie za to luźniej. My 30-go w Kaszuby wyjeżdżamy.....cisza....spokój. Psy się wyganiają......może grzybki będą.....może jakąś rybkę na grilla? :razz: I bardzo się cieszę, że będzie luźniej! Nienawidzę dzikich tłumów, kolejek do knajpy, plaży zawalonej ręcznikami, "turystów" nawalonych piwskiem o 12.00, kłótliwych panieniek i wtórujących im mięśniaków, wszechogarniającego chamstwa, itd., itp.... Quote
Menrzuś Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='Iza i Avanti']I bardzo się cieszę, że będzie luźniej! Nienawidzę dzikich tłumów, kolejek do knajpy, plaży zawalonej ręcznikami, "turystów" nawalonych piwskiem o 12.00, kłótliwych panieniek i wtórujących im mięśniaków, wszechogarniającego chamstwa, itd., itp.... Chyba ten katar źle wpływa na Twój humorek ;) Masz trochę świeżej witaminki C :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 [quote name='Menrzuś']Chyba ten katar źle wpływa na Twój humorek ;) Masz trochę świeżej witaminki C :loveu: Noooooooooo, trochę marudzę... Dziękuję za poziomeczki. Prawie czuję ich zapach! ;) Gdyby nie ten zatkany nos... Quote
Menrzuś Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Noooooooooo, trochę marudzę... Dziękuję za poziomeczki. Prawie czuję ich zapach! ;) Gdyby nie ten zatkany nos... Ty nie marudź tutaj, tylko zamknij oczy, otwórz dzioba.....hooop.....i teraz smakuj :lol:......te żółte są najsmaczniejsze, więc dla Zuzi będą :p Quote
Iza i Avanti Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Menrzuś napisał(a):Ty nie marudź tutaj, tylko zamknij oczy, otwórz dzioba.....hooop.....i teraz smakuj :lol:......te żółte są najsmaczniejsze, więc dla Zuzi będą :p Smaku też nie czuję :placz: Mam nadzieję, że Zuzia poczuje! :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Idę spać... Z nadzieją, że jutro nie będę miała zapchanego nosa... Słodkich snów Menrzusiu! Quote
Menrzuś Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Smaku też nie czuję :placz: Mam nadzieję, że Zuzia poczuje! :loveu: Ooooo moja droga, to poważna sprawa. Brak smaku....brak węchu.... gilont jak glut Argonowy.....boszszsz...... to wygląda na zaawansowaną drożdżycę przyuszną :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Idę spać... Z nadzieją, że jutro nie będę miała zapchanego nosa... Słodkich snów Menrzusiu! Dobrej :loveu:......troszke nad tym popracuję.....spoko ;) Quote
Iza i Avanti Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Menrzuś napisał(a):Ooooo moja droga, to poważna sprawa. Brak smaku....brak węchu.... gilont jak glut Argonowy.....boszszsz...... to wygląda na zaawansowaną drożdżycę przyuszną :crazyeye: Jesooooooooooooooooo :crazyeye: Na co? :crazyeye: I jak ja mam teraz zasnąć? :placz: Quote
Menrzuś Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Idę... Z tą drożdżycą, czy czymś tam... |paaaaaaaaaaaaa :hand::hand::hand: Quote
Iza i Avanti Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Idę... Z tą drożdżycą, czy czymś tam... |paaaaaaaaaaaaa Quote
Iza i Avanti Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Doberek! Nadal mamy zasmarkany dzień.... Quote
Menrzuś Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Doberek! Nadal mamy zasmarkany dzień.... Pij płyny, bo się odwodnisz :evil_lol::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Menrzuś napisał(a):Pij płyny, bo się odwodnisz :evil_lol::loveu: Piję, piję! Hektolitry :eviltong: Quote
Menrzuś Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Piję, piję! Hektolitry :eviltong: No nie mów, że biurko do WCtu przeniosłaś :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Menrzuś napisał(a):No nie mów, że biurko do WCtu przeniosłaś :diabloti: nieeeeeeeeeeeeeeeeee... Zaworki se naprawiłam! :sweetCyb: :roflt: Quote
Menrzuś Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Iza i Avanti napisał(a):nieeeeeeeeeeeeeeeeee... Zaworki se naprawiłam! :sweetCyb: :roflt: :evil_lol::evil_lol: a jak zdrówko? Quote
Iza i Avanti Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Menrzuś napisał(a)::evil_lol::evil_lol: a jak zdrówko? Średnio. Nadal jestem zakatarzona i doszedł mi kaszel :shake: A w biurze mam tak duszno, że muszę siedzieć przy włączonej klimie- inaczej bym ocipiała! Quote
Menrzuś Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Średnio. Nadal jestem zakatarzona i doszedł mi kaszel :shake: A w biurze mam tak duszno, że muszę siedzieć przy włączonej klimie- inaczej bym ocipiała! Ja tam bym wolał ocipieć, niż walczyć z katarem :shake:;) Quote
Iza i Avanti Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Menrzuś napisał(a):Ja tam bym wolał ocipieć, niż walczyć z katarem :shake:;) A ja nie lubię cipieć :evil_lol: Doberek! :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Menrzuś napisał(a):Dzisiaj napewno już kwitnąca jesteś :razz: Tak! Kwitnę! :loveu: Cześć Menrzusiu! :loveu: Quote
Menrzuś Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Tak! Kwitnę! :loveu: Cześć Menrzusiu! :loveu: Noooooo...wiedziaaaaałem -taka jasnośc na dworze :p Witanko w ten diabelny dzień :multi::loveu: Quote
Recommended Posts