Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Menrzuś napisał(a):
Hahahahahaha....ić w.... :roflt::roflt::roflt:.....juz sobie to wyobraziłem :diabloti:

Taaaaaaaaaaaaaaaaaa... A potem dostałabym grzywnę za obrazę policji...

Ale miałabym przynajmniej satysfakcję. Już to sobie wyobrażam, jak krzyczę do słuchawki:
Ić w piiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssdu babo i doopy mi nie zawracaj! :evil_lol:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Taaaaaaaaaaaaaaaaaa... A potem dostałabym grzywnę za obrazę policji...

Ale miałabym przynajmniej satysfakcję. Już to sobie wyobrażam, jak krzyczę do słuchawki:
Ić w piiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssdu babo i doopy mi nie zawracaj! :evil_lol:

mam nadzieję, że nie jest dogomanką, bo chyba już majtki ze śmiechu by wymieniała :roflt::roflt:

Posted

[quote name='Menrzuś']mam nadzieję, że nie jest dogomanką, bo chyba już majtki ze śmiechu by wymieniała :roflt::roflt:

:splat:No paaaaaaaaaaaaaa... :splat: Nie pomyślałam o tym! :splat:

Pani Policjantko!
A może papmersika pożyczyć?
:cool3:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Ale Ciebie ta rozmowa trzyma :glaszcze:

:roflt:

No bo ściekłam się przeokrutnie! :angryy:

A! I przed chwilą wysłałam pismo do Pani, że nie jestem w stanie ustalić personaliów kierowcy....

Czyli palimy goopa! :cool3:

A policjantka dostanie wścieklizny macicy! :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Zawsze mogła byś kłamać że niedosłyszałaś ze z policji myślałaś ze z poczty- ty chyba jesteś jeszcze blondynką co?:razz:

Boszszszsz... W jakiej ja kolejce stałam jak Bozia rozdawała tffffffffffórcze myślenie? :cool1:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Boszszszsz... W jakiej ja kolejce stałam jak Bozia rozdawała tffffffffffórcze myślenie? :cool1:
Buhahahahaha nic się nie martw jak rozdawali piekne oczy to ja stałam po grubą doope:evil_lol:
Kazdy coś przegapił;)

Posted

[quote name='Menrzuś']To jeszcze dopisz, że nie masz czasu, bo pracujesz i masz wielce inteligentną rozmowę internetową :evil_lol:......tak więc proszę w przyszłym tygodniu :razz:
I niech napisze podanie i dołączy dwa zdjęcia:diabloti:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
No bo ściekłam się przeokrutnie! :angryy:

A! I przed chwilą wysłałam pismo do Pani, że nie jestem w stanie ustalić personaliów kierowcy....

Czyli palimy goopa! :cool3:

A policjantka dostanie wścieklizny macicy! :evil_lol:

To jeszcze dopisz, że nie masz czasu, bo pracujesz i masz wielce inteligentną rozmowę internetową :evil_lol:......tak więc proszę w przyszłym tygodniu :razz:

Posted

[quote name='apple']Buhahahahaha nic się nie martw jak rozdawali piekne oczy to ja stałam po grubą doope:evil_lol:
Kazdy coś przegapił;)

jaaaaaaaaaaaaaaa... :evil_lol: Normalnie jeszcze chwila i zaczną przeciekać! :evil_lol:

[quote name='Menrzuś']To jeszcze dopisz, że nie masz czasu, bo pracujesz i masz wielce inteligentną rozmowę internetową :evil_lol:......tak więc proszę w przyszłym tygodniu :razz:

No i poooooooooooooszło!

buuuuuuuuuuhahahahahahahahaaaa

Posted

[quote name='Iza i Avanti']jaaaaaaaaaaaaaaa... :evil_lol: Normalnie jeszcze chwila i zaczną przeciekać! :evil_lol:

No i poooooooooooooszło!

NO MADE IN TAJWAN:cool1::loveu:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
jaaaaaaaaaaaaaaa... :evil_lol: Normalnie jeszcze chwila i zaczną przeciekać! :evil_lol:

No i poooooooooooooszło!

Cała hydraulika? :crazyeye: wow :eek2:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:oops:

No bo ostatnio, to mnie hydraulik nieumiejętnie zaspawał :roll:Buhahahahahahahahahaha:roflt: i poszło i u mnie.....a miały być niemieckie:roflt::roflt:

Posted

[quote name='apple']Buhahahahahahahahahaha:roflt: i poszło i u mnie.....a miały być niemieckie:roflt::roflt:

Jabcokowa! Podróbę ci sprzedali!!!!

:roflt::roflt::roflt:

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Jabcokowa! Podróbę ci sprzedali!!!!

:roflt::roflt::roflt:

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiBuhahahahahahahaha powiadasz że z Tajwanu:roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ty masz made in China!!! :evil_lol:
Na prawde:crazyeye: Bosz tak mnie oszukali:placz:
[quote name='Menrzuś']Taaaa....stoją nad plamami i sie rechoczą :shake:

:diabloti:
No a sooo.....nie ma jak posmiać się ze swoich słabości:evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Dopsz Kochanienka! I kochany co już poszedł!

Zmykam do domu!

Papa!

P.S. Ciotka! Jak masz zawory na gwarancji, to je oddaj!!!No leć leć całuski dla Zuzi:loveu: