Iza i Avanti Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Menrzuś napisał(a):No to miałaś zwierzęce atrakcje. Szkoda, że ludzie te dziki dokarmiają - napewno skończy się na wywózce. Fotel jest exta :diabloti: Wywózki nie zrobią, bo to główna atrakcja Krynicy... Jedyne co robią, to straszą mandatami za dokarmianie lisów i dzików... Quote
Menrzuś Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Wywózki nie zrobią, bo to główna atrakcja Krynicy... Jedyne co robią, to straszą mandatami za dokarmianie lisów i dzików... Ale w końcu przyjdzie taki dzień, że jakiś człowiek nie da daniny i coś się stanie. A wtedy tylko zwierzak jest winny. Czuję się zasypany zdjęciami :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Ale w końcu przyjdzie taki dzień, że jakiś człowiek nie da daniny i coś się stanie. A wtedy tylko zwierzak jest winny. Czuję się zasypany zdjęciami :diabloti: Jednego z mieszkańców naszego ośrodka dzik ugryzł... W palca u ręki.. Skończyło się na serii zastrzyków na wściekliznę! Miło mi, że czujesz się zasypany. Mam jeszcze parę, ale dziś już nie wstawię. Co za dużo to i dzik nie chce :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Dopsz... Ja na razie zmykam! Papa! mmmmmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaa Quote
Menrzuś Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Jednego z mieszkańców naszego ośrodka dzik ugryzł... W palca u ręki.. Skończyło się na serii zastrzyków na wściekliznę! Miło mi, że czujesz się zasypany. Mam jeszcze parę, ale dziś już nie wstawię. Co za dużo to i dzik nie chce :evil_lol: To gdzie mu ten gość tego palca pchał? Sprawdzał drożność ryjka? :crazyeye: Ciekawski jakiś :evil_lol: Ja też cykam po trochu :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Menrzuś napisał(a):To gdzie mu ten gość tego palca pchał? Sprawdzał drożność ryjka? :crazyeye: Ciekawski jakiś :evil_lol: Ja też cykam po trochu :diabloti: Z ręki mu chleb podawał i podobno go żona zagadała... Tego gościa, nie dzika.... :roll: Quote
dii Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Och Iza pogratulować : po pierwsze córuni :loveu: ,po drugie też ..............córuni :p a po trzecie fajnego urlopu :thumbs:, Quote
dii Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Z ręki mu chleb podawał i podobno go żona zagadała... Tego gościa, nie dzika.... :roll: może głos żony tak podziałał na dzika :evil_lol: Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 No no no ile ślicznych foteczek.......super! Ciotka na prawde się spisałaś;) Zuzia jest rewelacyjna.....lece z nią:loveu: http://images34.fotosik.pl/364/f5acff821a6a313f.jpg Jakbym Alę widziała...też tak wiała:evil_lol: http://images46.fotosik.pl/12/cb929b9122e22d51.jpg Super foteczka:loveu: http://images39.fotosik.pl/12/eea60097371b9126.jpg ja też czuję sie usatysfakcjonowana tym co zobaczyłam...i fotel bardzo mi się podobał...on tam czeka na mnie:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 dii napisał(a):Och Iza pogratulować : po pierwsze córuni ,po drugie też ..............córuni a po trzecie fajnego urlopu , Dziękuję! :loveu: dii napisał(a):może głos żony tak podziałał na dzika :evil_lol: Mój TZ też tak powiedział! :evil_lol: apple napisał(a):No no no ile ślicznych foteczek.......super! Ciotka na prawde się spisałaś Zuzia jest rewelacyjna.....lece z nią http://images34.fotosik.pl/364/f5acff821a6a313f.jpg Jakbym Alę widziała...też tak wiała http://images46.fotosik.pl/12/cb929b9122e22d51.jpg Super foteczka http://images39.fotosik.pl/12/eea60097371b9126.jpg ja też czuję sie usatysfakcjonowana tym co zobaczyłam...i fotel bardzo mi się podobał...on tam czeka na mnie:diabloti: Fotel robi furrorę wszędzie, gdzie go pokazujemy. Tylko cały czas się zastanawiamy, czy ktoś go na plażę przytachał (a stał pareset metrów od najbliższego, bardzo stromego zejścia na plażę w lesie pomiędzy Krynicą M. a Piaskami), czy wyrzuciło go morze :p Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a): Fotel robi furrorę wszędzie, gdzie go pokazujemy. Tylko cały czas się zastanawiamy, czy ktoś go na plażę przytachał (a stał pareset metrów od najbliższego, bardzo stromego zejścia na plażę w lesie pomiędzy Krynicą M. a Piaskami), czy wyrzuciło go morze :pStawiam na morze.......ale i tak bosko wygląda:lol: A gdzie nasza trzecia część:roll: się rozgladam i nie widzę.......czyżby sie gdzieś zaczaił......i zaraz wyskoczy zeby nas przestraszyć:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 apple napisał(a):Stawiam na morze.......ale i tak bosko wygląda:lol: A gdzie nasza trzecia część:roll: się rozgladam i nie widzę.......czyżby sie gdzieś zaczaił......i zaraz wyskoczy zeby nas przestraszyć:evil_lol: Ja myślę, że wcila się w rolę "Przyczajony Menrzuś, Ukryty Menrzuś" :lol: Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ja myślę, że wcila się w rolę "Przyczajony Menrzuś, Ukryty Menrzuś" :lol:Aaaaaa tak tak to do niego pasuje.....jak ulał:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 apple napisał(a):Aaaaaa tak tak to do niego pasuje.....jak ulał:evil_lol: :evil_lol: Będzie nas :mad: Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a)::evil_lol: Będzie nas :mad:łaskotał:razz: Quote
Iza i Avanti Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 apple napisał(a):łaskotał:razz: Zwał jak zwał... Możesz to i łaskotaniem mianować :evil_lol: Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Zwał jak zwał... Możesz to i łaskotaniem mianować :evil_lol:No przecie dwuch wspaniałych kobiet bić nie bedzie....publicznie to nie wypada:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 apple napisał(a):No przecie dwuch wspaniałych kobiet bić nie bedzie....publicznie to nie wypada:evil_lol: Ciotka! A gdzie ty dwóch widzisz? Piłaś? Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ciotka! A gdzie ty dwóch widzisz? Piłaś? Nie piłam.....no przeca jestesmy dwie:roll:....no tak czy nie....czy mi sie cos poplatało:roll: Quote
Iza i Avanti Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 apple napisał(a):Nie piłam.....no przeca jestesmy dwie:roll:....no tak czy nie....czy mi sie cos poplatało:roll: Jesooooooooooooo... Ten katar mi się już na oczy rzuca :roll: Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Jesooooooooooooo... Ten katar mi się już na oczy rzuca :roll:No ciotka to co ze mnie wariatke robisz:mad: ale i tak cię koffom:loveu: a co do kataru...wzięłam wczoraj sudafed....na prawde świetny...działa super! Quote
Iza i Avanti Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 apple napisał(a):No ciotka to co ze mnie wariatke robisz:mad: ale i tak cię koffom:loveu: a co do kataru...wzięłam wczoraj sudafed....na prawde świetny...działa super! Ja Ciebie tesz :loveu: Z tym Sudafedem to muszę spróbować... Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ja Ciebie tesz :loveu: Z tym Sudafedem to muszę spróbować... no mówię ci przeszło jak ręka odjął....super sprawa:multi: Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Menrzuś nas olał po raz kolejny woli patelki i inne kuchenne od nas:roll: Musze go troche podpuścić ....może przyjdzie się obronić:diabloti: Quote
Recommended Posts