apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Kurde! Mogłam poczekać i zobaczyć te korzenie :evil_lol:Cioteczko nie dżaźnij lwa:diabloti: Quote
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Rzeczywiście - widać po minie:evil_lol::diabloti::loveu: http://images31.fotosik.pl/289/b559d484bb1f4886.jpg Quote
Iza i Avanti Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='apple']Cioteczko nie dżaźnij lwa:diabloti: ...........................:cool1:............................. Quote
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Iza i Avanti napisał(a):...........................:cool1:.............................:razz::razz::razz: Quote
Iza i Avanti Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 apple napisał(a)::razz::razz::razz: No sooooooooooooooo? :roll: Quote
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No sooooooooooooooo? :roll: Quote
Iza i Avanti Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='apple'] Jeden dla Ciebie Jeden dla Menrzusia Jeden dla wszystkich gości Quote
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jeden dla Ciebie Jeden dla Menrzusia Jeden dla wszystkich gościBosszzzz sie spłoniłam Quote
Menrzuś Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:loveu: AVE BOSKA CIOTECZKO :loveu: :loveu: AVE MENRZUSIU :loveu: [quote name='apple']NO nareszcie jesteś juz myslałam że tu korzenie puszcze:diabloti: AAAAAAAAVE :multi: A co Wy za imprezę tworzycie dzisiaj? Quote
Iza i Avanti Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='apple']Bosszzzz sie spłoniłam No to gasimy pożar: :popcorn: Quote
Iza i Avanti Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Menrzuś napisał(a):AAAAAAAAVE :multi: A co Wy za imprezę tworzycie dzisiaj? Noo, impra jest, bo zdjęcia dałam :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Wschodnie sztuki walki... Oć tu! Fajny rowerek... Faaaaajna dziewczynka......i brojca ma w oczach :loveu: Quote
Menrzuś Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Na huśtawce fajnie jest Jadę do fryzjera - mógłbym Zuzie wziąć ze sobą......chyba by sie nie bała, co? :razz: Quote
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Menrzuś']AAAAAAAAVE :multi: A co Wy za imprezę tworzycie dzisiaj?Ize jeszcze suszy po urodzinach:diabloti: [quote name='Iza i Avanti']No to gasimy pożar: :popcorn:No dobra:diabloti: [quote name='Iza i Avanti']Noo, impra jest, bo zdjęcia dałam :evil_lol:Buhahahahaha no tak zapomniałam ze jest powód:evil_lol: Dobra kochani lece bo mój nos podpowiada mi że mam do załatwienia śmierdzącą sprawe:cool1: bede jak zwykle po południu - papa:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Menrzuś napisał(a):Faaaaajna dziewczynka......i brojca ma w oczach :loveu: Brojca? To jest Lucyfer w babskiej skórze!!! :diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Brojca? To jest Lucyfer w babskiej skórze!!! :diabloti: Po kimś to musi mieć :p Czeeeee Jabłkowaaaaaaaa :multi: Quote
Iza i Avanti Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='Menrzuś']Jadę do fryzjera - mógłbym Zuzie wziąć ze sobą......chyba by sie nie bała, co? :razz: Zuzia pierwszą wizytę u fryzjera ma już za sobą! Wygląda teraz jak chłopak :loveu: [quote name='apple']Ize jeszcze suszy po urodzinach:diabloti: No dobra:diabloti: Buhahahahaha no tak zapomniałam ze jest powód:evil_lol: Dobra kochani lece bo mój nos podpowiada mi że mam do załatwienia śmierdzącą sprawe:cool1: bede jak zwykle po południu - papa:loveu: Papa, Boska Cioteczko! :loveu: Quote
Menrzuś Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Zuzia pierwszą wizytę u fryzjera ma już za sobą! Wygląda teraz jak chłopak :loveu: No właśnie - brakuje Zuzi tego podkreślenia Jej kokieteryjności :razz:.....:evil_lol: jakiś warkoczyk, czy nawet palemka :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Menrzuś napisał(a):No właśnie - brakuje Zuzi tego podkreślenia Jej kokieteryjności :razz:.....:evil_lol: jakiś warkoczyk, czy nawet palemka :loveu: Warkoczyk będzie na pewno. Musiałam jej podciąć włoski, bo grzywka wchodziła do oczu, a spinki lądowały na ziemi :roll: Quote
Iza i Avanti Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Muszę uciekać! Praca mnie goni.... Wpadnę za jakąś godzinkę! Papa... Quote
Menrzuś Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Warkoczyk będzie na pewno. Musiałam jej podciąć włoski, bo grzywka wchodziła do oczu, a spinki lądowały na ziemi :roll: No taaaak.....ma takie delikatne Iza i Avanti napisał(a):Muszę uciekać! Praca mnie goni.... Wpadnę za jakąś godzinkę! Papa... Ja też lecę do lasu z bestiami :hand: Quote
Iza i Avanti Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Wróciłam. Jestem sama. Idem se.... Quote
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Brojca? To jest Lucyfer w babskiej skórze!!! :diabloti:No wiesz.......musimy skonfrontowac ją z Alą ta to ma kurwiki w oczach:evil_lol::loveu: [quote name='Iza i Avanti']Zuzia pierwszą wizytę u fryzjera ma już za sobą! Wygląda teraz jak chłopak :loveu: Ala tysz...pieknie siedziała dama mała:loveu: Papa, Boska Cioteczko! :loveu:Boska alez jestem boska:loveu: - dobra bo sie przyzwyczaje:evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']Wróciłam. Jestem sama. Idem se.... Wróciłam. Jestem sama. Idem se...:cool1: Quote
Iza i Avanti Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='apple']No wiesz.......musimy skonfrontowac ją z Alą ta to ma kurwiki w oczach:evil_lol::loveu: Boska alez jestem boska:loveu: - dobra bo sie przyzwyczaje:evil_lol: Wróciłam. Jestem sama. Idem se...:cool1: Cześć boska matko dzieciątka z kurwikami w oczach :evil_lol: Quote
Recommended Posts