Menrzuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Cuuuuudny jest :loveu:.....i jak każdy boksio wie do czego butla służy :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Butla c.d. Zuzia stroi minki... Wcina danonka... Szaleje z mamusią... [/quote] Jak Zuzia z tego wózka nie spada, to ja nie wiem :roll::evil_lol: Ja dam widzę, że raczej mamusia szaleje bardziej :diabloti: Wyglądasz bosko, aż musze sobie skopiować :roflt::roflt: Quote
Iza i Avanti Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Jak Zuzia z tego wózka nie spada, to ja nie wiem :roll::evil_lol: Ja dam widzę, że raczej mamusia szaleje bardziej :diabloti: Wyglądasz bosko, aż musze sobie skopiować :roflt::roflt:[/quote] Gdyby nie szelki, to żaden wózek nie dałby rady! :evil_lol: A za komplimenta dziękuję... Tylko nie wiem, z czego rżysz :cool3: Quote
Menrzuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Gdyby nie szelki, to żaden wózek nie dałby rady! :evil_lol: A za komplimenta dziękuję... Tylko nie wiem, z czego rżysz :cool3:[/quote] Właśnie widzę :evil_lol: dzielna dziewczyna ;) Już nie rżę - kombinuję z zaworkiem :p :roflt::roflt::roflt: Quote
Iza i Avanti Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Właśnie widzę :evil_lol: dzielna dziewczyna ;) Już nie rżę - kombinuję z zaworkiem :p :roflt::roflt::roflt:[/quote] No wiesz? Pf :obrazic: Quote
Menrzuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No wiesz? Pf :obrazic:[/quote] No i co się pfyfasz? Musiałaś się nieźle bawić :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Jaki cudny szpakowaty boksio...:lol: http://images23.fotosik.pl/233/0fa6382678dd57f4.jpg Zuzinka to Twoja miniaturka....:lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='Menrzuś']No i co się pfyfasz? Musiałaś się nieźle bawić :evil_lol: Bawiłyśmy się świetnie! Mało braklo, a namiocik zostały w częściach :evil_lol: [quote name='Jagoda*']Jaki cudny szpakowaty boksio...:lol: http://images23.fotosik.pl/233/0fa6382678dd57f4.jpg Zuzinka to Twoja miniaturka....:lol: Dzięki, Jagódko! :loveu: Quote
Menrzuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Bawiłyśmy się świetnie! Mało braklo, a namiocik zostały w częściach :evil_lol:[/quote] ....a TZ to tylko z aparatem ganiał. Fajny jest ten czas kiedy dzieciak już właściwie wszystko rozumie ;) Quote
Iza i Avanti Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='Menrzuś']....a TZ to tylko z aparatem ganiał. Fajny jest ten czas kiedy dzieciak już właściwie wszystko rozumie ;)[/quote] Fajny, fajny :loveu: Tylko gorsze jest to, że za wszelką cenę próbuje stawiać na swoim! A jak się nie da, to na zimię i w ryk :diabloti: Już mi parę razy taki numer wycięła- za każdym razem wychodziłam z pokoju, a ona szybciutko tuptu, tuptu za mną. Oczywiście cała drogę wyła, jakby ją ze skóry obdzierali :diabloti: Dodatkowo nauczyła się -słysząc moje ostrzegawcze: Zuza- grozić mi palcem :roll: Zmora z niej przeokrutna rośnie :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 "Doczytałam" o leku dla Zuzi, jak nie znajdziesz, napisz, będziemy szukać. :lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='Jagoda*']"Doczytałam" o leku dla Zuzi, jak nie znajdziesz, napisz, będziemy szukać. :lol:[/quote] Dziękuję :loveu: Cudownie jest wiedzieć, że można na Was zawsze liczyć! Wiedziałam, że tak będzie! :loveu: Quote
Menrzuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Fajny, fajny :loveu: Tylko gorsze jest to, że za wszelką cenę próbuje stawiać na swoim! A jak się nie da, to na zimię i w ryk :diabloti: Już mi parę razy taki numer wycięła- za każdym razem wychodziłam z pokoju, a ona szybciutko tuptu, tuptu za mną. Oczywiście cała drogę wyła, jakby ją ze skóry obdzierali :diabloti: Dodatkowo nauczyła się -słysząc moje ostrzegawcze: Zuza- grozić mi palcem :roll: Zmora z niej przeokrutna rośnie :evil_lol:[/quote] Wszystko fajnie....a teraz spytaj się swojej mamy, czy przypadkiem tak samo nie robiłaś. Założę się, że TAK :eviltong::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Wszystko fajnie....a teraz spytaj się swojej mamy, czy przypadkiem tak samo nie robiłaś. Założę się, że TAK :eviltong::evil_lol:[/quote] Położyłam się tylko raz w życiu- w sklepie. Matka wyciągnęla mnie ze sklepu, rozebrała z kombinezonu (bo to zima była) i sprzedała klapsiora na gołą doopę! Więcej już nie próbowałam wycinać takich numerów :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Położyłam się tylko raz w życiu- w sklepie. Matka wyciągnęla mnie ze sklepu, rozebrała z kombinezonu (bo to zima była) i sprzedała klapsiora na gołą doopę! Więcej już nie próbowałam wycinać takich numerów :evil_lol:[/quote] Teraz to by trafiło do Rzecznika Praw Dziecka, albo do TVNu :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Teraz to by trafiło do Rzecznika Praw Dziecka, albo do TVNu :diabloti:[/quote] O tym samym myślałam, jak pisałam tamte słowa... Mogłabym też trafić na policję za maltretowanie :cool3: Jakoś myśmy dostawali klapsy (ja nawet dostałam 2 razy w życiu w tzw. pysk od mamy) i wyszliśmy na ludzi. A teraz te smarki to za grosz szacunku :angryy: Do nikogo- rodziców, nauczycieli, starszych ludzi :angryy: Quote
Menrzuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Iza i Avanti']O tym samym myślałam, jak pisałam tamte słowa... Mogłabym też trafić na policję za maltretowanie :cool3: Jakoś myśmy dostawali klapsy (ja nawet dostałam 2 razy w życiu w tzw. pysk od mamy) i wyszliśmy na ludzi. A teraz te smarki to za grosz szacunku :angryy: Do nikogo- rodziców, nauczycieli, starszych ludzi :angryy:[/quote] Święte słowa......chociaż jak ruszysz Zuzię, to masz w doopalona :evil_lol: Demokracja nie wszędzie się sprawdza Quote
Iza i Avanti Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Znajomy widok? Zdjęcia z zeszłego roku... Quote
Menrzuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Oj, znajomy Często tam z psiakami jeździmy ;) No i w meczu już pozamiatane. Quote
Iza i Avanti Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Oj, znajomy Często tam z psiakami jeździmy ;) No i w meczu już pozamiatane.[/quote] Macie raptem 60 km... A ja całą Polskę :shake: To samo napisałam u Ciebie... Quote
Menrzuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Macie raptem 60 km... A ja całą Polskę :shake: To samo napisałam u Ciebie...[/quote] Wiem.....ale Ty masz góóóóóóóry :multi:....to co lubię Quote
Iza i Avanti Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Wiem.....ale Ty masz góóóóóóóry :multi:....to co lubię[/quote] Też lubię! Tatry w szczególności... :loveu: Za czasów podstawówki i liceum przewędrowałam tam kilkaset? km... W wieku 6 lat zaliczyłam Tatry Zachodnie- 3 wejcia! :multi: Ojczym- przewodnik tatrzański. To wszzystko powinno wytłumaczyć :p Quote
Menrzuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Też lubię! Tatry w szczególności... :loveu: Za czasów podstawówki i liceum przewędrowałam tam kilkaset? km... W wieku 6 lat zaliczyłam Tatry Zachodnie- 3 wejcia! :multi: Ojczym- przewodnik tatrzański. To wszzystko powinno wytłumaczyć :p[/quote] No widzisz, widzisz? A Ty mi tu z jakimś morzem wyjeżdżasz :placz: Eeeeeech.....chciałoby się znowu..... Quote
Iza i Avanti Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='Menrzuś']No widzisz, widzisz? A Ty mi tu z jakimś morzem wyjeżdżasz :placz: Eeeeeech.....chciałoby się znowu.....[/quote] Ale w górach nie ma szumu fal, cudownych wschodów i zachodów słońca, bursztynu na plaży. A tak poza tym, to teraz Tatry, to nie to... Paniusie w szpilkach, patrzące na człowieka z plecakiem i w buciorach, jak na ufoludka... Napąpowani panowie towarzyszący paniusiom... Zaparkowane prawie w Parku BMW na rejstracjach zaczynaących się na W ... Eeeeeeeeeeeeeeeech.. Quote
Menrzuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ale w górach nie ma szumu fal, cudownych wschodów i zachodów słońca, bursztynu na plaży. A tak poza tym, to teraz Tatry, to nie to... Paniusie w szpilkach, patrzące na człowieka z plecakiem i w buciorach, jak na ufoludka... Napąpowani panowie towarzyszący paniusiom... Zaparkowane prawie w Parku BMW na rejstracjach zaczynaących się na W ... Eeeeeeeeeeeeeeeech..[/quote] Za to jest szum potoków, jeszcze cudowniejsze wschody słońca i storczyki w lasach :razz: Są jeszcze Beskidy, Bieszczady, Góry Stołowe, Izerski - jest dużo miejsc - nie tylko Zakopane..... Quote
Recommended Posts