Menrzuś Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 jbk napisał(a):I stempelkach ;) Biedna Iza :shake:.....ale z drugiej strony posłuchaj z jakimi okrzykami się tym stemplowaniem wyżywa :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Cześć Ciocie i Wujaszku! Mama mówiła, że Was zadziwi :roll: Ale nie ma teraz czasu, więc zadziwię Was... JA! :evil_lol: Quote
jbk Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Menrzuś napisał(a):....a ja słyszałem, że to tylko blondynek problem :hmmmm: Podzielność uwagi to problem?? I jakie to szczęście, że nie jestem blondi ;) Quote
Iza i Avanti Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Mój Siiiii-siiiiiiiii (tak mówię na Avantiego) :loveu: Siiiiiiiiiiii-siiiiiiiiii z zabawką :evil_lol: Siiiiiiiiiiiiii-siiiiiiiiiiiii i gupia mina :lol: Quote
jbk Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 http://images33.fotosik.pl/436/de0c146357df4fef.jpg - jaki on jest śliczny z tymi szpiczastymi uszyskami :))) Wymiziaj go ode mnie :))) Quote
Iza i Avanti Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Prawda, że pikny ;-) Goopki- wygoopki Quote
aneczka23 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 jbk napisał(a): jaki on jest śliczny z tymi szpiczastymi uszyskami :))) Wymiziaj go ode mnie :))) Wyjęłaś mi to z ustuf. Dzień dobry Iza. Jak to miło zobaczyć nareszcie :multi: Avantiego. Takie piękny pies musi, po prostu musi częściej nas odwiedzać Quote
Iza i Avanti Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Mamusia i ja- Zuzeł- dziękujemy za komplementy. Siiiiiiii-siiiiiiiii będzie wymiziany :loveu: A teraz trochę mnie: Jeżdżę na sucho na sankach: Słucham muzyki Się uśmiecham Czekam na jedzonko! Quote
dii Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Oj pikne te Twoje skarby Iza , pikne :loveu::loveu::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 dii napisał(a):Oj pikne te Twoje skarby Iza , pikne :loveu::loveu::loveu: Muchos gratias :loveu: Quote
apple Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Menrzuś napisał(a):A najlepiej jest z tymi co się rzadko widuje ;) Cos Ty tak pesymistycznie do życia nastawiona - zewrzeć tyły, pierś do przodu i do boju:evil_lol: :p Pewnie nerwowo komórkę przeszukuje :diabloti:To prawda:evil_lol: Eeee tam pesymistycznie......nie;) Ja tylko jestem realistką:evil_lol: Ależ Ty masz podzielność uwagi :crazyeye:....uważaj tylko, żebyś Jabłuszkowej we wskaźnikach nie wydrukowała :evil_lol:Bo ona ze mną klikała na tym gg:eviltong: dlatego z rytmu nie wypadła...ja takie fluidy rozsiewam:evil_lol: CIOTKA! SIĘ SZOKŁAM! MYŚLAŁAM ŻE DLA CIEBIE JUŻ NIE MA NADZIEJI A TU TAKIE ZASKOCZENIE_-TYLE FOTÓW:crazyeye::evil_lol: Jaki on cudownie gapciowaty:loveu: http://images24.fotosik.pl/311/6f52df412efbb6aa.jpg Kocham takie foty.....Zuzełek....boski:loveu: http://images34.fotosik.pl/431/01722cbdd1027f6a.jpg Quote
aneczka23 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 :diabloti: Oczywiście nie mam także nic przeciwko Twojej przepięknej córci w jeszcze piękniejszej fryzurce. Ale Ci zazdroszczę. :loveu: Quote
monikasobczak Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 i córcia i Avanti pierwsze klasa :) Quote
Menrzuś Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Noooooooo.....nareszcie na stronce siwulek :multi: Fajnie dziadek wgląda. A Zuzolek coraz piękniej wygląda.....oj zajdzie Ci ona jeszcze za skórę :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 aneczka23 napisał(a)::diabloti: Oczywiście nie mam także nic przeciwko Twojej przepięknej córci w jeszcze piękniejszej fryzurce. Ale Ci zazdroszczę. :loveu: Fryzurka nam tym razem nieco nie wyszła :roll: Grzywka jest w góry i doliny :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 apple napisał(a): CIOTKA! SIĘ SZOKŁAM! MYŚLAŁAM ŻE DLA CIEBIE JUŻ NIE MA NADZIEJI A TU TAKIE ZASKOCZENIE_-TYLE FOTÓW:crazyeye::evil_lol: Jaki on cudownie gapciowaty:loveu: http://images24.fotosik.pl/311/6f52df412efbb6aa.jpg Kocham takie foty.....Zuzełek....boski:loveu: http://images34.fotosik.pl/431/01722cbdd1027f6a.jpg Wiedziałam, że się szokniesz :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 monikasobczak napisał(a):i córcia i Avanti pierwsze klasa :) Monia! dziękujemy!!! :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Menrzuś napisał(a):Noooooooo.....nareszcie na stronce siwulek :multi: Fajnie dziadek wgląda. A Zuzolek coraz piękniej wygląda.....oj zajdzie Ci ona jeszcze za skórę :evil_lol: Nie kracz Wujaszku! NIE KRACZ... :roll: Quote
apple Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Menrzuś napisał(a):Noooooooo.....nareszcie na stronce siwulek :multi: Fajnie dziadek wgląda. A Zuzolek coraz piękniej wygląda.....oj zajdzie Ci ona jeszcze za skórę :evil_lol: Kra Kra:diabloti: CZeść Stempelku:loveu:....stemplujesz?:razz: Quote
Menrzuś Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Nie kracz Wujaszku! NIE KRACZ... :roll: Ale tu nie ma co krakać. Mogę nawet zaświergolić, a i tak to Ciebie czeka :diabloti: Quote
jbk Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Jak sobie przypomnę, ile mama miała zmartwień przeze mnie...... Nie życzę Ci ;) Buziaki Izuniu ;) Quote
kwiatek82 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Widziałam zdjęcia !! :) nono Córeczka śliczna ! :loveu: taki mały człowieczek - aniołeczek :loveu: Avanti dostojnie piękny :multi: Uneczka rozruszała by "dziadka" :evil_lol: na osiedlu mamy 9 letniego boksia - na spacerkach idzie sobie w swoim raczej wolnym tempem jednak gdy uwidzi z daleka Unke przybiega w 5 sek zeby sie troszke pobawic :multi: Słodkie są takie siwe mordeczki ! ps czy ja dobrze widze? mieszkasz w Katowicach?? tak bliziutko nas :crazyeye: :loveu: Quote
Selket Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Cześć Stempelku:loveu::loveu::loveu::loveu: Zamroziło Was tak jak nas???:shake: Strasznie zimno, strasznie:shake::shake::shake::shake: A mieszkamy w mieście wojewódzkim i nawet chodników w centrum nie odśnieżą:roll: Zresztą nie robią nic:roll: Aaaa.i trajtki tak fajnie świecą jak jadą na tych swoich drucikach:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Menrzuś napisał(a):Ale tu nie ma co krakać. Mogę nawet zaświergolić, a i tak to Ciebie czeka :diabloti: FINIA!!! :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 jbk napisał(a):Jak sobie przypomnę, ile mama miała zmartwień przeze mnie...... Nie życzę Ci ;) Buziaki Izuniu ;) Stado buzioli! :loveu: Quote
Recommended Posts