Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ja tam się swoich zaworów nie wstydzę! :evil_lol: No dobra - ale nie żeby tak od razu..... :roll: :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Menrzuś napisał(a):No dobra - ale nie żeby tak od razu..... :roll: :evil_lol: Co od razu? :crazyeye: Idem pobuszować na bazarku.... Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Co od razu? :crazyeye: Idem pobuszować na bazarku.... A ić.......buszująca :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Menrzuś napisał(a):A ić.......buszująca :evil_lol: Buszująca w bazarku wróciła... Nic nie ma... :shake: Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Buszująca w bazarku wróciła... Nic nie ma... :shake: Różyczki są :razz: Quote
Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Menrzuś napisał(a):Różyczki są :razz: Aniołka licytuję Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Aniołka licytuję Wiem A po co Ci Aniołek? Przecież masz jednego w domu;) Quote
Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Menrzuś napisał(a):Wiem A po co Ci Aniołek? Przecież masz jednego w domu;) Dla mojego Aniołka zbieram aniołki... Różne, różniste... Duże, małe, wiszące, leżące, stojące.... Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Dla mojego Aniołka zbieram aniołki... Różne, różniste... Duże, małe, wiszące, leżące, stojące.... aaaaaa...to też się będę rozglądał ;) Quote
Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Menrzuś napisał(a):aaaaaa...to też się będę rozglądał ;) Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua :loveu: Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua :loveu: Czasami dobrze jest powujkować ;) Quote
Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Menrzuś napisał(a):Czasami dobrze jest powujkować ;) kofffffffffffffffffff jesteś! :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Dopsz Kochani! Uciekam do domciu! Buziole! Ave! Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Nie mogłem u siebie, więc tutaj Iza ma urodzinkiiiiiii :ylsuper::ylsuper::sweetCyb::sweetCyb::bigcool: i jeszcze, za uratowanie mi wczoraj życia :loveu: Wszystkieeeeego najlepszego :calus: Quote
apple Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Ubiegł mnie:cool1: A pamietałam:cool1::roll: IZUŚ!!!!!!:loveu: Dla Ciebie wszystkie cuda tego świata... Dla Ciebie ciepło słonecznego lata Dla Ciebie gwiazdki, co błyszczą na niebie Dla Ciebie nutki w ptaszków śpiewie Dla Ciebie kwiatki kolorowe I marzenia deserowe... Dla Ciebie wszystko co zapragnie dusza Bo jesteś Aniołkiem, który wciąż do radości nas zmusza!:) :loveu:Muuuuuaaaaa!:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Menrzuś! Apple! Siem poryczałam... Dziękuję Kochani za pamięć i cudowne życzenia... Kof Was i dziękuję, że jesteście... :loveu: Quote
apple Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Menrzuś']Może Ci donieść chrupki ryżowe? :razz: :loveu:Ćwinia:diabloti: IZuś nie rozklejaj sie:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='apple']Ćwinia:diabloti: IZuś nie rozklejaj sie:loveu: Bo ja taka jaka płaczliwa jestem :placz: Quote
apple Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Bo ja taka jaka płaczliwa jestem :placz:yyyyyyyyyyyyyyyy tam przestań bo bedziesz miala czerwony kinol:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='apple']yyyyyyyyyyyyyyyy tam przestań bo bedziesz miala czerwony kinol:loveu: No dopsz :loveu: Quote
apple Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No dopsz :loveu:Zuch dziewczyna:loveu: Quote
Menrzuś Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='apple']Ćwinia:diabloti: IZuś nie rozklejaj sie:loveu: No chciałem dobrze :razz:.....trzeba w końcu coś jeść :lol: [quote name='Iza i Avanti']Bo ja taka jaka płaczliwa jestem :placz: No już nie płakaj :calus: (same tajwańskie części :shake:) Quote
apple Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Menrzuś']No chciałem dobrze :razz:.....trzeba w końcu coś jeść :lol: dobrymi chęciami to wiesz......:evil_lol:;) No już nie płakaj :calus: (same tajwańskie części :shake:)Buhahaha też chciałam to powiedzieć ale sobie darowałam w końcu dzisiaj ma urodziny..............ale ty jednak się odwżyłeś......hahahahaha chyba liczysz na łaskawość:razz: Quote
Iza i Avanti Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='apple']Zuch dziewczyna:loveu: :loveu: [quote name='Menrzuś']No chciałem dobrze :razz:.....trzeba w końcu coś jeść :lol: No już nie płakaj :calus: (same tajwańskie części :shake:) Bo ja jakaś taka "tajwańska" jestem? :roll: Quote
apple Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:loveu: Bo ja jakaś taka "tajwańska" jestem? :roll:nie ważne jaka - ważne że JESTEŚ:loveu: Quote
Recommended Posts