Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Butla c.d.

Zuzia stroi minki...

Wcina danonka...

Szaleje z mamusią...

[/quote]

Jak Zuzia z tego wózka nie spada, to ja nie wiem :roll::evil_lol:

Ja dam widzę, że raczej mamusia szaleje bardziej :diabloti:
Wyglądasz bosko, aż musze sobie skopiować

:roflt::roflt:

Posted

[quote name='Menrzuś']Jak Zuzia z tego wózka nie spada, to ja nie wiem :roll::evil_lol:

Ja dam widzę, że raczej mamusia szaleje bardziej :diabloti:
Wyglądasz bosko, aż musze sobie skopiować

:roflt::roflt:[/quote]

Gdyby nie szelki, to żaden wózek nie dałby rady! :evil_lol:

A za komplimenta dziękuję... Tylko nie wiem, z czego rżysz :cool3:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Gdyby nie szelki, to żaden wózek nie dałby rady! :evil_lol:

A za komplimenta dziękuję... Tylko nie wiem, z czego rżysz :cool3:[/quote]

Właśnie widzę :evil_lol: dzielna dziewczyna ;)

Już nie rżę - kombinuję z zaworkiem :p

:roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Bawiłyśmy się świetnie! Mało braklo, a namiocik zostały w częściach :evil_lol:[/quote]

....a TZ to tylko z aparatem ganiał. Fajny jest ten czas kiedy dzieciak już właściwie wszystko rozumie ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']....a TZ to tylko z aparatem ganiał. Fajny jest ten czas kiedy dzieciak już właściwie wszystko rozumie ;)[/quote]

Fajny, fajny :loveu: Tylko gorsze jest to, że za wszelką cenę próbuje stawiać na swoim! A jak się nie da, to na zimię i w ryk :diabloti: Już mi parę razy taki numer wycięła- za każdym razem wychodziłam z pokoju, a ona szybciutko tuptu, tuptu za mną. Oczywiście cała drogę wyła, jakby ją ze skóry obdzierali :diabloti: Dodatkowo nauczyła się -słysząc moje ostrzegawcze: Zuza- grozić mi palcem :roll: Zmora z niej przeokrutna rośnie :evil_lol:

Posted

[quote name='Jagoda*']"Doczytałam" o leku dla Zuzi, jak nie znajdziesz, napisz, będziemy szukać. :lol:[/quote]

Dziękuję :loveu: Cudownie jest wiedzieć, że można na Was zawsze liczyć! Wiedziałam, że tak będzie! :loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Fajny, fajny :loveu: Tylko gorsze jest to, że za wszelką cenę próbuje stawiać na swoim! A jak się nie da, to na zimię i w ryk :diabloti: Już mi parę razy taki numer wycięła- za każdym razem wychodziłam z pokoju, a ona szybciutko tuptu, tuptu za mną. Oczywiście cała drogę wyła, jakby ją ze skóry obdzierali :diabloti: Dodatkowo nauczyła się -słysząc moje ostrzegawcze: Zuza- grozić mi palcem :roll: Zmora z niej przeokrutna rośnie :evil_lol:[/quote]

Wszystko fajnie....a teraz spytaj się swojej mamy, czy przypadkiem tak samo nie robiłaś. Założę się, że TAK :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Wszystko fajnie....a teraz spytaj się swojej mamy, czy przypadkiem tak samo nie robiłaś. Założę się, że TAK :eviltong::evil_lol:[/quote]

Położyłam się tylko raz w życiu- w sklepie. Matka wyciągnęla mnie ze sklepu, rozebrała z kombinezonu (bo to zima była) i sprzedała klapsiora na gołą doopę! Więcej już nie próbowałam wycinać takich numerów :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Położyłam się tylko raz w życiu- w sklepie. Matka wyciągnęla mnie ze sklepu, rozebrała z kombinezonu (bo to zima była) i sprzedała klapsiora na gołą doopę! Więcej już nie próbowałam wycinać takich numerów :evil_lol:[/quote]

Teraz to by trafiło do Rzecznika Praw Dziecka, albo do TVNu :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Teraz to by trafiło do Rzecznika Praw Dziecka, albo do TVNu :diabloti:[/quote]

O tym samym myślałam, jak pisałam tamte słowa... Mogłabym też trafić na policję za maltretowanie :cool3: Jakoś myśmy dostawali klapsy (ja nawet dostałam 2 razy w życiu w tzw. pysk od mamy) i wyszliśmy na ludzi. A teraz te smarki to za grosz szacunku :angryy: Do nikogo- rodziców, nauczycieli, starszych ludzi :angryy:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']O tym samym myślałam, jak pisałam tamte słowa... Mogłabym też trafić na policję za maltretowanie :cool3: Jakoś myśmy dostawali klapsy (ja nawet dostałam 2 razy w życiu w tzw. pysk od mamy) i wyszliśmy na ludzi. A teraz te smarki to za grosz szacunku :angryy: Do nikogo- rodziców, nauczycieli, starszych ludzi :angryy:[/quote]

Święte słowa......chociaż jak ruszysz Zuzię, to masz w doopalona :evil_lol:

Demokracja nie wszędzie się sprawdza

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Macie raptem 60 km... A ja całą Polskę :shake:

To samo napisałam u Ciebie...[/quote]

Wiem.....ale Ty masz góóóóóóóry :multi:....to co lubię

Posted

[quote name='Menrzuś']Wiem.....ale Ty masz góóóóóóóry :multi:....to co lubię[/quote]

Też lubię! Tatry w szczególności... :loveu:
Za czasów podstawówki i liceum przewędrowałam tam kilkaset? km... W wieku 6 lat zaliczyłam Tatry Zachodnie- 3 wejcia! :multi:
Ojczym- przewodnik tatrzański. To wszzystko powinno wytłumaczyć :p

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Też lubię! Tatry w szczególności... :loveu:
Za czasów podstawówki i liceum przewędrowałam tam kilkaset? km... W wieku 6 lat zaliczyłam Tatry Zachodnie- 3 wejcia! :multi:
Ojczym- przewodnik tatrzański. To wszzystko powinno wytłumaczyć :p[/quote]

No widzisz, widzisz? A Ty mi tu z jakimś morzem wyjeżdżasz :placz:
Eeeeeech.....chciałoby się znowu.....

Posted

[quote name='Menrzuś']No widzisz, widzisz? A Ty mi tu z jakimś morzem wyjeżdżasz :placz:
Eeeeeech.....chciałoby się znowu.....[/quote]

Ale w górach nie ma szumu fal, cudownych wschodów i zachodów słońca, bursztynu na plaży.

A tak poza tym, to teraz Tatry, to nie to... Paniusie w szpilkach, patrzące na człowieka z plecakiem i w buciorach, jak na ufoludka... Napąpowani panowie towarzyszący paniusiom... Zaparkowane prawie w Parku BMW na rejstracjach zaczynaących się na W ...

Eeeeeeeeeeeeeeeech..

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ale w górach nie ma szumu fal, cudownych wschodów i zachodów słońca, bursztynu na plaży.

A tak poza tym, to teraz Tatry, to nie to... Paniusie w szpilkach, patrzące na człowieka z plecakiem i w buciorach, jak na ufoludka... Napąpowani panowie towarzyszący paniusiom... Zaparkowane prawie w Parku BMW na rejstracjach zaczynaących się na W ...

Eeeeeeeeeeeeeeeech..[/quote]

Za to jest szum potoków, jeszcze cudowniejsze wschody słońca i storczyki w lasach :razz:

Są jeszcze Beskidy, Bieszczady, Góry Stołowe, Izerski - jest dużo miejsc - nie tylko Zakopane.....