Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Menrzuś napisał(a):A co Ciebie tak roztrzepało? :crazyeye:.....i goopie goopoty wypisujesz :mad: Jakich znowu łez? - pewnie kawa Ci się wylała....spoko ;) A bioprądy nie płynęły, bo kompa wyłączyłem :p Już płyną! :multi: Uffffffffffffffffffff... I dalej zdjęć nie mogę zrzucić! Mam tylko nadzieję, że karta mi nie padła.... :shake: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Już płyną! :multi: Uffffffffffffffffffff... I dalej zdjęć nie mogę zrzucić! Mam tylko nadzieję, że karta mi nie padła.... :shake: Noooooooo :loveu: a możesz je w komórce oglądać? Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Menrzuś napisał(a):Noooooooo :loveu: a możesz je w komórce oglądać? Mogę. Ale jak zaczynam je zrzucać, to gdzieś w polowie wiesza mi się program i doopa :angryy: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Mogę. Ale jak zaczynam je zrzucać, to gdzieś w polowie wiesza mi się program i doopa :angryy: Nic na to nie poradzę..... :shake:.....buuuuuuuuuuuuuuu Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Nie z aparatu... Z telefonu :evil_lol: Nooooooooooo... Telefon jest lepsiejszą wymówką :roll: Jabcokowa! Gdzieś Ty kolor straciła? :eviltong: Cześć Kochani moi! Sie zdenerwowałam po romowie z jedną placówką państwowa;) i se zapomłam:cool1: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='apple']Sie zdenerwowałam po romowie z jedną placówką państwowa;) i se zapomłam:cool1: Aaaaaaaaaaaaaaaaa.. To już wsio wiem! :cool3: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple']Sie zdenerwowałam po romowie z jedną placówką państwowa;) i se zapomłam:cool1: Mogłabyś lepsza wymówke znaleźć :diabloti::eviltong: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Aaaaaaaaaaaaaaaaa.. To już wsio wiem! :cool3: ;););) [quote name='Menrzuś']Mogłabyś lepsza wymówke znaleźć :diabloti::eviltong:Ale ja szczerze mówię....tak mnie babsko zdenerwowało:cool1: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Menrzuś napisał(a):Mogłabyś lepsza wymówke znaleźć :diabloti::eviltong: A co Ty tylko dzisaj o tych wymówkach? Wymówki i wymówki... :eviltong: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple'];););) Ale ja szczerze mówię....tak mnie babsko zdenerwowało:cool1: ach....te nerwy z rana :shake: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']ach....te nerwy z rana :shake: Co cię tak zdenerwowało ?:razz: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple']Co cię tak zdenerwowało ?:razz: To Ty z zieleni w czerń ze złości przecież wpadłaś :roll: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Iza i Avanti napisał(a):A co Ty tylko dzisaj o tych wymówkach? Wymówki i wymówki... :eviltong: Jabłkowa zaczęła :eviltong: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']To Ty z zieleni w czerń ze złości przecież wpadłaś :roll:No ale ja wiem dlaczego:diabloti: [quote name='Menrzuś']Jabłkowa zaczęła :eviltong:No zawsze na mnie:roll: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Menrzuś napisał(a):Jabłkowa zaczęła :eviltong: No i Jabłkowa zawsze jest winna! :evil_lol: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No i Jabłkowa zawsze jest winna! :evil_lol: Też to zauwazyłas? Normalnie prawidłowość jakaś:cool1: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 UWAGA! Nie gadać za dużo! Idem se kaf zrobić!!! Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']UWAGA! Nie gadać za dużo! Idem se kaf zrobić!!! Buhahahahahahaha....gooopia:loveu: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Iza i Avanti napisał(a):No i Jabłkowa zawsze jest winna! :evil_lol: Przecież sama mówiłaś, że to ta druga :evil_lol::diabloti: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Przecież sama mówiłaś, że to ta druga :evil_lol::diabloti: No zwaliła na mnie:mad::loveu: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple']Też to zauwazyłas? Normalnie prawidłowość jakaś:cool1: Jaka Ty biedna :shake::evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']UWAGA! Nie gadać za dużo! Idem se kaf zrobić!!! a ja musze śmigać do kuchniiiiii :placz: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Jaka Ty biedna :shake::evil_lol: Tez to zauwazyłeś:diabloti: a ja musze śmigać do kuchniiiiii :placz:eeee tam nie ić jeszcze:razz::diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Menrzuś napisał(a):Jaka Ty biedna :shake::evil_lol: a ja musze śmigać do kuchniiiiii :placz: Kaj leziesz, kurna jak wróciłam??? Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Ale muszem :placz:......dzięki dziewczyny za przyjemność :oops::loveu::buzi::buzi: Quote
Recommended Posts