Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Zuzulka wstała o 5.10 :shake: O 6.30 była już po śniadaniu :p A w międzyczasie broiła ile wlezie :evil_lol:

Uciekam Menrzusiu! Muszę się obrobić. Wrócę![/quote]

A to ranny ptaszek :lol:...a Ty pewnie nie wiedziałaś w co ręce włożyć

Zęby.....Zuzia, zostaw to.....kaszka....Zuzia, a gdzie ty znowu leziesz?.....robienie oka.....tylko nie wazon!.....łyżeczką kaszkę..... pppppffffffffffff.....i czego plujesz - kaszka jest doooobra...... :evil_lol:

obrabiaj co drugi papier - reszta do szuflady :p

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']A to ranny ptaszek :lol:...a Ty pewnie nie wiedziałaś w co ręce włożyć

Zęby.....Zuzia, zostaw to.....kaszka....Zuzia, a gdzie ty znowu leziesz?.....robienie oka.....tylko nie wazon!.....łyżeczką kaszkę..... pppppffffffffffff.....i czego plujesz - kaszka jest doooobra...... :evil_lol:

obrabiaj co drugi papier - reszta do szuflady :p[/quote]

hihihihihihihi! Menrzuś! Prawie trafiłeś! Tylko bez plucia, bo Zuzia jedzeniem nie pluje :lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']hihihihihihihi! Menrzuś! Prawie trafiłeś! Tylko bez plucia, bo Zuzia jedzeniem nie pluje :lol:[/quote]

bez plucia było? Eeeeeeeee......to jeszcze rozkosze karmienia przed Tobą :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']bez plucia było? Eeeeeeeee......to jeszcze rozkosze karmienia przed Tobą :diabloti:[/quote]

No soooooooooooooo Ty! Moja córcia nie będzie pluła jedzonkiem! Nigdy! Never! :diabloti:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No soooooooooooooo Ty! Moja córcia nie będzie pluła jedzonkiem! Nigdy! Never! :diabloti:[/quote]

A zobaczysz jaką radochę z tego będzie miała - japa od ucha, do ucha :diabloti:

.....i chlap mamie papką jabłkową w oko :evil_lol:......i poprawka kaszką :diabloti:

:roflt:

Posted

Menrzuś napisał(a):
A zobaczysz jaką radochę z tego będzie miała - japa od ucha, do ucha :diabloti:

.....i chlap mamie papką jabłkową w oko :evil_lol:......i poprawka kaszką :diabloti:

:roflt:

NIE! :eviltong:

Doberek wszystkim... Zuza się pochorowała- katar do pasa, kaszel, gorączka... A ja muszę być w pracy:placz:

Posted

[FONT=Century Gothic]Czeee Izaura mła kochana droga:loveu::loveu::loveu:

To jo - pamiętasz mnie jeszcze:roll:
[/FONT]

[quote name='Iza i Avanti']
Doberek wszystkim... Zuza się pochorowała- katar do pasa, kaszel, gorączka... A ja muszę być w pracy:placz:[FONT=Century Gothic]No to mamuni 25 na doope- jak to się pochorowała, to co mamunia robiła ze mała się pochorowała:mad:

ZUZIu - całuski zdrowotne dla ciebie od cioteczki :loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Czeee Izaura mła kochana droga:loveu::loveu::loveu:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]To jo - pamiętasz mnie jeszcze:roll:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]No to mamuni 25 na doope- jak to się pochorowała, to co mamunia robiła ze mała się pochorowała:mad:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]ZUZIu - całuski zdrowotne dla ciebie od cioteczki :loveu:[/FONT]

Cześć Kochana! Fajnie, że jesteś! Tęskniliśmy! :loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Kochana! Fajnie, że jesteś! Tęskniliśmy! :loveu:[FONT=Century Gothic]No jestem ale musze uciekać bede po południu- ale całuje cię mocno:loveu:

Daj małej Eurespal jak masz......jest najlepszy na przeziębienie i wysmaruj na noc mascią rozgrzewającą;)
[/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']No właśnie.....co to się tam u Ciebie porobiło? :crazyeye:

Mówic mi tu zara :mad:

Witanko :loveu:

A bo ja wiem? Wieczorem się zaczęło katarem, w nocy doszedł kaszelek i gorączka :shake:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No jestem ale musze uciekać bede po południu- ale całuje cię mocno:loveu:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Daj małej Eurespal jak masz......jest najlepszy na przeziębienie i wysmaruj na noc mascią rozgrzewającą;)[/FONT]

Nie mam. A to na receptę jest?

Posted

Bidulka mała :-(....w taka pogodę chorować :shake:
Mam nadzieję, że to tylko przeziębienie

Ale to przez te deszcze, czy może jakieś przeciągi? Kurna pilnuj tego, bo będę musiał przyjechać i porządek zrobić! :mad:

Zuzolek malutki :loveu:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Bidulka mała :-(....w taka pogodę chorować :shake:
Mam nadzieję, że to tylko przeziębienie

Ale to przez te deszcze, czy może jakieś przeciągi? Kurna pilnuj tego, bo będę musiał przyjechać i porządek zrobić! :mad:

Zuzolek malutki :loveu:

Nie mam pojęcia czemu się pochorowała.... Przeciąg? Kurde, możliwe...:placz:

A ja jestem nieprzytomna... Pół nocy nie spalam...

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Nie mam pojęcia czemu się pochorowała.... Przeciąg? Kurde, możliwe...:placz:

A ja jestem nieprzytomna... Pół nocy nie spalam...

To przemyśl, żeby następnym razem tego uniknąć.
Przeżyyyyyyyjesz :loveu:

(coś pod brodę sobie podstaw :razz:)

Posted

Menrzuś napisał(a):
To przemyśl, żeby następnym razem tego uniknąć.
Przeżyyyyyyyjesz :loveu:

(coś pod brodę sobie podstaw :razz:)

Coś pod brodę, coś pod powieki.... Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasypiam...

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Coś pod brodę, coś pod powieki.... Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasypiam...

A tam.....już prawie dziesiąta - zaraz będzie czas do domku :razz:

Mi kiedyś udało sie nie spać 54 godziny i jakoś przeżyłem ;)

Posted

Menrzuś napisał(a):
A tam.....już prawie dziesiąta - zaraz będzie czas do domku :razz:

Mi kiedyś udało sie nie spać 54 godziny i jakoś przeżyłem ;)

Ale ja tak nie potrafię :placz: Dosłownie zasypiam- siedząc!!! :placz:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A bo ja wiem? Wieczorem się zaczęło katarem, w nocy doszedł kaszelek i gorączka :shake:

[FONT=Century Gothic]Ojjjjjjj przeziębiłaś ją:shake: Na gorączkę nurofen...koniecznie:cool1:
[/FONT]

Nie mam. A to na receptę jest?[FONT=Century Gothic]Tak na recepte, ale mam zapas w domciu to bym ci dała tylko cholerka nie bede w Katowicach:cool1: Ala to bierze przy kazdym przeziębieniu - rewelka jest
szybko pomaga;)
[/FONT]

[quote name='Iza i Avanti']Nie mam pojęcia czemu się pochorowała.... Przeciąg? Kurde, możliwe...:placz:

A ja jestem nieprzytomna... Pół nocy nie spalam...[FONT=Century Gothic]Cioteczko a samochodzik to się ma z klimką czy bez? Bo jak z klimka to już masz odpowiedź dlaczego sie pochorowała:cool1:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Tak na recepte, ale mam zapas w domciu to bym ci dała tylko cholerka nie bede w Katowicach:cool1: Ala to bierze przy kazdym przeziębieniu - rewelka jest[/FONT]
[FONT=Century Gothic]szybko pomaga;)[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Cioteczko a samochodzik to się ma z klimką czy bez? Bo jak z klimka to już masz odpowiedź dlaczego sie pochorowała:cool1:[/FONT]

Z klimą... W dodatku automatem :placz:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Z klimą... W dodatku automatem :placz:[FONT=Century Gothic]No to masz teraz- najgorzej i najszybciej sie dzieci przeziebiają przez klimę właśnie....w samochodzie fajnie chłodno a wychodzi z auta i skwar.....to tak jakbyś ją wkładała i wyciągała z lodówki do ciepłego........qurcze niefajnie.............jak bedziesz w okolicy to wpadnij dam ci ten eurespal mam zapas:roll:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No to masz teraz- najgorzej i najszybciej sie dzieci przeziebiają przez klimę właśnie....w samochodzie fajnie chłodno a wychodzi z auta i skwar.....to tak jakbyś ją wkładała i wyciągała z lodówki do ciepłego........qurcze niefajnie.............jak bedziesz w okolicy to wpadnij dam ci ten eurespal mam zapas:roll:[/FONT]

Chyba pojadę z nią popołudniu do lekarza.... Dzwoniłam przed chwilką do domu: mała znowu śpi... Już drugi raz dzisaj. Ale to dobrze. Sen jest podobno najlepszym lekarstwem.

Jabcokowa! A Ty widziałaś foty na wsteczu? Zuzia i Avanti... No i ja... :evil_lol: