Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']A do piernika jajek się używa? :hmmmm:.....musze sprawdzić w przepisie

buhahahahahahahahaha - conajwyżej jednego:evil_lol:

:placz::placz::placz:......ale prezent na weekend..... :placz::placz::placz:jaki prezent?:roll: Że niby mnie nie bedzie......nie płacz - wrócę:diabloti:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']jaki prezent?:roll: Że niby mnie nie bedzie......nie płacz - wrócę:diabloti:

....i to pewnie przepiórcze :roll::evil_lol:

"I nie płacz kiedy odjadę, sercem będę przy Tobie".... lalalala lala

Posted

[quote name='Menrzuś']....i to pewnie przepiórcze :roll::evil_lol:

przestan bo mam zaworki na reklamacji:evil_lol:

"I nie płacz kiedy odjadę, sercem będę przy Tobie".... lalalala lalaTrafiłes w samo sedno:loveu:

Posted

[quote name='apple']Trafiłes w samo sedno:loveu:

A to trzeba je wykorzystać na maxa przed wymianą :evil_lol:

No maaaaasz :loveu:

ale i tak chyba się nie doczekam :placz:......robisz próbę mojej wytrzymałości psychicznej przed urlopem?

Posted

[quote name='Menrzuś']A to trzeba je wykorzystać na maxa przed wymianą :evil_lol:

lepiej nie:evil_lol:

ale i tak chyba się nie doczekam :placz:......robisz próbę mojej wytrzymałości psychicznej przed urlopem?eeeee tam wytrzymasz....zleci jak z bicza strzelił.........ptasiorki się tobą zaopiekują. Odpoczniesz trochę od zagadujacej Japkowej;), nabierzesz sił i nowych pomysłów na cięte riposty:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']eeeee tam wytrzymasz....zleci jak z bicza strzelił.........ptasiorki się tobą zaopiekują. Odpoczniesz trochę od zagadujacej Japkowej;), nabierzesz sił i nowych pomysłów na cięte riposty:evil_lol:

No właśnie - batożysz mnie okrutnie :placz:

oj ja biedny, porzucony :placz:

Posted

[quote name='apple']

[FONT=Century Gothic]CIOTKA JESTEM[/FONT]

[FONT=Century Gothic][/FONT]
[FONT=Century Gothic]Kaw ci zrobiłam i czekam[/FONT]

[FONT=Century Gothic]A tak poza tym to przyszłam sie do ciebie wypłakać..........................[/FONT]
[FONT=Century Gothic]MOJE CIASTECZKO ODPADŁO Z EURO[/FONT]

Cześć koffffffffffffffffana!

Dzięki za poranne kaf! Czułam Twoje fluidy :cool3:

Goopia! Jakie ciasteczko? No przestań! Boruc wygląda 100 razy lepiej :p

[quote name='Menrzuś']Ten goguś? :crazyeye:......wyjątkowo cieniasty był a ciachowatość nie wygrywa na boisku

Czeeeeeee Izunia

Cześć Menrzuś!

Jak zawsze masz rację; ciachowatość nie wygrywa meczu :evil_lol:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]ppppffff nic się nie znasz Tylko Iza może mnie zrozumieć IZA!!![/FONT]

[FONT=Century Gothic]Pięknie, grał, jak się ruszał..................mhhhhhhhhhhh jak mu sie koszulka opinała............a te partacze mu nie pomagały- no to jak miał wygrać mecz sam......[/FONT]

[FONT=Century Gothic]NIE ZNASZ SIĘ I TYLE![/FONT]

P.S. Iza chyba dzisiaj z małą u lekarza w związku z tym naczyniakiem................

Cioteczko! Ja Cię nie rozumiem :roll: Ronaldo nie jest w moim typie... Jak na niego patrzę, to od razu myślę: mężczyzna metroseksualny- zrobione paznokcie, wydepilowane brwi... fuuuuuuuuuuuuj

[quote name='Menrzuś']Pfffffff......znająca sie inaczej ....poopą kręcił, miny robił - jak miał grać?

No mówiła, że idzie.....ja cały czas :thumbs: trzymam

Widzisz, widzisz - to z tego zauroczenia palce Ci drżą :diabloti:
nie mógł grać! Musiał doopskiem kręcić :evil_lol:

Posted

Moje Wy goopolki i gadułki :loveu:

Nie byłam dziś w pracy, ponieważ pół dnia spędziłam w Centrum Zdrowia Dziecka z Zuzią. Wiadomości są takie: naczyniak się zmniejsza, ale następny ostrzyk jest już zpalanowany: na 30 lipca. Mam nadzieję, że spędzimy tylko jeden dzień w szpitalu- rano przyjdziemy, wieczorkiem wyjdziemy. :p
Pan Doktor stwierdził, że Zuzka jest kobietką o słusznych rozmiarach :evil_lol:
A Zuza jak to Zuza- świrowala po szpitalnych korytarzach od 10 do 13.30. Do lekarza wchodziła mokra- tak biegała. :roll: Inne dzieci w jej wieku to jakieś ciche i wogle, a ta moje- świr, normalnie świr! I zbój- zabierała dzieciakom wszystkie zabawki i uciekała z piskiem :oops:
Ale mamy jeden mały problem- lekarz przepisał nam lek, którym ma robić ostrzyk. Stwierdził: proszę iść do szpitalnej apteki- na pewno mają... A tam doopa- leku brak. Pani zadzwoniła do hurtowni i dostała info, że do końca roku mają nie mieć dostaw:crazyeye: No i teraz muszę obdzwaniać Śląsk i szpitalne apteki, czy takie cuś mają :shake:
Czas mam do 30 lipca...

Buziaczki

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Moje Wy goopolki i gadułki :loveu:

Nie byłam dziś w pracy, ponieważ pół dnia spędziłam w Centrum Zdrowia Dziecka z Zuzią. Wiadomości są takie: naczyniak się zmniejsza, ale następny ostrzyk jest już zpalanowany: na 30 lipca. Mam nadzieję, że spędzimy tylko jeden dzień w szpitalu- rano przyjdziemy, wieczorkiem wyjdziemy. :p
Pan Doktor stwierdził, że Zuzka jest kobietką o słusznych rozmiarach :evil_lol:
A Zuza jak to Zuza- świrowala po szpitalnych korytarzach od 10 do 13.30. Do lekarza wchodziła mokra- tak biegała. :roll: Inne dzieci w jej wieku to jakieś ciche i wogle, a ta moje- świr, normalnie świr! I zbój- zabierała dzieciakom wszystkie zabawki i uciekała z piskiem :oops:
Ale mamy jeden mały problem- lekarz przepisał nam lek, którym ma robić ostrzyk. Stwierdził: proszę iść do szpitalnej apteki- na pewno mają... A tam doopa- leku brak. Pani zadzwoniła do hurtowni i dostała info, że do końca roku mają nie mieć dostaw:crazyeye: No i teraz muszę obdzwaniać Śląsk i szpitalne apteki, czy takie cuś mają :shake:
Czas mam do 30 lipca...

Buziaczki[/quote]

Widać, że córka w matkę sie wrodziła :evil_lol:

A co chodzi leku - jak nie znajdziesz u siebie, to daj znać....cos się zawsze przecież wymyśli ;)

Posted

[quote name='Iza i Avanti']
Cześć Menrzuś!

Jak zawsze masz rację; ciachowatość nie wygrywa meczu :evil_lol:

Cioteczko! Ja Cię nie rozumiem :roll: Ronaldo nie jest w moim typie... Jak na niego patrzę, to od razu myślę: mężczyzna metroseksualny- zrobione paznokcie, wydepilowane brwi... fuuuuuuuuuuuuj

nie mógł grać! Musiał doopskiem kręcić :evil_lol:[/quote]

No i mamy podobne poglądy na to ciacho - ale to chyba Jabłkowej klapek z oczu nie zrzuci :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Widać, że córka w matkę sie wrodziła :evil_lol:

A co chodzi leku - jak nie znajdziesz u siebie, to daj znać....cos się zawsze przecież wymyśli ;)[/quote]

Mam jeszcze parę znajomości, które w razie czego zamierzam uruchomić :cool3:

[quote name='Menrzuś']No i mamy podobne poglądy na to ciacho - ale to chyba Jabłkowej klapek z oczu nie zrzuci :evil_lol:[/quote]

Przecież wiesz, że jak się na coś uprze, to.....

Uciekam spać Menrzusiu!

Papa :multi:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Mam jeszcze parę znajomości, które w razie czego zamierzam uruchomić :cool3:

Przecież wiesz, że jak się na coś uprze, to.....

Uciekam spać Menrzusiu!

Papa :multi:[/quote]

Ale w razie cuś - wal jak w dym :p.....e-wuj....to e-wuj ;)

Dobrej Wam :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']A u mnie leje :multi:

Udanej :loveu:[/quote]

A u mnie było dziś całkiem przyjemnie :loveu: W sam raz do spacerków, z których nie mogłam skorzystać :shake: Zuza od wczoraj sra jak najęta- w ilościach wypływających z pieluchy :shake: Strach z takim dzieciakiem gdziekolwiek iść. A co najdziwniejsze oprócz koopkania, nic więcej jej nie dolega :cool1:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A u mnie było dziś całkiem przyjemnie :loveu: W sam raz do spacerków, z których nie mogłam skorzystać :shake: Zuza od wczoraj sra jak najęta- w ilościach wypływających z pieluchy :shake: Strach z takim dzieciakiem gdziekolwiek iść. A co najdziwniejsze oprócz koopkania, nic więcej jej nie dolega :cool1:[/quote]

Widocznie włączyła opcję automatycznego oczyszczania organizmu :razz:

U mnie rano lało, ale później spacerki oczywiście były - Sylwa musi mieć dużo ruchu

Posted

[quote name='Menrzuś']Widocznie włączyła opcję automatycznego oczyszczania organizmu :razz:

U mnie rano lało, ale później spacerki oczywiście były - Sylwa musi mieć dużo ruchu[/quote]

Kup Sylwie sztuczną bieżnię :evil_lol: Bo póki co, to dalej wygląda jak pączuś! :evil_lol:

Zeszczuplała?

buuuuuuhahahahahahahahahahaha

:loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Kup Sylwie sztuczną bieżnię :evil_lol: Bo póki co, to dalej wygląda jak pączuś! :evil_lol:

Zeszczuplała?

buuuuuuhahahahahahahahahahaha

:loveu:[/quote]

Nie rechocz tak głośno, bo mi się Sylwa jeszcze zakompleksi :shake:

:eviltong:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A tam, zakompleksi... Jej jest dobrze z taką figurą! :loveu:[/quote]

Tylko te krzywe nogi :shake:

Ale nawet z takim odwłokiem ma szybszy start niż Argon :lol: