apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć boska matko dzieciątka z kurwikami w oczach :evil_lol: Cześć boska matko lucyferka w babskiej skórze :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='apple']Cześć boska matko lucyferka w babskiej skórze :evil_lol: :evil_lol: buhahahahahaha :evil_lol: Quote
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:evil_lol: buhahahahahaha :evil_lol: No tośmy się pozdrowiły a tera polej kawą bo zasypiam:lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='apple']No tośmy się pozdrowiły a tera polej kawą bo zasypiam:lol: :morning: Dla Cię wszystko::kaffee_2: Quote
Iza i Avanti Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Ciotka! A Ty bierzesz komputra na wczasy? Czy będziemy "keine" kontakt? Quote
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:morning: Dla Cię wszystko::kaffee_2: Oj dzięki ci dobra kobieto:loveu: [quote name='Iza i Avanti']Ciotka! A Ty bierzesz komputra na wczasy? Czy będziemy "keine" kontakt?Ojjj niestety cioteczko - kaine kontakt:placz: Boszzz jak ja bez was wytrzymam te 2 tygodnie:placz: Mam nadzieje że mnie nie zapomnicie przez ten czas:roll: Quote
Iza i Avanti Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 No i gdzie żeś polazła? Szwędacz Ci się włączył? Quote
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No i gdzie żeś polazła? Szwędacz Ci się włączył?No jestem przecież babo w gorącej wodzie kapana:cool1: Quote
Iza i Avanti Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='apple']Oj dzięki ci dobra kobieto:loveu: Ojjj niestety cioteczko - kaine kontakt:placz: Boszzz jak ja bez was wytrzymam te 2 tygodnie:placz: Mam nadzieje że mnie nie zapomnicie przez ten czas:roll: No wiesz co? Chyba się spfypfamy! Pf! :loveu: Będziem tęsknić! [quote name='apple']No jestem przecież babo w gorącej wodzie kapana:cool1: No bo ja zaraz muszę iść! Quote
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No wiesz co? Chyba się spfypfamy! Pf! O co:crazyeye: :loveu: Będziem tęsknić! :loveu::loveu::loveu: Jo tysz - baaardzo:loveu: No bo ja zaraz muszę iść!no wiem i dlatego grzecznie siedze na doopie:lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='apple']no wiem i dlatego grzecznie siedze na doopie:lol: No! A spfypfamy się o to, że nie chcesz całego burdlu p.t. komputer brać na wywczasy ;) Quote
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No! A spfypfamy się o to, że nie chcesz całego burdlu p.t. komputer brać na wywczasy ;)No jak:crazyeye: jak ja nie mam laptoka:cool1: Quote
Iza i Avanti Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='apple']No jak:crazyeye: jak ja nie mam laptoka:cool1: Laptok to nie wszystko! O! Ale są kafejki internetowe :cool3: Dopsz Cioteczko koffffffffffffffana! Zmykam do Zuzi! Papa :multi: Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua dla Cię i Menrzusia! Quote
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Laptok to nie wszystko! O! Ale są kafejki internetowe :cool3: No jak tylko spotkam na swej drodze to klikne:loveu: Dopsz Cioteczko koffffffffffffffana! Zmykam do Zuzi! Papa :multi: Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua dla Cię i Menrzusia! Ja tylko pa dostałam a Menrzuś Muuuuaaa - to jest dyskryminacja:cool1: Papapapa:loveu: Quote
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Laptok to nie wszystko! O! Ale są kafejki internetowe :cool3: No jak tylko spotkam na swej drodze to klikne:loveu: Dopsz Cioteczko koffffffffffffffana! Zmykam do Zuzi! Papa :multi: Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua dla Cię i Menrzusia! Ja tylko pa dostałam a Menrzuś Muuuuaaa - to jest dyskryminacja:cool1: Papapapa:loveu: Quote
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Zdublowałam się z tych nerfów:cool1: PA PA PA!:loveu: Quote
Menrzuś Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='apple']Oj dzięki ci dobra kobieto:loveu: Ojjj niestety cioteczko - kaine kontakt:placz: Boszzz jak ja bez was wytrzymam te 2 tygodnie:placz: Mam nadzieje że mnie nie zapomnicie przez ten czas:roll: Ja się chyba pochlastam :-( Quote
Iza i Avanti Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='apple']Zdublowałam się z tych nerfów:cool1: PA PA PA!:loveu: hihihihi :evil_lol: [quote name='apple']Ja tylko pa dostałam a Menrzuś Muuuuaaa - to jest dyskryminacja:cool1: Papapapa:loveu: Te, Ciotka! Patrz dobrze! Jest napisane: muuuuuuuuuuuua dla Ciebie i Menrzusia!!! To gdzie masz to tylko papa? :crazyeye: [quote name='Menrzuś']Ja się chyba pochlastam :-( Oć! Chlastamy się razem... Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Ja się chyba pochlastam :-( Ojj nie..........:shake: [quote name='Iza i Avanti'] Te, Ciotka! Patrz dobrze! Jest napisane: muuuuuuuuuuuua dla Ciebie i Menrzusia!!! To gdzie masz to tylko papa? :crazyeye: No dobra nie doczytałam:roll: Oć! Chlastamy się razem...Bosszzz jakieś samobójstwo zbiorowe czy co:cool1: Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 WITAJ CIOTKA KLOTKA:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='apple'] Ojj nie..........:shake: Bosszzz jakieś samobójstwo zbiorowe czy co:cool1: Chlastamy się zbiorowo, bo Cię nie będzie! [quote name='apple']WITAJ CIOTKA KLOTKA:loveu::loveu::loveu::loveu: BUZIAK Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Chlastamy się zbiorowo, bo Cię nie będzie! No ale przeca wrócę................normalnie bede tak wyposzczona że was zagadam na śmierc:evil_lol: BUZIAK Pomazałaś mnie szminką:roll::cool1::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='apple']Pomazałaś mnie szminką:roll::cool1::loveu: Norrrrrrrrrrrrrrrmalnie jeszcze marudzi... Się umyj i ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :eviltong: Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Norrrrrrrrrrrrrrrmalnie jeszcze marudzi... Się umyj i ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :eviltong: No coś ty ty wiesz ile woda kosztuje - nie ma co sie chlapac nadprogramowo:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='apple']No coś ty ty wiesz ile woda kosztuje - nie ma co sie chlapac nadprogramowo:evil_lol: Ciotka! Rozbrajasz mnie!!! :evil_lol: Ile Alutka ma ząbków? Bo Zuzce wylazł już górny trzonowy i następny się przebija... Biedna jest :shake: Boli ją tą, marudzi w nocy, co chwilkę się budzi :shake: Żel na dziąsła nie pomaga :placz: Quote
Recommended Posts