Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Struś Pędziwiatr :razz:

Papapapa :hand:

No......a Iza widziałaś jakie Jabłkowa stringi kupiła? :crazyeye: woooooow :evil_lol:

Noooooooooooooooooo... Też bym takie futrzane chciała

[quote name='apple']:mad::mad::mad:

No i co mi wykałaczką machasz!

[quote name='apple']A kto ci pozwolił mi pod spódnice zagladać:razz::diabloti:;)

A kto tu jeszcze siedzi jak miał iść?

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Noooooooooooooooooo... Też bym takie futrzane chciała
goopia:loveu:

A kto tu jeszcze siedzi jak miał iść?Bosszzz to ja tu jeszcze jestem:crazyeye:
:scared:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Menrzuś! Oć! Pogadamy! Jabcokowa poszła! :evil_lol:

A masz jakieś nowe plotki do oplotkowania? Już się rozsiadłem w oczekiwaniu :razz:
[quote name='apple']A kto ci pozwolił mi pod spódnice zagladać:razz::diabloti:;)

No wiesz.......widziałem jak kupowałaś :eviltong:

Posted

[quote name='apple']Bosszzz to ja tu jeszcze jestem:crazyeye:
:scared:

No widzisz! Nawet nie wisz, że jesteś :eviltong:

[quote name='Menrzuś']A masz jakieś nowe plotki do oplotkowania? Już się rozsiadłem w oczekiwaniu :razz:

No wiesz.......widziałem jak kupowałaś :eviltong:

Może jeszcze powiesz, że razem je kupowaliście?

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
buuuuhahahahahahaaaa :evil_lol:

i co się rechoczesz?.....przecież to tylko ciuszek, jak np kapelusz czy rękawiczki :roll:.......normalnie nie rozumiem czemu się śmiejesz :shake:

:roflt:

Posted

Menrzuś napisał(a):
:evil_lol:.....sam wybierałem :p

Menrzuś napisał(a):
i co się rechoczesz?.....przecież to tylko ciuszek, jak np kapelusz czy rękawiczki :roll:.......normalnie nie rozumiem czemu się śmiejesz :shake:

.........................................:roflt:.....................................

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
.........................................:roflt:.....................................

a Ona cały czas marudziła, żeby koniecznie koronki były i kokardka :shake:

i gdzie do tych sznurków jeszcze koronki? :crazyeye:

a gdzie tą kokardkę? :shake:

Posted

Menrzuś napisał(a):
a Ona cały czas marudziła, żeby koniecznie koronki były i kokardka :shake:

i gdzie do tych sznurków jeszcze koronki? :crazyeye:

a gdzie tą kokardkę? :shake:

Koronki z futerkiem się trochę gryzą :evil_lol: A kokarka to już zupełnie nie pasuje :p

Menrzuś napisał(a):
Miłej pracki :hand:

Ja śmigam do lasu :p

Menrzusiu! Jesteś? Się na zielono palisz, ale nie wiem czy to zmyła, czy nie!

Posted

[quote name='Menrzuś']Nie, to nie zmyła :razz:

Ale wiesz jaka Jabłkowa jest uparta - cuś se ubzdurzy....i tak musi być :loveu:

Ależ my mamy tematy :roll: Od wczoraj tylko majtki i majtki...

Różowe lateksowe gacie

Futrzane stringi (nie ma "futerkowej" czcionki)

Czego jeszcze nam brak?

Posted

Menrzuś napisał(a):
Tak Ci pasił ten temat, że sama nie chciałaś przerywać :eviltong::evil_lol:

hihihihihihii

Wiesz, bo ja czasem muszę pogadać o przysłowiowej doopie Maryni, żeby się odstresować :evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Ciekawym co teraz wymyślisz na to nowe odstresowywanie:roll::eviltong:

HELP!!!

Nie myślałam, że na BwP się wk.....ę!!! :angryy:

Normalnie szał!!! I żeby to chodziło o jakiegoś psa. Nie! Chodzi o niesłuszne oskarżenie bliskiej mi osoby o oszustwo i umiejscowienie jej danych osobowych w wątku! Noż kuwa mać :angryy:

Posted

[quote name='Menrzuś']A masz jakieś nowe plotki do oplotkowania? Już się rozsiadłem w oczekiwaniu

No wiesz.......widziałem jak kupowałaś

[quote name='Iza i Avanti']No widzisz! Nawet nie wisz, że jesteś

Może jeszcze powiesz, że razem je kupowaliście?

[quote name='Menrzuś'].....sam wybierałem

[quote name='Iza i Avanti']buuuuhahahahahahaaaa

[quote name='Menrzuś']i co się rechoczesz?.....przecież to tylko ciuszek, jak np kapelusz czy rękawiczki .......normalnie nie rozumiem czemu się śmiejesz

[quote name='Menrzuś']a Ona cały czas marudziła, żeby koniecznie koronki były i kokardka

i gdzie do tych sznurków jeszcze koronki?

a gdzie tą kokardkę?

[quote name='Menrzuś']Nie, to nie zmyła

Ale wiesz jaka Jabłkowa jest uparta - cuś se ubzdurzy....i tak musi być Buhahahahahahahahaha warioty moje kochane:loveu: A ja się zastanawiałam dlaczego mi chrosta na języku wyskoczyła:evil_lol:

[quote name='Iza i Avanti']HELP!!!

Nie myślałam, że na BwP się wk.....ę!!!

Normalnie szał!!! I żeby to chodziło o jakiegoś psa. Nie! Chodzi o niesłuszne oskarżenie bliskiej mi osoby o oszustwo i umiejscowienie jej danych osobowych w wątku! Noż kuwa mać Bosszzz czyje:crazyeye: i za co niby?

[quote name='Iza i Avanti']:helo::helo::helo:

Haaaaaaaaaaaaaaaloooooooooooooooooooooooooooooooooo?

:candle::candle:Nie haluj tak bo cię widzę:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Buhahahahahahahahaha warioty moje kochane:loveu: A ja się zastanawiałam dlaczego mi chrosta na języku wyskoczyła:evil_lol:

Bosszzz czyje:crazyeye: i za co niby?

Nie haluj tak bo cię widzę:evil_lol:

Kogo? Dziewczyny, która wyratowała niejedenego boksia! Dziewczyny, która ma 3 adoptowane boksie!

Za co? Za to, że niby nie zapłaciła za towar! Zapłaciła, ale zamiast na prywatne konto osoby, która towar sprzedaje, wpłaciła na konto BwP!!!

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Kogo? Dziewczyny, która wyratowała niejedenego boksia! Dziewczyny, która ma 3 adoptowane boksie!

Za co? Za to, że niby nie zapłaciła za towar! Zapłaciła, ale zamiast na prywatne konto osoby, która towar sprzedaje, wpłaciła na konto BwP!!!No to trzeba to wyjaśnic;), nie ma co się denerwować;)....... Wyjasnicie a oni przeproszą i już;)
ale tak poza tym to ta czarna lista na Dogo też mi się nie podoba, bo po co ona niby...........dla mnie bez sensu:shake:

Posted

[quote name='apple']No to trzeba to wyjaśnic;), nie ma co się denerwować;)....... Wyjasnicie a oni przeproszą i już;)
ale tak poza tym to ta czarna lista na Dogo też mi się nie podoba, bo po co ona niby...........dla mnie bez sensu:shake:

Cioteczko! Wyjaśnione to już jest!

Ale co innego podanie nicku (-> lista na dogo), a co innego podanie imienia, nazwiska, adresu!!! :angryy:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cioteczko! Wyjaśnione to już jest!

Ale co innego podanie nicku (-> lista na dogo), a co innego podanie imienia, nazwiska, adresu!!! :angryy:Eeee no to to jest chyba nawet niezgodne z parwem:roll:.....tak mi się wydaje.......no ale co zrobicie....trzeba dac się przeprosić, ten ktos może nie zrobił tego specjalnie tzn nie miał świadmości ze kogoś tym może skrzywdzić:roll: