jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Jak przekonać własną matkę, że powinna sprzedać samochód? :cool1: Nie stać ją na ciągłe naprawy, a uparła się, że go nie sprzeda... Bo "Co ona sobie kupi" :roll: Grrrrrrrrrrrrr Obawiam się, że w tym temacie Ci nie poradzę, moja mamusia jest uparta identycznie jak ja, nie da się jej przekonać ;) Dlatego nie mam doświadczenia ;) Quote
jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Cześć dżołana! Pit-ulisz się? :diabloti: PITulę się z PITami aż mi wyłażą uszami :angryy: Quote
jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='apple']Wybieram psy i sex a żarcie jest ocenzurowane:evil_lol: Sex? Kurde, chyba nie pamiętam, co to jest :diabloti: Czy to ma jakiś związek z PITami? :diabloti: Quote
jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Proste? :crazyeye: Kurna, to się tak nie da!!!! :crazyeye: Już 2 razy pokrywaliśmy jej naprawę tego gruchota, bo nie ma pieniędzy :shake: A ona dalej się upiera :angryy: Nie pokrywajcie więcej. Powiedz, że nie masz kasy. Każ za swój zapłacić. Quote
apple Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='jbk']Sex? Kurde, chyba nie pamiętam, co to jest :diabloti: Czy to ma jakiś związek z PITami? :diabloti: taaaak! Ja go czasem PITole:evil_lol: Proste? :crazyeye: Kurna, to się tak nie da!!!! :crazyeye: Już 2 razy pokrywaliśmy jej naprawę tego gruchota, bo nie ma pieniędzy :shake: A ona dalej się upiera :angryy:No ale to podlicz jej wszystko (czarno na białym) i pokaż że za te pieniadze to miała by nowy, lepszy, który mniej pali i nie jest tak awaryjny Quote
Iza i Avanti Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='apple']Jesteś...ja zwykle:evil_lol: Podliczyć koszty napraw.......znaleść inne autko w rozsądnej cenie.....odpowiednio je zareklamowac.........i juz- proste co?:evil_lol: Proste? :crazyeye: Kurna, to się tak nie da!!!! :crazyeye: Już 2 razy pokrywaliśmy jej naprawę tego gruchota, bo nie ma pieniędzy :shake: A ona dalej się upiera :angryy: Quote
Iza i Avanti Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 jbk napisał(a):Sex? Kurde, chyba nie pamiętam, co to jest :diabloti: Czy to ma jakiś związek z PITami? :diabloti: Sex? A czy to się je??? :evil_lol::roll: Quote
Iza i Avanti Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 jbk napisał(a):Nie pokrywajcie więcej. Powiedz, że nie masz kasy. Każ za swój zapłacić. Asia! Ona musi dojechać do Zuzki z Gliwic... Ale z drugiej strony patrząc- są pociągi na trasie Gliwice-Katowice... Eeeeeeeeeeeech... Szkoda gadać... Quote
jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Asia! Ona musi dojechać do Zuzki z Gliwic... Ale z drugiej strony patrząc- są pociągi na trasie Gliwice-Katowice... Eeeeeeeeeeeech... Szkoda gadać... Z mamami to tak jest, że czasem ciężko się dogadać ;) Quote
jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 evaxon napisał(a):a co tu sie dzieje???:mad::mad::mad: Dyskusja ;) A co, nie widać? Quote
jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Iza i Avanti napisał(a):A Ty co mi tu wykałaczkami machasz??? :cool3: Izunia! Dobry wieczór kochana :) Quote
Iza i Avanti Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 evaxon napisał(a):a co tu sie dzieje???:mad::mad::mad: A Ty co mi tu wykałaczkami machasz??? :cool3: Quote
jbk Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Jabłuszkowa wszędzie dziś zęby szczerzy, chyba świeżo wybielone ma ;) Cześć Izunia :) :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 [quote name='apple']Przyszłam się do Ciebie uśmiechnąc:grins: Ależ masz piękny uśmiech! :loveu: Cześć Jabłuszko! Quote
Iza i Avanti Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 evaxon napisał(a):jestem:multi: tym razem bez wykałaczki :cool1: Cześć Ewcia! :loveu: Quote
apple Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ależ masz piękny uśmiech! :loveu: Cześć Jabłuszko! No przecież wiem:roll:.....aleś hAmerykę odkryła:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 apple napisał(a):No przecież wiem:roll:.....aleś hAmerykę odkryła:evil_lol: :crazyeye: Bosz! Twój samokrytycyzm mnię powala :roll: Cześć ciotka!:loveu: Quote
jbk Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Pokażę Ci, na co mam ochotę w tej chwili - Niestety, mam tylko to - Quote
apple Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Iza i Avanti napisał(a)::crazyeye: Bosz! Twój samokrytycyzm mnię powala :roll: Cześć ciotka!:loveu: Cieszę się że mam na ciebie taki powalający wpływ:diabloti: Cześć Ciotka...a kaj ty? Robotajesz?:-o Quote
Recommended Posts