apple Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Menrzuś']Bym coś powiedział, bo mi się skojarzyło :diabloti:..... ale nie powiem :eviltong:Powiedz.....w głoopawkowym nastroju jestem nieszkodliwa:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='apple']Powiedz.....w głoopawkowym nastroju jestem nieszkodliwa:evil_lol: nie powiem :oops: Quote
apple Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Menrzuś']nie powiem :oops:No nie daj się prosić noooooooooo:cool3: Quote
Menrzuś Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='apple']No nie daj się prosić noooooooooo:cool3: może wreszcie chociaż raz pypcia dostaniesz :diabloti: Quote
apple Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Menrzuś']może wreszcie chociaż raz pypcia dostaniesz :diabloti: no i się doczekałeś:tard: Quote
Menrzuś Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='apple'] no i się doczekałeś:tard: mmmmmmmmmmm....cudnie :evil_lol: Czy pamiętasz kiedy tutaj ostatni raz były jakieś fotki? :hmmmm: Quote
apple Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 :-([quote name='Menrzuś']mmmmmmmmmmm....cudnie :evil_lol: Czy pamiętasz kiedy tutaj ostatni raz były jakieś fotki? :hmmmm:Nie pamiętam i cioteczkę Izę też już powoli zapominam......nie ma jej i nie ma:roll: Quote
Menrzuś Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='apple']:-(Nie pamiętam i cioteczkę Izę też już powoli zapominam......nie ma jej i nie ma:roll: Może Iza już na urlop pojechała? CUś tym czasie miała mieć. Ale tak bez pożegnania? :hmmmm: Quote
apple Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Może Iza już na urlop pojechała? CUś tym czasie miała mieć. Ale tak bez pożegnania? :hmmmm: No właśnie- tym bardziej że podobno tam ma necik.....hmmmm cos mi sie tu nie podoba:cool1: Quote
Menrzuś Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='apple']No właśnie- tym bardziej że podobno tam ma necik.....hmmmm cos mi sie tu nie podoba:cool1: To nie możesz kliknąć smsika? Może się CUś stało? Tfu, tfu, bleee.... Quote
apple Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Menrzuś']To nie możesz kliknąć smsika? Może się CUś stało? Tfu, tfu, bleee.... Mogem i własnie klikam:p Odpluj:mad: Quote
Menrzuś Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='apple']Mogem i własnie klikam:p Odpluj:mad: No przecież odplułem....i nie tylko :roll: Quote
apple Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Menrzuś']No przecież odplułem....i nie tylko :roll:NO! No i czekam i nic......nie odpisuje:roll: Quote
Menrzuś Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='apple']NO! No i czekam i nic......nie odpisuje:roll: Boszsz.....:-? Quote
apple Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Boszsz.....:-?Buhahahahahaha skąd ty tą emotę wytrzasnąłeś.......boskie oczy:roflt: Zadzwoniła.....wsio ok!Wczasuje się....wraca 14.09;) Quote
Menrzuś Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahaha skąd ty tą emotę wytrzasnąłeś.......boskie oczy:roflt: Zadzwoniła.....wsio ok!Wczasuje się....wraca 14.09;) Z dogo przecież Ty wczasowałaś sobie, a teraz na nas kolej :p Quote
apple Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Z dogo przecież Ty wczasowałaś sobie, a teraz na nas kolej :pale, ale, ale wy nie wiecie że ja moge:B-fly: a wy nie......:shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='apple']ale, ale, ale wy nie wiecie że ja moge:B-fly: a wy nie......:shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ty możesz....pewnie, że możesz - ale my musimy :multi::diabloti: Quote
apple Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Ciotka i co z tym łaczem...nadal nic czy nie masz czasu:roll: Quote
apple Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 ehhhhhhhhhhhhhhhhh..................................... Quote
Iza i Avanti Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Wróciłam! Łącze było do doopy :-( Wczasy- superaśne! Quote
Menrzuś Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Wróciłam! Łącze było do doopy :-( Wczasy- superaśne! Wyjątkowo bogata w szczegóły opowieść wakacyjna:evil_lol: Miłego pierwszego dnia w pracy :razz::p Quote
Iza i Avanti Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Menrzuś napisał(a):Wyjątkowo bogata w szczegóły opowieść wakacyjna:evil_lol: Miłego pierwszego dnia w pracy :razz::p Spokojnie, spokojnie! Wszystko będzie... I zdjęcia i opowieści! Tylko muszę najpierw zaleglości w pracy nadrobić, zdjęcia pozgrywać, a w środę szpital z Zuzą odwiedzić (jeszcze jeden ostrzyk naczyniaka...) KW :loveu: Quote
apple Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Wróciłam! Łącze było do doopy :-( Wczasy- superaśne! Wróciłaś:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Recommended Posts