Menrzuś Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='apple']Za co?:crazyeye: Bosszzz wszędzie ta cenzura:cool1: Uffffff.....wszędzie ostatnio widać jakieś Ptasiory widzę i mi się ze znoszącą skojarzyło :oops::evil_lol: Jeszcze jej nie było, ale poczekaj trochę :roll::lol: Quote
apple Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Menrzuś']Uffffff.....wszędzie ostatnio widać jakieś Ptasiory widzę i mi się ze znoszącą skojarzyło :oops::evil_lol: Jeszcze jej nie było, ale poczekaj trochę :roll::lol:NO NIE STRASZ NAWET:roll: Quote
Menrzuś Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='apple']NO NIE STRASZ NAWET:roll: Iza dzisiaj litościwa jest :razz:.....ale teraz szaleje pewnie :p Quote
apple Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='Menrzuś']Iza dzisiaj litościwa jest :razz:.....ale teraz szaleje pewnie :pNo już czuję tą bibkę:razz: Quote
Menrzuś Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='apple']No już czuję tą bibkę:razz: A dzisiaj proszę - jaka kwitnąca :multi: Quote
apple Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='Menrzuś']A dzisiaj proszę - jaka kwitnąca :multi:Taaaa jak kwiat róży po burzy:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='apple']Taaaa jak kwiat róży po burzy:evil_lol: ....z kropelkami na płatkach :razz: Quote
apple Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Menrzuś']....z kropelkami na płatkach :razz:Oj już nie drąż tematu bo powiem znowu o jedno słowo za dużo i znowu bedziesz musiał klate dla mnie nadwyręzac:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='apple']Oj już nie drąż tematu bo powiem znowu o jedno słowo za dużo i znowu bedziesz musiał klate dla mnie nadwyręzac:evil_lol: eeee tam - ostatnio burza przeszła bokiem :lol:.....na drugie to mam Drążysław :razz: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']eeee tam - ostatnio burza przeszła bokiem :lol:.....na drugie to mam Drążysław :razz: No wiem wiem ale nie ma co nadużywać szczęscia, kiedyś może sie skończyć Drążysławie;) Witaj Iza:loveu:, daj no troche urodzinowych fotów:razz:, poka impre i kaca po...poka:diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple']No wiem wiem ale nie ma co nadużywać szczęscia, kiedyś może sie skończyć Drążysławie;) Witaj Iza:loveu:, daj no troche urodzinowych fotów:razz:, poka impre i kaca po...poka:diabloti: będzie - "muszę zgrać z aparatu" :evil_lol: Witankooooo :multi::loveu: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']będzie - "muszę zgrać z aparatu" :evil_lol: Witankooooo :multi::loveu:Wiem ale mam cichą nadzieję ze może dzisiaj wysili sie na lepszą wymówkę:diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple']Wiem ale mam cichą nadzieję ze może dzisiaj wysili sie na lepszą wymówkę:diabloti: Wiem....kabelek zgubiła :diabloti:.....albo bakterie siadły właśnie:cool1: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']będzie - "muszę zgrać z aparatu" :evil_lol: Witankooooo :multi::loveu: Nie z aparatu... Z telefonu :evil_lol: [quote name='apple']Wiem ale mam cichą nadzieję ze może dzisiaj wysili sie na lepszą wymówkę:diabloti: Nooooooooooo... Telefon jest lepsiejszą wymówką :roll: Jabcokowa! Gdzieś Ty kolor straciła? :eviltong: Cześć Kochani moi! Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Menrzuś napisał(a):Wiem....kabelek zgubiła :diabloti:.....albo bakterie siadły właśnie:cool1: ................:eviltong:................. Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Nie z aparatu... Z telefonu :evil_lol: Nooooooooooo... Telefon jest lepsiejszą wymówką :roll: Jabcokowa! Gdzieś Ty kolor straciła? :eviltong: Cześć Kochani moi! Cześć Kochana moja! :multi: Staciła kolor, żebyś zrozumiała jak ważna to była wypowiedź - taki kolorowo-jabłkowy wykrzyknik :razz: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Iza i Avanti napisał(a):................:eviltong:................. czyli zgadłem?:razz: :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Menrzuś napisał(a):czyli zgadłem?:razz: :evil_lol: niefffffffffffffffffffff :eviltong: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Iza i Avanti napisał(a):niefffffffffffffffffffff :eviltong: chorerka :p A myślałem, że Ciebie już znam - widać to prawda, że kobieta zmienną jest :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Menrzuś napisał(a):chorerka :p A myślałem, że Ciebie już znam - widać to prawda, że kobieta zmienną jest :evil_lol: Nie potrafię zrzusić zdjęć :placz: Cuś mi się zespsuło i nie ściąga zdjęć z telefonu :placz: Menrzusiu! Ty to wykrakałeś! Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Nie potrafię zrzusić zdjęć :placz: Cuś mi się zespsuło i nie ściąga zdjęć z telefonu :placz: Menrzusiu! Ty to wykrakałeś! To jest najlepsza wymówka :multi::evil_lol: No taaaaaaak.......teraz to moja wina :placz: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Menrzuś napisał(a):chorerka :p A myślałem, że Ciebie już znam - widać to prawda, że kobieta zmienną jest :evil_lol: Menrzuś napisał(a):To jest najlepsza wymówka :multi::evil_lol: No taaaaaaak.......teraz to moja wina :placz: No a czyja? Chyba nie moja ;) Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Iza i Avanti napisał(a):No a czyja? Chyba nie moja ;) Eeeeech ten mój zwierzęcy magnetyzm :diabloti: Czekaj, wyłączę kompa, to może te bioprądy przestaną Ciebie atakować :evil_lol: Idę na spacerek :multi: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Menrzuś napisał(a):Eeeeech ten mój zwierzęcy magnetyzm :diabloti: Czekaj, wyłączę kompa, to może te bioprądy przestaną Ciebie atakować :evil_lol: Idę na spacerek :multi: Jestem samotna :placz: Nikt mnie nie kocha :placz: Nawet mój aparat :placz: Bioprądy nie płyną :placz: Miłego spacerku :placz: Zaraz się utopię :placz: Tyle tu łez :placz: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 A co Ciebie tak roztrzepało? :crazyeye:.....i goopie goopoty wypisujesz :mad: Jakich znowu łez? - pewnie kawa Ci się wylała....spoko ;) A bioprądy nie płynęły, bo kompa wyłączyłem :p Quote
Recommended Posts