apple Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Chyba pojadę z nią popołudniu do lekarza.... Dzwoniłam przed chwilką do domu: mała znowu śpi... Już drugi raz dzisaj. Ale to dobrze. Sen jest podobno najlepszym lekarstwem. Jabcokowa! A Ty widziałaś foty na wsteczu? Zuzia i Avanti... No i ja... :evil_lol:[FONT=Century Gothic]No właśnie ogladam:loveu: ta jest cudna:loveu: http://images33.fotosik.pl/294/016122713ec8eb3f.jpg Do lekarza koniecznie......moze to angina:roll:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No właśnie ogladam:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]ta jest cudna:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]http://images33.fotosik.pl/294/016122713ec8eb3f.jpg[/FONT] [FONT=Century Gothic]Do lekarza koniecznie......moze to angina:roll:[/FONT] Albo jakiś wirus, bo od paru dni ma też wzmożone sranko :roll: Quote
apple Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Albo jakiś wirus, bo od paru dni ma też wzmożone sranko :roll: [FONT=Century Gothic]No moze ale żeby tak ją chwyciło............ehhhhh bidulka:shake: Musi duuużo pić- koniecznie:cool1: Całuski posyłam:loveu:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No moze ale żeby tak ją chwyciło............ehhhhh bidulka:shake:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Musi duuużo pić- koniecznie:cool1:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Całuski posyłam:loveu:[/FONT] Pije, pije... Całuski przekażę po powrocie do domu... Mam nadzieję, że uda mi się wyrwać nieco wcześniej... Quote
apple Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Pije, pije... Całuski przekażę po powrocie do domu... Mam nadzieję, że uda mi się wyrwać nieco wcześniej...[FONT=Century Gothic]Idź do szefa i powiedz....... no chyba zrozumie.....bez sensu żebyś siedziała w robocie jak mała chora:cool1:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Idź do szefa i powiedz....... no chyba zrozumie.....bez sensu żebyś siedziała w robocie jak mała chora:cool1:[/FONT] Szefa nie ma, a ja jestem w dziale sama :placz: Usranie z taką robotą :placz: Quote
apple Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Szefa nie ma, a ja jestem w dziale sama :placz: Usranie z taką robotą :placz:[FONT=Century Gothic]Qurde to nie dobrze..... no to chyba nie ma szans na zwolnienie się wczesnie.....ehhhh biedna ty......niewyspana, siedzisz i myślisz....to jest najgorsze:cool1: No ale nie martw się........mała dostanie leki i bedzie ok;) Dobra Izunia muszę uciekać bo Alunia się tu dopomina mojej uwagi:lol: Buziam cie:loveu:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Qurde to nie dobrze..... no to chyba nie ma szans na zwolnienie się wczesnie.....ehhhh biedna ty......niewyspana, siedzisz i myślisz....to jest najgorsze:cool1:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No ale nie martw się........mała dostanie leki i bedzie ok;)[/FONT] [FONT=Century Gothic]Dobra Izunia muszę uciekać bo Alunia się tu dopomina mojej uwagi:lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Buziam cie:loveu:[/FONT] Buziaczki dla Ciebie i Alutki :loveu: Ja też wracam do pracy! Papa :multi: Quote
Menrzuś Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Dowcipniś :diabloti: No co? Rechocząc sie nie zasnęłaś :razz: Quote
apple Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [FONT=Century Gothic]IZA! [SIZE=2]Choć tutaj i melduj szybko jak malutka:roll: Denerwuje się co z nią........daj znać jak noc i wogóle:roll: [/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 IZAAAAAAA.........pobudka......wstawaaaaaaaj :cool1: Meldowac proszę :razz: Quote
apple Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Menrzuś']IZAAAAAAA.........pobudka......wstawaaaaaaaj :cool1: Meldowac proszę :razz: [FONT=Century Gothic]Chyba wzięła L4:roll:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Chyba wzięła L4:roll:[/FONT] Może i tak być. Ale JeNdza wie, że czekamy......może kliknie :-( Quote
apple Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Menrzuś']Może i tak być. Ale JeNdza wie, że czekamy......może kliknie :-([FONT=Century Gothic]Nooo JeNdza:loveu:.....chyba jej potem wyśle S-ka:cool1: [/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nooo JeNdza:loveu:.....chyba jej potem wyśle S-ka:cool1:[/FONT] A ja wiem, że przyjdzie - bioprądami Ją przyciągnę :razz::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]IZA![/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=2]Choć tutaj i melduj szybko jak malutka:roll:[/FONT] [SIZE=7][FONT=Century Gothic]Denerwuje się co z nią........daj znać jak noc i wogóle:roll:[/FONT] [quote name='Menrzuś']IZAAAAAAA.........pobudka......wstawaaaaaaaj :cool1: Meldowac proszę :razz: Do meldunku się stawiam!!! Zuza już o wiele, wiele lepiej. Gorączka zniknęła, kaszel prawie też, jeszcze troszkę z noska się leje, ale to niewiele. Nie wiem co to bylo :crazyeye: Jednodniówka? :roll: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Chyba wzięła L4:roll:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nooo JeNdza:loveu:.....chyba jej potem wyśle S-ka:cool1:[/FONT] Ja Ci dam JeNdze!!! :mad: Cześć moi kofffffffffffffffffani :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Menrzuś napisał(a):A ja wiem, że przyjdzie - bioprądami Ją przyciągnę :razz::evil_lol: No i przyciągnęły mnie tu te Twoje bioprądy :cool3: Quote
Menrzuś Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 No i od razu lepiej......takie to małe, a tak nastraszyc potrafi :p Quote
Iza i Avanti Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Menrzuś napisał(a):No i od razu lepiej......takie to małe, a tak nastraszyc potrafi :p Oj, potrafi, potrafi :loveu: A teraz właśnie w parku rozrabia! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Oj, potrafi, potrafi :loveu: A teraz właśnie w parku rozrabia! :evil_lol: Widać, że to naprawdę jednodniówka była......boszsz Dała Ci się wyspać? Czy znowu orzesz nosem klawiaturę :razz: Quote
Iza i Avanti Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Menrzuś napisał(a):Widać, że to naprawdę jednodniówka była......boszsz Dała Ci się wyspać? Czy znowu orzesz nosem klawiaturę :razz: Nieeeeeeeeee, nooooooooooooo... Dzisiaj to ja jestem: FUNKIEL NÓWKA, NIE ŚMIGANA! :loveu: Quote
Menrzuś Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Nieeeeeeeeee, nooooooooooooo... Dzisiaj to ja jestem: FUNKIEL NÓWKA, NIE ŚMIGANA! :loveu: No jak nie śmigana, to faktycznie - nówka :multi::multi::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Menrzuś napisał(a):No jak nie śmigana, to faktycznie - nówka :multi::multi::evil_lol: Nawet drugiej połowy meczu nie oglądałam. I dobrze, bo bym się tylko wkurzyła :angryy: Menrzusiu! Jaka u Was dzis pogoda? Quote
Menrzuś Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Nawet drugiej połowy meczu nie oglądałam. I dobrze, bo bym się tylko wkurzyła :angryy: Menrzusiu! Jaka u Was dzis pogoda? No, było to trochę wkurzające.....ale cóż. Pogoda, jak dla mnie, jest extra - nie za gorąco, żadnej chmurki, lekki, orzeźwiający wiaterek. A co, przyjeżdżasz? :razz: Quote
Menrzuś Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Jakbym mogła, to już bym u was była. :loveu: Muszę uciekać! Papa :multi: Praca czeka... :placz: A niech sobie szczeka....przecież nie zając :evil_lol: Miłego :multi::loveu: Quote
Recommended Posts