Iza i Avanti Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Menrzuś napisał(a):No, było to trochę wkurzające.....ale cóż. Pogoda, jak dla mnie, jest extra - nie za gorąco, żadnej chmurki, lekki, orzeźwiający wiaterek. A co, przyjeżdżasz? :razz: Jakbym mogła, to już bym u was była. :loveu: Muszę uciekać! Papa :multi: Praca czeka... :placz: Quote
Menrzuś Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Znowu posty skaczą :crazyeye:......czy coś się znowu kisi? :cool1: Quote
apple Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Do meldunku się stawiam!!! Zuza już o wiele, wiele lepiej. Gorączka zniknęła, kaszel prawie też, jeszcze troszkę z noska się leje, ale to niewiele. Nie wiem co to bylo :crazyeye: Jednodniówka? :roll: [FONT=Century Gothic]Jednodniówka? Nie słyszałam o czymś takim chyba Zuzia wynalazła:evil_lol: Bosszzz ciesze się ze już ok....cioteczka posiawiała i postarzała sie o całe2 lata przez tego małego zbója:evil_lol:[/FONT] Ja Ci dam JeNdze!!! :mad: :roll: Cześć moi kofffffffffffffffffani :loveu:[FONT=Century Gothic]Koffana:loveu:[/FONT] [quote name='Iza i Avanti']Nieeeeeeeeee, nooooooooooooo... Dzisiaj to ja jestem: FUNKIEL NÓWKA, NIE ŚMIGANA! :loveu:[FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahahahahahaha może i funkel nówka ale ze nie śmigana to ja nie wierze:diabloti:[/FONT] Quote
apple Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [FONT=Century Gothic]A na meczu kurfowałam a jeszcze bardziej po:cool1:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Koffana:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahahahahahaha może i funkel nówka ale ze nie śmigana to ja nie wierze:diabloti:[/FONT] Ja ci dam :mad: No, dopsz... Śmigana :oops: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A na meczu kurfowałam a jeszcze bardziej po:cool1:[/FONT] A czemu jeszcze bardziej po? :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Kochani! Ponieważ nikogo, dosłownie NIKOGO tu i tam nie ma, to ja sobie idę... Papa. Quote
Menrzuś Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Kochani! Ponieważ nikogo, dosłownie NIKOGO tu i tam nie ma, to ja sobie idę... Papa. No juz się nie fochaj :calus: Śmigaj i kuruj Zuzię ;) Quote
apple Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [FONT=Century Gothic]PA PA PA PA PA PA PA PA PA CAŁUSÓW 102 [/FONT][FONT=Century Gothic]:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='Menrzuś']No juz się nie fochaj :calus: Śmigaj i kuruj Zuzię ;) No dopsz... nie focham się. A Zuzia już wykurowana... Teraz ja potrzebuję kuracji :shake: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]PA PA PA PA PA PA PA PA PA CAŁUSÓW 102[/FONT] [FONT=Century Gothic]:loveu: :loveu: :loveu: [/FONT] Oj, jak my tu będziemy tęsknić :placz: Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Iza i Avanti napisał(a):No dopsz... nie focham się. A Zuzia już wykurowana... Teraz ja potrzebuję kuracji :shake: A co sie dzieje? :crazyeye:.......Ty mi tu nie choruj :mad: Quote
apple Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Menrzuś']A co sie dzieje? :crazyeye:.......Ty mi tu nie choruj :mad: [FONT=Century Gothic]Się wozi doope luksusowymi autkami z klimą to sie ma katar:diabloti:;):loveu: A tak poważnie to co się stało?:roll:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Się wozi doope luksusowymi autkami z klimą to sie ma katar:diabloti:;):loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A tak poważnie to co się stało?:roll:[/FONT] A Ty cicho bądź :p......może to tylko melancholia :razz: Quote
apple Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Menrzuś']A Ty cicho bądź :p......może to tylko melancholia :razz:[FONT=Century Gothic] Yyyyyyyyyyyy myślisz?:roll: Iza oć Japkowa utulk[/FONT] a:glaszcze: Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic]Yyyyyyyyyyyy myślisz?:roll: Iza oć Japkowa utulk[/FONT] a:glaszcze: Już się nadstawiam :loveu: :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='Menrzuś']A co sie dzieje? .......Ty mi tu nie choruj :mad: Chyba zuzy zarazki na mnie przelazły... [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Się wozi doope luksusowymi autkami z klimą to sie ma katar[/FONT] [FONT=Century Gothic]A tak poważnie to co się stało?:roll:[/FONT] Choram :placz: [quote name='Menrzuś']A Ty cicho bądź ......może to tylko melancholia Niestey nie... :shake: [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic]Yyyyyyyyyyyy myślisz?:roll: Iza oć Japkowa utulk[/FONT] a:glaszcze: Tuuuuuuuuuuuuuuuulimyyyyyyyyyyyyyyyy :loveu: [quote name='Menrzuś']Już się nadstawiam :loveu: :diabloti: Nie Ciebie! Mnie!!! :mad: Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Eeeeee tam - przecież to jednodniówka była - przeżyyyyyjesz.Szczególnie po tych tulankach :razz: Quote
Iza i Avanti Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Menrzuś napisał(a):Eeeeee tam - przecież to jednodniówka była - przeżyyyyyjesz.Szczególnie po tych tulankach :razz: Akoś przeżyję! Przed chwilką wręczyliśmy szefowi 8 tyg. berneńczyka (swojego 10-latka musiał uśpić przed 2 tyg.) Mały jest pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęeeeeeeeeeekny. Normalnie cud, miód, malinka! Cyknę mu zdjęcia i wstawię! Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Akoś przeżyję! Przed chwilką wręczyliśmy szefowi 8 tyg. berneńczyka (swojego 10-latka musiał uśpić przed 2 tyg.) Mały jest pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęeeeeeeeeeekny. Normalnie cud, miód, malinka! Cyknę mu zdjęcia i wstawię! To wstawiaj (szykuje się premia :evil_lol:) Quote
Iza i Avanti Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Piękny, pachnący szczeniorem, 8 tygodniowy berneńczyk szefa: Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 mmmmmmmmmmm :loveu:.......ale to nie boksio, więc nie żałuję:eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Menrzuś napisał(a):mmmmmmmmmmm :loveu:.......ale to nie boksio, więc nie żałuję:eviltong: Ale dla takiego zapachu, to można umrzeć ;) Pachnie- bosko! Pamiętasz jeszcze Menrzusiu, ten zapach szczeniaczka? Ja go sobie właśnie przypomniałam- jest cudowny :loveu: Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ale dla takiego zapachu, to można umrzeć ;) Pachnie- bosko! Pamiętasz jeszcze Menrzusiu, ten zapach szczeniaczka? Ja go sobie właśnie przypomniałam- jest cudowny :loveu: Może to dziwnie zabrzmi, ale nam się kojarzył ten zapach z orzechami :p Iza i Avanti napisał(a):Miłego weekendu! Papa! :-) Miłegooooooo :hand::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Dobry wieczór! :-) Zuza smarka, ja smarkam, tylko TZ zdrowy... Zasmarkana sobota... Quote
Menrzuś Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Dobry wieczór! :-) Zuza smarka, ja smarkam, tylko TZ zdrowy... Zasmarkana sobota... Cześć Izunia ;) Przyjedźcie tutaj - tu jest ludzka pogoda. A tam, to te upały pomieszane z klimą, są niezdrowe dla zdrowotności :p Zdrówka :loveu: (i nie kichaj w odpowiedzi :eviltong:) Quote
Recommended Posts