Iza i Avanti Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Za to jest szum potoków, jeszcze cudowniejsze wschody słońca i storczyki w lasach :razz: Są jeszcze Beskidy, Bieszczady, Góry Stołowe, Izerski - jest dużo miejsc - nie tylko Zakopane.....[/quote] Nieeeeeeee, no jasne. Beskid fajny, Bieszczady- byłam, ale nie chodziłam (2 tyg. siedziałam w ośrodnku na szkoleniu :shake:), Góry Stołowe- byłam, ale za cholerę nic nie pamiętam- mialam 4 latka... Tatry uogólniłam do Zakopanego, tylko dlatego, że jak widzę wchodzące na "ceprowską górę" pt. musisz tam wejść- Giewont, lub człapiące (w najlepszym razie), ew. wjeżdżajęce bryczką po ceprostradzie do Morskiego Oka; wymalowane, wpyindżone panienki z ich mężczyznami, to mnie :angryy: A czasami musisz ich spotkać idąc dalej... Quote
Menrzuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Nieeeeeeee, no jasne. Beskid fajny, Bieszczady- byłam, ale nie chodziłam (2 tyg. siedziałam w ośrodnku na szkoleniu :shake:), Góry Stołowe- byłam, ale za cholerę nic nie pamiętam- mialam 4 latka... Tatry uogólniłam do Zakopanego, tylko dlatego, że jak widzę wchodzące na "ceprowską górę" pt. musisz tam wejść- Giewont, lub człapiące (w najlepszym razie), ew. wjeżdżajęce bryczką po ceprostradzie do Morskiego Oka; wymalowane, wpyindżone panienki z ich mężczyznami, to mnie :angryy: A czasami musisz ich spotkać idąc dalej...[/quote] A Ty byś chciała ciszę, motylki na kwiatkach, skaczące kozice.... :evil_lol: Świat się zmienia....i to wcale nie na lepsze Quote
Iza i Avanti Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='Menrzuś']A Ty byś chciała ciszę, motylki na kwiatkach, skaczące kozice.... :evil_lol: Świat się zmienia....i to wcale nie na lepsze[/quote] Noooooooooooo... I jeszcze te świstaki jesienną porą... :evil_lol: Tylko z tej "rasy" co nie siedzi i nie zawija w sreberka :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Noooooooooooo... I jeszcze te świstaki jesienną porą... :evil_lol: Tylko z tej "rasy" co nie siedzi i nie zawija w sreberka :evil_lol:[/quote] To trzeba w Gorce iść :razz:.....tam tych świstaków nie ma :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='Menrzuś']To trzeba w Gorce iść :razz:.....tam tych świstaków nie ma :eviltong:[/quote] Taaaaaaaaaaaaaaaaaa.. Zawsze jakiś odszczepieniec się znajdzie :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Taaaaaaaaaaaaaaaaaa.. Zawsze jakiś odszczepieniec się znajdzie :evil_lol:[/quote] eee tam - to pewnie nutria będzie cycuś takiego :p Quote
Menrzuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Ja śmigam już - dobrej i spokojnej nocki :kiss_2: Quote
Iza i Avanti Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Ja śmigam już - dobrej i spokojnej nocki :kiss_2:[/quote] Ja też uciekam! Buuuuuuuuuuuuuuuuziaki! Quote
Menrzuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ja też uciekam! Buuuuuuuuuuuuuuuuziaki![/quote] Tobie i Zuzolce :loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Dzieńdoberek na start nowego tygodnia :multi: Quote
Iza i Avanti Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Menrzuś']Dzieńdoberek na start nowego tygodnia :multi:[/quote] Doberek Menrzusiu :loveu: Ty pisałeś u mnie, a ja u Ciebie ;) Quote
Menrzuś Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Doberek Menrzusiu :loveu: Ty pisałeś u mnie, a ja u Ciebie ;)[/quote] Ale ja byłem szybszy :evil_lol: Wysmażyłas się wczoraj? :razz: Quote
Iza i Avanti Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale ja byłem szybszy :evil_lol: Wysmażyłas się wczoraj? :razz:[/quote] Straszny gorąc był u nas :shake: Smażyć się nie smażyłam, bo chyba bym umarła :roll: Avanti nie chciał z domu wychodzić, Zuzka po godzinie spacerku też zrezygnowała :p Quote
Menrzuś Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Straszny gorąc był u nas :shake: Smażyć się nie smażyłam, bo chyba bym umarła :roll: Avanti nie chciał z domu wychodzić, Zuzka po godzinie spacerku też zrezygnowała :p[/quote] A tak tęskniłaś za latem :eviltong:.......ja się z Gdańska nie wyprowadzę - tutaj zawsze jest ludzka pogoda :multi: Quote
Iza i Avanti Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Menrzuś']A tak tęskniłaś za latem :eviltong:.......ja się z Gdańska nie wyprowadzę - tutaj zawsze jest ludzka pogoda :multi:[/quote] Tęskniłam, tęskniłam... Bo wbrew pozorom ja kocham lato :loveu: :eviltong: Na Twoim miejscu też bym się nie wyprowadzała.... Quote
Menrzuś Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Tęskniłam, tęskniłam... Bo wbrew pozorom ja kocham lato :loveu: :eviltong: Na Twoim miejscu też bym się nie wyprowadzała....[/quote] No to co to za marudzenie na gorąc? :razz: .....szkoda, że nikt nie postawił tutaj trochę gór - wtedy by mnie stąd końmi nie wyciągnięto ;) Śmigam z bestiami......miłej pracki :multi: Quote
Iza i Avanti Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Menrzuś']No to co to za marudzenie na gorąc? :razz: .....szkoda, że nikt nie postawił tutaj trochę gór - wtedy by mnie stąd końmi nie wyciągnięto ;) Śmigam z bestiami......miłej pracki :multi:[/quote] Ale masz wydmy! :evil_lol: :loveu: miłego spacerku! Ja też zabieram się do pracy! :multi: Quote
Menrzuś Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ale masz wydmy! :evil_lol: :loveu: miłego spacerku! Ja też zabieram się do pracy! :multi:[/quote] ..... na które nie można wchodzić :shake:.....ale i tak, czasami różne rzeczy się tam dzieją :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Menrzuś']..... na które nie można wchodzić :shake:.....ale i tak, czasami różne rzeczy się tam dzieją :evil_lol:[/quote] Nooooooooo, nie można... Myśmy w zeszłym roku dostali mandat za zbyt daleki wjazd do lasu. Jak uświadomił nas leśnik, był to już Park Krajobrazowy, a my staliśmy "prawie na wydmie"... Już więcej tego błędu nie popełniliśmy :shake: Quote
Menrzuś Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Nooooooooo, nie można... Myśmy w zeszłym roku dostali mandat za zbyt daleki wjazd do lasu. Jak uświadomił nas leśnik, był to już Park Krajobrazowy, a my staliśmy "prawie na wydmie"... Już więcej tego błędu nie popełniliśmy :shake:[/quote] No pewnie - przyjeżdża ta stonka z południa i rozjeżdża nam tu wszystko!!! Ruszyć doopsko i popedałować nogami, a nie wszędzie samochodem!!! :evil_lol: Witanko :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='Menrzuś']No pewnie - przyjeżdża ta stonka z południa i rozjeżdża nam tu wszystko!!! Ruszyć doopsko i popedałować nogami, a nie wszędzie samochodem!!! :evil_lol: Witanko :loveu:[/quote] Ja Ci dam stonkę z południa :angryy: Pfffffffffffffffffffffffffffff Quote
Menrzuś Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ja Ci dam stonkę z południa :angryy: Pfffffffffffffffffffffffffffff[/quote] Ty to wyjątkowo jesteś biedroneczką :razz: Quote
Iza i Avanti Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Ty to wyjątkowo jesteś biedroneczką :razz:[/quote] hihihihihihi :loveu: Tą z tej nowej odmiany, które "gryzą" :evil_lol: Jakaś taka mało przytomna dzisiaj jestem... Wypiłam już 2 kawy i dalej spaaaaaaaaaaaaaaaać mi się chce :shake: Quote
Menrzuś Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']hihihihihihi :loveu: Tą z tej nowej odmiany, które "gryzą" :evil_lol: Jakaś taka mało przytomna dzisiaj jestem... Wypiłam już 2 kawy i dalej spaaaaaaaaaaaaaaaać mi się chce :shake:[/quote] No wiesz......nie chciałem tak od razu z grubej rury :diabloti: A co, Zuzia znowu przed 5tą się obudziła? Taaaaa.....bycie mamą ma swój urok ;) Quote
Iza i Avanti Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='Menrzuś']No wiesz......nie chciałem tak od razu z grubej rury :diabloti: A co, Zuzia znowu przed 5tą się obudziła? Taaaaa.....bycie mamą ma swój urok ;)[/quote] Zuzulka wstała o 5.10 :shake: O 6.30 była już po śniadaniu :p A w międzyczasie broiła ile wlezie :evil_lol: Uciekam Menrzusiu! Muszę się obrobić. Wrócę! Quote
Recommended Posts