Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='apple']Jestem cioteczko oć na kaffcie i klachy Jestem... Kaf muszę sobie zrobić! Klachy za 3 minuty! :loveu: Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jestem... Kaf muszę sobie zrobić! Klachy za 3 minuty! :loveu: Odliczam Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='apple']Odliczam Ciotka! Jetem! Kaf paruje przede mną... Tylko coś kiszki mi marsza grają... A śniadanie przed chwilką skonsumowałam :shake: Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ciotka! Jetem! Kaf paruje przede mną... Tylko coś kiszki mi marsza grają... A śniadanie przed chwilką skonsumowałam :shake: No proszę cie nie osłabiaj mnie ja jeszcze nie jadłam a tez mi kichy grają:cool1: Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 No i kaj polazła jak ja tu kawe i ciacho mam:mad: MENRZUŚ OĆ NA CIACHO:razz: Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='apple']Prosze żarłoczku:loveu: Jessssssssssssssssooooooooooo! ciasto! Ślinotoku dostałam!!! Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jessssssssssssssssooooooooooo! ciasto! Ślinotoku dostałam!!!To masz jeszcze takie znalazłam:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='apple']To masz jeszcze takie znalazłam:diabloti: Maupa, maupa, maupa!!! :loveu: Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Maupa, maupa, maupa!!! :loveu:Że jak mnie nazwałaś:razz::diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='apple']Że jak mnie nazwałaś:razz::diabloti: No normalnie znowu mi żołądek do kręgosłupa przyrósł... :shake: Quote
Menrzuś Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='apple']No i kaj polazła jak ja tu kawe i ciacho mam:mad: MENRZUŚ OĆ NA CIACHO:razz: Leceeeeem :multi: Witanko poranne Ptasiorkom :loveu: Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No normalnie znowu mi żołądek do kręgosłupa przyrósł... :shake:Przestań poczestuj się Tiramisu:loveu: Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Leceeeeem :multi: Witanko poranne Ptasiorkom :loveu: Witaj i częstuj sie póki Iza nie zjadła wszystkiego:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Leceeeeem :multi: Witanko poranne Ptasiorkom :loveu: Cześć Menrzusiu Koffffffffffffffffffany! :loveu: [quote name='apple']Witaj i częstuj sie póki Iza nie zjadła wszystkiego:evil_lol: Już zjadłam! :evil_lol: Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Menrzusiu Koffffffffffffffffffany! :loveu: Już zjadłam! :evil_lol:tak coś czułam:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='apple']tak coś czułam:evil_lol: hihihihihihihihihihi :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Menrzusiu Koffffffffffffffffffany! :loveu: Już zjadłam! :evil_lol: Domyśliłem się jak znikło :lol: [quote name='apple']tak coś czułam:evil_lol: czułaś? :crazyeye: Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Domyśliłem się jak znikło :lol: czułaś? :crazyeye: Czuła ten przeciąg na talerzu :cool3: Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']hihihihihihihihihihi :evil_lol:Żarłoczek:loveu: [quote name='Menrzuś']Domyśliłem się jak znikło :lol: czułaś? :crazyeye:No czulam bo okruchami po okach dostałam:cool1: Dobra kochani niestety musze znikać:placz: Bede jak zwykle...całuje was mocno:loveu: Tylko mnie proszę nie obgadywać pod moją nieobecnosc:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='apple']Żarłoczek:loveu: No soooooooooooooooooooooo :oops: No czulam bo okruchami po okach dostałam:cool1: Dobra kochani niestety musze znikać:placz: Bede jak zwykle...całuje was mocno:loveu: Buziaczków 1000000000000000000000000000000000 Tylko mnie proszę nie obgadywać pod moją nieobecnosc:diabloti: Menrzuś! Oć! Pogadamy! Jabcokowa poszła! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Czuła ten przeciąg na talerzu :cool3: Struś Pędziwiatr :razz: [quote name='apple']Żarłoczek:loveu: No czulam bo okruchami po okach dostałam:cool1: Dobra kochani niestety musze znikać:placz: Bede jak zwykle...całuje was mocno:loveu: Tylko mnie proszę nie obgadywać pod moją nieobecnosc:diabloti: Papapapa :hand: No......a Iza widziałaś jakie Jabłkowa stringi kupiła? :crazyeye: woooooow :evil_lol: :diabloti: Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Menrzuś! Oć! Pogadamy! Jabcokowa poszła! :evil_lol: :mad::mad::mad: Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Struś Pędziwiatr :razz: Papapapa :hand: No......a Iza widziałaś jakie Jabłkowa stringi kupiła? :crazyeye: woooooow :evil_lol: :diabloti: A kto ci pozwolił mi pod spódnice zagladać:razz::diabloti:;) Quote
Recommended Posts