Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='apple']Eeee no to to jest chyba nawet niezgodne z parwem:roll:.....tak mi się wydaje.......no ale co zrobicie....trzeba dac się przeprosić, ten ktos może nie zrobił tego specjalnie tzn nie miał świadmości ze kogoś tym może skrzywdzić:roll: Szkoda gadać.... A ja jutro z Zuzią jadę do kontroli naczyniaka.... I dowiemy się co dalej. Trochę mam stresa :shake: Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Szkoda gadać.... A ja jutro z Zuzią jadę do kontroli naczyniaka.... I dowiemy się co dalej. Trochę mam stresa :shake: Nie martw się :calus: na pewno bedzie dobrze...ja bede trzymac kciukaski:thumbs:, Menrzus dzisiaj troszkę poczaruje no jest w koncu naszym forumowym Harry Ptterem:evil_lol: NA PEWNO BEDZIE DOBRZE - ZOBACZYSZ!;) Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='apple']Nie martw się :calus: na pewno bedzie dobrze...ja bede trzymac kciukaski:thumbs:, Menrzus dzisiaj troszkę poczaruje no jest w koncu naszym forumowym Harry Ptterem:evil_lol: NA PEWNO BEDZIE DOBRZE - ZOBACZYSZ!;) Musi być dobrze! Nie ma innego wyjścia! :loveu: Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Musi być dobrze! Nie ma innego wyjścia! :loveu: No Ba! Cioteczko nie ma wyjścia:loveu: Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 A jak tam Zuzia dzisiaj - Ala dzisiaj bardzo marudna, nic jej nie pasuje:shake: może to ta pogoda......:roll: Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='apple']A jak tam Zuzia dzisiaj - Ala dzisiaj bardzo marudna, nic jej nie pasuje:shake: może to ta pogoda......:roll: Ty wiesz, że u mnie dzisiaj podobnie? :crazyeye: Zuza obudziła się o 4.40 i zamiast spać, to naprzemiennie marudziła i gadała... A to wszystko z zamkniętymi oczami :crazyeye: Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ty wiesz, że u mnie dzisiaj podobnie? :crazyeye: Zuza obudziła się o 4.40 i zamiast spać, to naprzemiennie marudziła i gadała... A to wszystko z zamkniętymi oczami :crazyeye:Nie to Ala miała pobudkę standardowo 5.20........gadała i marudziała naprzemiennie z otwarymi oczami:evil_lol: Nie wiem co dzisiaj jest....strasznie marudzi:cool1: Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='apple']Nie to Ala miała pobudkę standardowo 5.20........gadała i marudziała naprzemiennie z otwarymi oczami:evil_lol: Nie wiem co dzisiaj jest....strasznie marudzi:cool1: Nasze kofffffffffffffffffffane babska! :loveu: Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Nasze kofffffffffffffffffffane babska! :loveu: Niooooo......qurcze musimy je ze sobą poznac bez dwóch zdań:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='apple']Niooooo......qurcze musimy je ze sobą poznac bez dwóch zdań:loveu: Wracaj szybciutko z wywczasów, to się spotkamy! :multi: Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Wracaj szybciutko z wywczasów, to się spotkamy! :multi: bede pedzić co sił w moim automobilu:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='apple']bede pedzić co sił w moim automobilu:evil_lol: Dobrze, moja Ciotulko- Klachulko :loveu: A teraz ja pędzę co sił do domu! Papa i dam jutro znać co i jak :multi: Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Dobrze, moja Ciotulko- Klachulko :loveu: A teraz ja pędzę co sił do domu! Papa i dam jutro znać co i jak :multi:Papa kochana:loveu: Quote
apple Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 CIOTKA JESTEM :B-fly::B-fly::B-fly: Kaw ci zrobiłam i czekam A tak poza tym to przyszłam sie do ciebie wypłakać.......................... MOJE CIASTECZKO ODPADŁO Z EURO Quote
apple Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Nikogo dzisiaj nie ma...............a ja już muszę iść.....................ehhhhhhhhhh............. przyjde po południu:lol: papa:loveu: Quote
Menrzuś Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='apple']CIOTKA JESTEM :B-fly::B-fly: Kaw ci zrobiłam i czekam A tak poza tym to przyszłam sie do ciebie wypłakać.......................... MOJE CIASTECZKO ODPADŁO Z EURO Ten goguś? :crazyeye:......wyjątkowo cieniasty był :eviltong: a ciachowatość nie wygrywa na boisku :p Czeeeeeee Izunia :multi::loveu: Quote
apple Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Menrzuś']Ten goguś? :crazyeye:......wyjątkowo cieniasty był a ciachowatość nie wygrywa na boisku :p Czeeeeeee Izunia :multi::loveu: ppppffff nic się nie znasz:cool1: Tylko Iza może mnie zrozumieć IZA!!! Pięknie, grał, jak się ruszał:loveu:..................mhhhhhhhhhhh:loveu: jak mu sie koszulka opinała:diabloti:............a te partacze mu nie pomagały- no to jak miał wygrać mecz sam:cool1:...... NIE ZNASZ SIĘ I TYLE!:cool1: P.S. Iza chyba dzisiaj z małą u lekarza w związku z tym naczyniakiem................:roll: Quote
Menrzuś Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='apple']ppppffff nic się nie znasz:cool1: Tylko Iza może mnie zrozumieć IZA!!! Pięknie, grał, jak się ruszał:loveu:..................mhhhhhhhhhhh:loveu: jak mu sie koszulka opinała:diabloti:............a te partacze mu nie pomagały- no to jak miał wygrać mecz sam:cool1:...... NIE ZNASZ SIĘ I TYLE!:cool1: P.S. Iza chyba dzisiaj z małą u lekarza w związku z tym naczyniakiem................:roll: Pfffffff......znająca sie inaczej :eviltong:....poopą kręcił, miny robił - jak miał grać? No mówiła, że idzie.....ja cały czas :thumbs: trzymam [quote name='apple']się zdublowałam......... Widzisz, widzisz - to z tego zauroczenia palce Ci drżą :diabloti: Quote
apple Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Menrzuś']Pfffffff......znająca sie inaczej :eviltong:....poopą kręcił, miny robił - jak miał grać? No moze lepszy ten cały Ballak czy jak mu tam- fryzura a'la czeski metal i taki jakiś kościsty:roll: No mówiła, że idzie.....ja cały czas :thumbs: trzymam Widzisz, widzisz - to z tego zauroczenia palce Ci drżą :diabloti:nie drżą tylko tez zaciskam:thumbs: Quote
Menrzuś Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='apple']nie drżą tylko tez zaciskam:thumbs: a co Ty mnie o męska urode wypytujesz.? Co to ja jestem.....? :eviltong: Trzym, trzym, jako i ja trzymam :multi: Quote
apple Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Menrzuś']a co Ty mnie o męska urode wypytujesz.? Co to ja jestem.....? :eviltong: Trzym, trzym, jako i ja trzymam :multi:No pytam bo skoro mówisz że ciacho to nie ciacho to może się znasz-bo ja wiem:roll::evil_lol: No ale chyba da nam znac jak tam malutka....chyba nas w takiej niepewności nie zostawi.........................zwłaszcza mnie przed wyjazdem:roll: Quote
Menrzuś Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='apple']No pytam bo skoro mówisz że ciacho to nie ciacho to może się znasz-bo ja wiem:roll::evil_lol: No ale chyba da nam znac jak tam malutka....chyba nas w takiej niepewności nie zostawi.........................zwłaszcza mnie przed wyjazdem:roll: No a jakie może być ciacho z Niemca - zwykła drożdżówa :roll: Czasami wieczorkiem wchodzi - a wie, że czekamy;) Quote
apple Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Menrzuś']No a jakie może być ciacho z Niemca - zwykła drożdżówa :roll: buahhahahahahahahahahahaahahah zekła bym nawet piernik przysuchy:evil_lol: Czasami wieczorkiem wchodzi - a wie, że czekamy;)No ja myśle.......tylko że ja jestem tylko do 19 a jutro już prawdopodobnie wyjeżdżam jak wszystko dobrze pójdzie i bede dopiero w środe:cool1: Quote
Menrzuś Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='apple']No ja myśle.......tylko że ja jestem tylko do 19 a jutro już prawdopodobnie wyjeżdżam jak wszystko dobrze pójdzie i bede dopiero w środe:cool1: A do piernika jajek się używa? :hmmmm:.....musze sprawdzić w przepisie :placz::placz::placz:......ale prezent na weekend..... :placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts