Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Struś Pędziwiatr :razz: Papapapa :hand: No......a Iza widziałaś jakie Jabłkowa stringi kupiła? :crazyeye: woooooow :evil_lol: Noooooooooooooooooo... Też bym takie futrzane chciała [quote name='apple']:mad::mad::mad: No i co mi wykałaczką machasz! [quote name='apple']A kto ci pozwolił mi pod spódnice zagladać:razz::diabloti:;) A kto tu jeszcze siedzi jak miał iść? Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Noooooooooooooooooo... Też bym takie futrzane chciała goopia:loveu: A kto tu jeszcze siedzi jak miał iść?Bosszzz to ja tu jeszcze jestem:crazyeye: :scared: Quote
Menrzuś Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Menrzuś! Oć! Pogadamy! Jabcokowa poszła! :evil_lol: A masz jakieś nowe plotki do oplotkowania? Już się rozsiadłem w oczekiwaniu :razz: [quote name='apple']A kto ci pozwolił mi pod spódnice zagladać:razz::diabloti:;) No wiesz.......widziałem jak kupowałaś :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='apple']Bosszzz to ja tu jeszcze jestem:crazyeye: :scared: No widzisz! Nawet nie wisz, że jesteś :eviltong: [quote name='Menrzuś']A masz jakieś nowe plotki do oplotkowania? Już się rozsiadłem w oczekiwaniu :razz: No wiesz.......widziałem jak kupowałaś :eviltong: Może jeszcze powiesz, że razem je kupowaliście? Quote
Menrzuś Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a): Może jeszcze powiesz, że razem je kupowaliście? :evil_lol:.....sam wybierałem :p Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Menrzuś napisał(a)::evil_lol:.....sam wybierałem :p buuuuhahahahahahaaaa :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a):buuuuhahahahahahaaaa :evil_lol: i co się rechoczesz?.....przecież to tylko ciuszek, jak np kapelusz czy rękawiczki :roll:.......normalnie nie rozumiem czemu się śmiejesz :shake: :roflt: Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Menrzuś napisał(a)::evil_lol:.....sam wybierałem :p Menrzuś napisał(a):i co się rechoczesz?.....przecież to tylko ciuszek, jak np kapelusz czy rękawiczki :roll:.......normalnie nie rozumiem czemu się śmiejesz :shake: :roflt: .........................................:roflt:..................................... Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Dopsz... Muszę się brać do pracy... Będę później... Papa Quote
Menrzuś Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a):.........................................:roflt:..................................... a Ona cały czas marudziła, żeby koniecznie koronki były i kokardka :shake: i gdzie do tych sznurków jeszcze koronki? :crazyeye: a gdzie tą kokardkę? :shake: Quote
Menrzuś Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Dopsz... Muszę się brać do pracy... Będę później... Papa Miłej pracki :hand: Ja śmigam do lasu :p Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Menrzuś napisał(a):a Ona cały czas marudziła, żeby koniecznie koronki były i kokardka :shake: i gdzie do tych sznurków jeszcze koronki? :crazyeye: a gdzie tą kokardkę? :shake: Koronki z futerkiem się trochę gryzą :evil_lol: A kokarka to już zupełnie nie pasuje :p Menrzuś napisał(a):Miłej pracki :hand: Ja śmigam do lasu :p Menrzusiu! Jesteś? Się na zielono palisz, ale nie wiem czy to zmyła, czy nie! Quote
Menrzuś Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Nie, to nie zmyła :razz: Ale wiesz jaka Jabłkowa jest uparta - cuś se ubzdurzy....i tak musi być :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Nie, to nie zmyła :razz: Ale wiesz jaka Jabłkowa jest uparta - cuś se ubzdurzy....i tak musi być :loveu: Ależ my mamy tematy :roll: Od wczoraj tylko majtki i majtki... Różowe lateksowe gacie Futrzane stringi (nie ma "futerkowej" czcionki) Czego jeszcze nam brak? Quote
Menrzuś Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Tak Ci pasił ten temat, że sama nie chciałaś przerywać :eviltong::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Tak Ci pasił ten temat, że sama nie chciałaś przerywać :eviltong::evil_lol: hihihihihihii Wiesz, bo ja czasem muszę pogadać o przysłowiowej doopie Maryni, żeby się odstresować :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Dopsz. Lecę na BwP się postresować! Będę zara! Quote
Menrzuś Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Dopsz. Lecę na BwP się postresować! Będę zara! Ciekawym co teraz wymyślisz na to nowe odstresowywanie:roll::eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Ciekawym co teraz wymyślisz na to nowe odstresowywanie:roll::eviltong: HELP!!! Nie myślałam, że na BwP się wk.....ę!!! :angryy: Normalnie szał!!! I żeby to chodziło o jakiegoś psa. Nie! Chodzi o niesłuszne oskarżenie bliskiej mi osoby o oszustwo i umiejscowienie jej danych osobowych w wątku! Noż kuwa mać :angryy: Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 :helo::helo::helo: Haaaaaaaaaaaaaaaloooooooooooooooooooooooooooooooooo? :candle::candle::candle: Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Menrzuś']A masz jakieś nowe plotki do oplotkowania? Już się rozsiadłem w oczekiwaniu No wiesz.......widziałem jak kupowałaś [quote name='Iza i Avanti']No widzisz! Nawet nie wisz, że jesteś Może jeszcze powiesz, że razem je kupowaliście? [quote name='Menrzuś'].....sam wybierałem [quote name='Iza i Avanti']buuuuhahahahahahaaaa [quote name='Menrzuś']i co się rechoczesz?.....przecież to tylko ciuszek, jak np kapelusz czy rękawiczki .......normalnie nie rozumiem czemu się śmiejesz :roflt: [quote name='Menrzuś']a Ona cały czas marudziła, żeby koniecznie koronki były i kokardka i gdzie do tych sznurków jeszcze koronki? a gdzie tą kokardkę? [quote name='Menrzuś']Nie, to nie zmyła Ale wiesz jaka Jabłkowa jest uparta - cuś se ubzdurzy....i tak musi być Buhahahahahahahahaha warioty moje kochane:loveu: A ja się zastanawiałam dlaczego mi chrosta na języku wyskoczyła:evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']HELP!!! Nie myślałam, że na BwP się wk.....ę!!! Normalnie szał!!! I żeby to chodziło o jakiegoś psa. Nie! Chodzi o niesłuszne oskarżenie bliskiej mi osoby o oszustwo i umiejscowienie jej danych osobowych w wątku! Noż kuwa mać Bosszzz czyje:crazyeye: i za co niby? [quote name='Iza i Avanti']:helo::helo::helo: Haaaaaaaaaaaaaaaloooooooooooooooooooooooooooooooooo? :candle::candle:Nie haluj tak bo cię widzę:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahahahaha warioty moje kochane:loveu: A ja się zastanawiałam dlaczego mi chrosta na języku wyskoczyła:evil_lol: Bosszzz czyje:crazyeye: i za co niby? Nie haluj tak bo cię widzę:evil_lol: Kogo? Dziewczyny, która wyratowała niejedenego boksia! Dziewczyny, która ma 3 adoptowane boksie! Za co? Za to, że niby nie zapłaciła za towar! Zapłaciła, ale zamiast na prywatne konto osoby, która towar sprzedaje, wpłaciła na konto BwP!!! Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Kogo? Dziewczyny, która wyratowała niejedenego boksia! Dziewczyny, która ma 3 adoptowane boksie! Za co? Za to, że niby nie zapłaciła za towar! Zapłaciła, ale zamiast na prywatne konto osoby, która towar sprzedaje, wpłaciła na konto BwP!!!No to trzeba to wyjaśnic;), nie ma co się denerwować;)....... Wyjasnicie a oni przeproszą i już;) ale tak poza tym to ta czarna lista na Dogo też mi się nie podoba, bo po co ona niby...........dla mnie bez sensu:shake: Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='apple']No to trzeba to wyjaśnic;), nie ma co się denerwować;)....... Wyjasnicie a oni przeproszą i już;) ale tak poza tym to ta czarna lista na Dogo też mi się nie podoba, bo po co ona niby...........dla mnie bez sensu:shake: Cioteczko! Wyjaśnione to już jest! Ale co innego podanie nicku (-> lista na dogo), a co innego podanie imienia, nazwiska, adresu!!! :angryy: Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cioteczko! Wyjaśnione to już jest! Ale co innego podanie nicku (-> lista na dogo), a co innego podanie imienia, nazwiska, adresu!!! :angryy:Eeee no to to jest chyba nawet niezgodne z parwem:roll:.....tak mi się wydaje.......no ale co zrobicie....trzeba dac się przeprosić, ten ktos może nie zrobił tego specjalnie tzn nie miał świadmości ze kogoś tym może skrzywdzić:roll: Quote
Recommended Posts