Iza i Avanti Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Menrzuś napisał(a):Hahahahahaha....ić w.... :roflt::roflt::roflt:.....juz sobie to wyobraziłem :diabloti: Taaaaaaaaaaaaaaaaaa... A potem dostałabym grzywnę za obrazę policji... Ale miałabym przynajmniej satysfakcję. Już to sobie wyobrażam, jak krzyczę do słuchawki: Ić w piiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssdu babo i doopy mi nie zawracaj! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Taaaaaaaaaaaaaaaaaa... A potem dostałabym grzywnę za obrazę policji... Ale miałabym przynajmniej satysfakcję. Już to sobie wyobrażam, jak krzyczę do słuchawki: Ić w piiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssdu babo i doopy mi nie zawracaj! :evil_lol: mam nadzieję, że nie jest dogomanką, bo chyba już majtki ze śmiechu by wymieniała :roflt::roflt: Quote
Iza i Avanti Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='Menrzuś']mam nadzieję, że nie jest dogomanką, bo chyba już majtki ze śmiechu by wymieniała :roflt::roflt: :splat:No paaaaaaaaaaaaaa... :splat: Nie pomyślałam o tym! :splat: Pani Policjantko! A może papmersika pożyczyć? :cool3: Quote
Menrzuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Ale Ciebie ta rozmowa trzyma :glaszcze: :roflt: Quote
Iza i Avanti Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Menrzuś napisał(a):Ale Ciebie ta rozmowa trzyma :glaszcze: :roflt: No bo ściekłam się przeokrutnie! :angryy: A! I przed chwilą wysłałam pismo do Pani, że nie jestem w stanie ustalić personaliów kierowcy.... Czyli palimy goopa! :cool3: A policjantka dostanie wścieklizny macicy! :evil_lol: Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Zawsze mogła byś kłamać że niedosłyszałaś ze z policji myślałaś ze z poczty- ty chyba jesteś jeszcze blondynką co?:razz: Quote
Iza i Avanti Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='apple']Zawsze mogła byś kłamać że niedosłyszałaś ze z policji myślałaś ze z poczty- ty chyba jesteś jeszcze blondynką co?:razz: Boszszszsz... W jakiej ja kolejce stałam jak Bozia rozdawała tffffffffffórcze myślenie? :cool1: Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Boszszszsz... W jakiej ja kolejce stałam jak Bozia rozdawała tffffffffffórcze myślenie? :cool1: Buhahahahaha nic się nie martw jak rozdawali piekne oczy to ja stałam po grubą doope:evil_lol: Kazdy coś przegapił;) Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Menrzuś']To jeszcze dopisz, że nie masz czasu, bo pracujesz i masz wielce inteligentną rozmowę internetową :evil_lol:......tak więc proszę w przyszłym tygodniu :razz: I niech napisze podanie i dołączy dwa zdjęcia:diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Iza i Avanti napisał(a):No bo ściekłam się przeokrutnie! :angryy: A! I przed chwilą wysłałam pismo do Pani, że nie jestem w stanie ustalić personaliów kierowcy.... Czyli palimy goopa! :cool3: A policjantka dostanie wścieklizny macicy! :evil_lol: To jeszcze dopisz, że nie masz czasu, bo pracujesz i masz wielce inteligentną rozmowę internetową :evil_lol:......tak więc proszę w przyszłym tygodniu :razz: Quote
Iza i Avanti Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='apple']Buhahahahaha nic się nie martw jak rozdawali piekne oczy to ja stałam po grubą doope:evil_lol: Kazdy coś przegapił;) jaaaaaaaaaaaaaaa... :evil_lol: Normalnie jeszcze chwila i zaczną przeciekać! :evil_lol: [quote name='Menrzuś']To jeszcze dopisz, że nie masz czasu, bo pracujesz i masz wielce inteligentną rozmowę internetową :evil_lol:......tak więc proszę w przyszłym tygodniu :razz: No i poooooooooooooszło! buuuuuuuuuuhahahahahahahahaaaa Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']jaaaaaaaaaaaaaaa... :evil_lol: Normalnie jeszcze chwila i zaczną przeciekać! :evil_lol: No i poooooooooooooszło! buuuuuuuuuuhahahahahahahahaaaa NO MADE IN TAJWAN:cool1::loveu: Quote
Menrzuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Iza i Avanti napisał(a):jaaaaaaaaaaaaaaa... :evil_lol: Normalnie jeszcze chwila i zaczną przeciekać! :evil_lol: No i poooooooooooooszło! buuuuuuuuuuhahahahahahahahaaaa Cała hydraulika? :crazyeye: wow :eek2: Quote
Iza i Avanti Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='apple']NO MADE IN TAJWAN:cool1::loveu: :oops: [quote name='Menrzuś']Cała hydraulika? :crazyeye: wow :eek2: No bo ostatnio, to mnie hydraulik nieumiejętnie zaspawał :roll: Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:oops: No bo ostatnio, to mnie hydraulik nieumiejętnie zaspawał :roll:Buhahahahahahahahahaha:roflt: i poszło i u mnie.....a miały być niemieckie:roflt::roflt: Quote
Iza i Avanti Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahahahahaha:roflt: i poszło i u mnie.....a miały być niemieckie:roflt::roflt: Jabcokowa! Podróbę ci sprzedali!!!! :roflt::roflt::roflt: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jabcokowa! Podróbę ci sprzedali!!!! :roflt::roflt::roflt: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiBuhahahahahahahaha powiadasz że z Tajwanu:roflt::roflt::roflt: Quote
Iza i Avanti Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahahaha powiadasz że z Tajwanu:roflt::roflt::roflt: Ty masz made in China!!! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Taaaa....stoją nad plamami i sie rechoczą :shake: :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Menrzuś napisał(a):Taaaa....stoją nad plamami i sie rechoczą :shake: :diabloti: A co? Płakać mamy? Już i tak wsio mokre, to co zrobić? :evil_lol: Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ty masz made in China!!! :evil_lol: Na prawde:crazyeye: Bosz tak mnie oszukali:placz: [quote name='Menrzuś']Taaaa....stoją nad plamami i sie rechoczą :shake: :diabloti: No a sooo.....nie ma jak posmiać się ze swoich słabości:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Dopsz Kochanienka! I kochany co już poszedł! Zmykam do domu! Papa! P.S. Ciotka! Jak masz zawory na gwarancji, to je oddaj!!! Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Dopsz Kochanienka! I kochany co już poszedł! Zmykam do domu! Papa! P.S. Ciotka! Jak masz zawory na gwarancji, to je oddaj!!!No leć leć całuski dla Zuzi:loveu: Quote
Jagoda1 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Śliczna Dziewczynka:lol:... To inteligentne, uważne spojrzenie to po ...Mamie?;) Quote
Iza i Avanti Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='Jagoda*']Śliczna Dziewczynka:lol:... To inteligentne, uważne spojrzenie to po ...Mamie?;) No przecież, że nie po TZ-cie :cool3: Quote
Recommended Posts