Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Za to jest szum potoków, jeszcze cudowniejsze wschody słońca i storczyki w lasach :razz:

Są jeszcze Beskidy, Bieszczady, Góry Stołowe, Izerski - jest dużo miejsc - nie tylko Zakopane.....[/quote]

Nieeeeeeee, no jasne. Beskid fajny, Bieszczady- byłam, ale nie chodziłam (2 tyg. siedziałam w ośrodnku na szkoleniu :shake:), Góry Stołowe- byłam, ale za cholerę nic nie pamiętam- mialam 4 latka...
Tatry uogólniłam do Zakopanego, tylko dlatego, że jak widzę wchodzące na "ceprowską górę" pt. musisz tam wejść- Giewont, lub człapiące (w najlepszym razie), ew. wjeżdżajęce bryczką po ceprostradzie do Morskiego Oka; wymalowane, wpyindżone panienki z ich mężczyznami, to mnie :angryy:
A czasami musisz ich spotkać idąc dalej...

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Nieeeeeeee, no jasne. Beskid fajny, Bieszczady- byłam, ale nie chodziłam (2 tyg. siedziałam w ośrodnku na szkoleniu :shake:), Góry Stołowe- byłam, ale za cholerę nic nie pamiętam- mialam 4 latka...
Tatry uogólniłam do Zakopanego, tylko dlatego, że jak widzę wchodzące na "ceprowską górę" pt. musisz tam wejść- Giewont, lub człapiące (w najlepszym razie), ew. wjeżdżajęce bryczką po ceprostradzie do Morskiego Oka; wymalowane, wpyindżone panienki z ich mężczyznami, to mnie :angryy:
A czasami musisz ich spotkać idąc dalej...[/quote]

A Ty byś chciała ciszę, motylki na kwiatkach, skaczące kozice.... :evil_lol:

Świat się zmienia....i to wcale nie na lepsze

Posted

[quote name='Menrzuś']A Ty byś chciała ciszę, motylki na kwiatkach, skaczące kozice.... :evil_lol:

Świat się zmienia....i to wcale nie na lepsze[/quote]

Noooooooooooo... I jeszcze te świstaki jesienną porą... :evil_lol: Tylko z tej "rasy" co nie siedzi i nie zawija w sreberka :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Noooooooooooo... I jeszcze te świstaki jesienną porą... :evil_lol: Tylko z tej "rasy" co nie siedzi i nie zawija w sreberka :evil_lol:[/quote]

To trzeba w Gorce iść :razz:.....tam tych świstaków nie ma :eviltong:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Doberek Menrzusiu :loveu:

Ty pisałeś u mnie, a ja u Ciebie ;)[/quote]

Ale ja byłem szybszy :evil_lol:

Wysmażyłas się wczoraj? :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale ja byłem szybszy :evil_lol:

Wysmażyłas się wczoraj? :razz:[/quote]

Straszny gorąc był u nas :shake: Smażyć się nie smażyłam, bo chyba bym umarła :roll:
Avanti nie chciał z domu wychodzić, Zuzka po godzinie spacerku też zrezygnowała :p

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Straszny gorąc był u nas :shake: Smażyć się nie smażyłam, bo chyba bym umarła :roll:
Avanti nie chciał z domu wychodzić, Zuzka po godzinie spacerku też zrezygnowała :p[/quote]

A tak tęskniłaś za latem :eviltong:.......ja się z Gdańska nie wyprowadzę - tutaj zawsze jest ludzka pogoda :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']A tak tęskniłaś za latem :eviltong:.......ja się z Gdańska nie wyprowadzę - tutaj zawsze jest ludzka pogoda :multi:[/quote]

Tęskniłam, tęskniłam... Bo wbrew pozorom ja kocham lato :loveu: :eviltong:

Na Twoim miejscu też bym się nie wyprowadzała....

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Tęskniłam, tęskniłam... Bo wbrew pozorom ja kocham lato :loveu: :eviltong:

Na Twoim miejscu też bym się nie wyprowadzała....[/quote]

No to co to za marudzenie na gorąc? :razz:

.....szkoda, że nikt nie postawił tutaj trochę gór - wtedy by mnie stąd końmi nie wyciągnięto ;)

Śmigam z bestiami......miłej pracki :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']No to co to za marudzenie na gorąc? :razz:

.....szkoda, że nikt nie postawił tutaj trochę gór - wtedy by mnie stąd końmi nie wyciągnięto ;)

Śmigam z bestiami......miłej pracki :multi:[/quote]

Ale masz wydmy! :evil_lol:

:loveu: miłego spacerku! Ja też zabieram się do pracy! :multi:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ale masz wydmy! :evil_lol:

:loveu: miłego spacerku! Ja też zabieram się do pracy! :multi:[/quote]

..... na które nie można wchodzić :shake:.....ale i tak, czasami różne rzeczy się tam dzieją :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']..... na które nie można wchodzić :shake:.....ale i tak, czasami różne rzeczy się tam dzieją :evil_lol:[/quote]

Nooooooooo, nie można...

Myśmy w zeszłym roku dostali mandat za zbyt daleki wjazd do lasu. Jak uświadomił nas leśnik, był to już Park Krajobrazowy, a my staliśmy "prawie na wydmie"...
Już więcej tego błędu nie popełniliśmy :shake:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Nooooooooo, nie można...

Myśmy w zeszłym roku dostali mandat za zbyt daleki wjazd do lasu. Jak uświadomił nas leśnik, był to już Park Krajobrazowy, a my staliśmy "prawie na wydmie"...
Już więcej tego błędu nie popełniliśmy :shake:[/quote]

No pewnie - przyjeżdża ta stonka z południa i rozjeżdża nam tu wszystko!!! Ruszyć doopsko i popedałować nogami, a nie wszędzie samochodem!!!

:evil_lol:

Witanko :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']No pewnie - przyjeżdża ta stonka z południa i rozjeżdża nam tu wszystko!!! Ruszyć doopsko i popedałować nogami, a nie wszędzie samochodem!!!

:evil_lol:

Witanko :loveu:[/quote]

Ja Ci dam stonkę z południa :angryy:

Pfffffffffffffffffffffffffffff

Posted

[quote name='Menrzuś']Ty to wyjątkowo jesteś biedroneczką :razz:[/quote]

hihihihihihi :loveu:

Tą z tej nowej odmiany, które "gryzą" :evil_lol:

Jakaś taka mało przytomna dzisiaj jestem... Wypiłam już 2 kawy i dalej spaaaaaaaaaaaaaaaać mi się chce :shake:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']hihihihihihi :loveu:

Tą z tej nowej odmiany, które "gryzą" :evil_lol:

Jakaś taka mało przytomna dzisiaj jestem... Wypiłam już 2 kawy i dalej spaaaaaaaaaaaaaaaać mi się chce :shake:[/quote]

No wiesz......nie chciałem tak od razu z grubej rury :diabloti:

A co, Zuzia znowu przed 5tą się obudziła? Taaaaa.....bycie mamą ma swój urok ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']No wiesz......nie chciałem tak od razu z grubej rury :diabloti:

A co, Zuzia znowu przed 5tą się obudziła? Taaaaa.....bycie mamą ma swój urok ;)[/quote]

Zuzulka wstała o 5.10 :shake: O 6.30 była już po śniadaniu :p A w międzyczasie broiła ile wlezie :evil_lol:

Uciekam Menrzusiu! Muszę się obrobić. Wrócę!