Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ciotka! Rozbrajasz mnie!!! :evil_lol:

no sooo:roll:

Ile Alutka ma ząbków?

Bo Zuzce wylazł już górny trzonowy i następny się przebija... Biedna jest :shake: Boli ją tą, marudzi w nocy, co chwilkę się budzi :shake: Żel na dziąsła nie pomaga :placz:Ala nadal 7- nic jej nowego nie wychodzi- troche sie martwie:roll:

A co do Zuzi to dawaj jej meliske na noc...bedzie spokojniej spała:loveu:

MA ktoś pomysł jak usunąć kreski z czerwonego długopisu z nóg mojej Alutki:roll:

CAŁA SIĘ POPISAŁA:mad:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']Ala nadal 7- nic jej nowego nie wychodzi- troche sie martwie:roll:

Nie ma czym... Zuzce pierwszy ząb wyszedł jak miała 10 miesięcy, a większość dzieciaków już miała...

Nie ma takiej możliwości, żeby to wypiła :roll:

MA ktoś pomysł jak usunąć kreski z czerwonego długopisu z nóg mojej Alutki:roll:

:evil_lol:

Ona się nie popisała. Ona sobie tatuaż zrobiła!

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ona się nie popisała. Ona sobie tatuaż zrobiła!Bosszzz przestań całą normalnie cała:crazyeye: cała czerwona:crazyeye::placz::placz::placz:
A poza tym ty mnie tu nie mędrkuj tylko dawaj jakiegoś pomysła- wodą z mydłem nie schodzi:cool1:

A co do meliski to pomieszaj z mocno smakową herbatka najlepiej taką którą lubi;)

Posted

[quote name='apple']Bosszzz przestań całą normalnie cała:crazyeye: cała czerwona:crazyeye::placz::placz::placz:
A poza tym ty mnie tu nie mędrkuj tylko dawaj jakiegoś pomysła- wodą z mydłem nie schodzi:cool1:

A co do meliski to pomieszaj z mocno smakową herbatka najlepiej taką którą lubi;)

Spróbuj samym płynem do mycia naczyń! Dorze, że sobie buzi nie pomalowała :roll:

[quote name='apple']no i musze znikać:placz:

papa :loveu:

Papa i całuski dla Alutki!

Posted

[quote name='apple']Ala nadal 7- nic jej nowego nie wychodzi- troche sie martwie:roll:

Spoko.......za dwa tygodnie z naskórkiem sie złuszczy :evil_lol:
Już sie upiększa - co z niej wyrośnie :loveu:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
......................:evil_lol:......................

No tak - patrzy jak mama się maluje, to i naśladuje. A potem mama zdziwiona, że na Alutki nóżkach kubistyczne wzorki znajduje.
Może Jabłkowa na nogach sie też maluje? :crazyeye:......boszszsz :evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
No tak - patrzy jak mama się maluje, to i naśladuje. A potem mama zdziwiona, że na Alutki nóżkach kubistyczne wzorki znajduje.
Może Jabłkowa na nogach sie też maluje? :crazyeye:......boszszsz :evil_lol:

Ty to masz wyobraźnię :evil_lol:

Kubistyczne wzorki :crazyeye: Czyżby nowy Picasso nam rósł? :cool3:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Ty to masz wyobraźnię :evil_lol:

Kubistyczne wzorki :crazyeye: Czyżby nowy Picasso nam rósł? :cool3:

Próbuję łączyć do miszczyń :diabloti:

Zobaczymy co nowego wymyśli.......może przemalowanie ścian :razz:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Próbuję łączyć do miszczyń :diabloti:

Zobaczymy co nowego wymyśli.......może przemalowanie ścian :razz:

Myślę, że następnym razem pomaluje mamuśkę! W nocy i na czarno- niezmywalnym mazakiem :evil_lol:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Myślę, że następnym razem pomaluje mamuśkę! W nocy i na czarno- niezmywalnym mazakiem :evil_lol:

To jak zobaczysz Jabłkową w spodniach, to będzie znak,że Twoje słowa się spełniły :evil_lol:
Iza i Avanti napisał(a):
Muszę się brać do pracy! Wpadnę później! Papa

Ja też lecę na spacerek ;)

Posted

Menrzuś napisał(a):
To jak zobaczysz Jabłkową w spodniach, to będzie znak,że Twoje słowa się spełniły :evil_lol:

Ja też lecę na spacerek ;)

Menrzusiu! widzę, że jeszcze jesteś! :multi:

Idę pobuszować na bazarku...

P.S. Czytałeś nowy regulamin? Miejscami jest ... :shake:

Posted

Jagoda* napisał(a):
Witaj, Izuniu, co nowego u Zuzinki, jak się czuje Avanti?
Uściski i ....:kiss_2:

Cześć Jagoda!

U Avantiego lepiej- paraliż pyska powoli ustępuje, choć nadal potyka się o własne łapki :roll: Ale to taka moja łamaga. :p

A Zuzia? Zuzia rośnie jak na drożdżach :loveu: Ząbków przybywa, kilogramów też... Zerknij parę stron do tyłu- są tam najświeższe zdjęcia!

Buziaki

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Menrzusiu! widzę, że jeszcze jesteś! :multi:

P.S. Czytałeś nowy regulamin? Miejscami jest ... :shake:

Już mnie nie było chyba - 15 minut oczko sie pali po odejściu :p

Nie czytałem......

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Cześć Jagoda!

U Avantiego lepiej- paraliż pyska powoli ustępuje, choć nadal potyka się o własne łapki :roll: Ale to taka moja łamaga. :p

A Zuzia? Zuzia rośnie jak na drożdżach :loveu: Ząbków przybywa, kilogramów też... Zerknij parę stron do tyłu- są tam najświeższe zdjęcia!

Buziaki

Ale fafluniastego nie było :eviltong:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Już mnie nie było chyba - 15 minut oczko sie pali po odejściu :p

Nie czytałem......

Nic nie straciłeś :diabloti:

Menrzuś napisał(a):
Ale fafluniastego nie było :eviltong:

Muszę zmusić TZ do zrzutu zdjęć... Tam jest Niuniuś!

Posted

Normalnie dostanę szału w tej robocie!!! Żebym musiała się użerać z KP wydziałem ruchu drogowego- to już jest przesada.... Jestem odpowiedzialna m.in. za flotę samochodów, które są w naszej firmie. ponad 2 miesiące temu dostałam info, że jeden z kierowców został uwieczniony na fotoradarze. Jako, że wiedziałam kto to, poprosiłam, żeby pojechał na komendę i wyjaśnił sprawę... Do dziś tam nie zawitał.
A teraz policjantka mi dzwoni i doopę truje i sądem straszy... Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Posted

[quote name='Menrzuś']Spoko.......za dwa tygodnie z naskórkiem sie złuszczy :evil_lol:

buhahahahahaha- głoopol:evil_lol:
Już sie upiększa - co z niej wyrośnie Cudenko:loveu:

[quote name='Menrzuś']No tak - patrzy jak mama się maluje, to i naśladuje. A potem mama zdziwiona, że na Alutki nóżkach kubistyczne wzorki znajduje.
Może Jabłkowa na nogach sie też maluje? ......boszszsz

[quote name='Iza i Avanti']Ty to masz wyobraźnię

Kubistyczne wzorki Czyżby nowy Picasso nam rósł?

[quote name='Menrzuś']Próbuję łączyć do miszczyń

Zobaczymy co nowego wymyśli.......może przemalowanie ścian

[quote name='Iza i Avanti']Myślę, że następnym razem pomaluje mamuśkę! W nocy i na czarno- niezmywalnym mazakiem

[quote name='Menrzuś']To jak zobaczysz Jabłkową w spodniach, to będzie znak,że Twoje słowa się spełniły

Ja też lecę na spacerek Oj widze że dobry temet podłapaliście:mad:

KWG:loveu:

[quote name='Iza i Avanti']Menrzusiu! widzę, że jeszcze jesteś!

P.S. Czytałeś nowy regulamin? Miejscami jest ... tak? Proszę o streszcze nie bo też nie czytałam i mi się nie chce:diabloti:

[quote name='Iza i Avanti']Normalnie dostanę szału w tej robocie!!! Żebym musiała się użerać z KP wydziałem ruchu drogowego- to już jest przesada.... Jestem odpowiedzialna m.in. za flotę samochodów, które są w naszej firmie. ponad 2 miesiące temu dostałam info, że jeden z kierowców został uwieczniony na fotoradarze. Jako, że wiedziałam kto to, poprosiłam, żeby pojechał na komendę i wyjaśnił sprawę... Do dziś tam nie zawitał.
A teraz policjantka mi dzwoni i doopę truje i sądem straszy... Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr

[quote name='Iza i Avanti']W piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisdu z tym wszystkim!
Ojjjj kochana spokojnie:lol: - co to jest.....przyjdź do mnie:razz:, spróbuj pościagać płatności miło, spokojnie z usmiecham i otwartym sercem do klienta nawet kiedy cię obraża i krzyczy na ciebie.....nooo nie wiem ja tam wole twoją panią z policji:cool1: której zawsze możesz powiedzieć ić w piiizdu babo:evil_lol: