apple Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Menrzuś napisał(a):a ja zaraz "ałuuułuuuułuuuuuuuuuuuu" do sufitu zrobię :shake: [FONT=Century Gothic]No to zaczynaj bo coś nie odpisuje........hmmmmm ale brak wiadomości to chyba dobra wiadomosć co?:cool1:[/FONT] Quote
apple Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [FONT=Century Gothic]Napisała!!!!!!!:multi:[/FONT] Quote
apple Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [FONT=Century Gothic]Z Zuzią juz ok Avanti tez przestał już krwawić....ogólnie Iza zajechana i zawalona robotą.....przesyła całusy:loveu:........Uffffffffffffffffffff:roll: Muszę uciekać.............bo sie zasiedziałam:roll: papapa:loveu: [/FONT] Quote
Weronikaa Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Piękna galeria :loveu: Wpadajcie też do nas :cool3: http://img516.imageshack.us/img516/4189/obraz112cj9.jpg pozdrowienia :lol: Quote
Menrzuś Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Z Zuzią juz ok Avanti tez przestał już krwawić....ogólnie Iza zajechana i zawalona robotą.....przesyła całusy:loveu:........Uffffffffffffffffffff:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Muszę uciekać.............bo sie zasiedziałam:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]papapa:loveu:[/FONT] No to oberwie jak się tu znajdzie :mad: za to, że ani słówka :razz: Śmigaj......miłegoooooooo :multi::loveu: Quote
apple Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Menrzuś napisał(a):No to oberwie jak się tu znajdzie :mad: za to, że ani słówka :razz: Śmigaj......miłegoooooooo :multi::loveu:[FONT=Century Gothic]No natrzaskaj jej po doopalonie ode mnie też:diabloti:..........Muuuuuuaaa:loveu:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]No natrzaskaj jej po doopalonie ode mnie też:diabloti:..........Muuuuuuaaa:loveu:[/FONT] Będzie równo puchło :evil_lol: Pa pa :hand: Quote
Iza i Avanti Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Cześć Kochani! Ja przepraszam, że tak ani słówka, ale dopiero teraz się wyrobiłam... Mówę Wam- masakra! Zuza w piątek wieczór zaczęłą smarkać... Myślę se: nic to! Z katarem damy radę... Avanti w sobotę o 17 zaczął krwawić... Tabletek brak! Recepty brak! Łapię za telefon, dzwonię do mojego weta- raz, drugi, trzeci- nie odbiera... Lecznica zamknięta. Avantiemu leci ciurkiem!!! Władowałam go pod prysznic, bo liżąc się, był cały we krwi. Spanikowałam, nie wiedzaiłam co mam robić! Usiadłam i zaczęłam... beczeć!!! TZ pozbierał mnie do koopy, wsadził do auta i wydelegował do lecznicy, która miała dyżur (nomen-omen: Czogała.... wrrrrr)... Tam się wyczekałam, pani wet z łaską wypisała mi receptę (a dlaczego nie z psem (jak miałam z krwawiącym psem oprzyjechać! I co by zrobiła?)? A czy na pewno wrzody? A gdzie jest leczony?), ja w auto i srru do domu! Avantiemu dalej leci... Jedna tabletka, za 3 godziny druga... Cały czas kapie... Pies znowu pod prysznicem, w domu śmierdzi krwią... Niedziela rano: ślady krwi na kaflach, Avanti skrwawiony...No to dawaj: powtórka z rozrywki: tabletki, pod prysznic, pranie wszystkich jego ręczników i szmatek, wietrzenie mieszkania... Uspokoiło się dopiero ok. 14-15... Oczywiście w międzyczasie Zuza smarka i kicha... Jabłuszko! Cioteczko! Strasznie żałuję, że nie mogłyśmy się spotkać :-( Daj mi znać, kiedy będziesz miała czas... Wybierzemy się na piffko z Myszkami... Menrzusiu! Jabłuszko! Dziękuję za pamięć! Kof Was! Quote
Iza i Avanti Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Weronika13 napisał(a):Piękna galeria :loveu: Wpadajcie też do nas :cool3: http://img516.imageshack.us/img516/4189/obraz112cj9.jpg pozdrowienia :lol: Cieszę się, że się podoba! Wpadam za chwilkę! :p Quote
Weronikaa Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Cieszę się, że się podoba! Wpadam za chwilkę! :p Bardzo ładna, naprawdę :lol: A tak, zapraszam też do mnie, i to nie tylko ciocię Izę i Avanti , ale też wszystkie ciocie ! buziole :loveu: Quote
Menrzuś Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Ale Ci się porobiło - tylko współczuć :shake: Quote
Iza i Avanti Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Weronika13 napisał(a):Bardzo ładna, naprawdę :lol: A tak, zapraszam też do mnie, i to nie tylko ciocię Izę i Avanti , ale też wszystkie ciocie ! buziole :loveu: Weroniczko! Próbowałam do Was zawitać! Niestety Was nie znalazłam! Podaj proszę link do swo jej galerii! Menrzuś napisał(a):Ale Ci się porobiło - tylko współczuć :shake: Noooooo. Mówię Ci- szok! :shake: Ale Zuzia dziś wstała bez katarku! A Avanti to mnie rano z zabawką w pysiu przywitał (dawno mu się to nie zdarzyło) :multi: Quote
apple Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [FONT=Century Gothic]Ciotka! Nic się nie martw odbijemy sobie;) Ja się cieszę ze ten dom wariatów masz juz za sobą i że jest ok.....to jest najważniejsze a nie jakies tam piffka;) Aaaaaaaa i zeby mnie to było oststni raz żebyś mnie pozostawiała w niewiedzy i niepokoju..........bo jak nie to weźmiemy z Menrzusiem i doopalona strzepiemy:mad: No tom cie postraszyła a teraz mozesz kawy polac:grins:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Iza i Avanti napisał(a): Noooooo. Mówię Ci- szok! :shake: Ale Zuzia dziś wstała bez katarku! A Avanti to mnie rano z zabawką w pysiu przywitał (dawno mu się to nie zdarzyło) :multi: Widać dogadali się między sobą i urozmaicili Ci weekend co by nudny nie był :evil_lol: Fajnie, że juz dobrze.....i niech tak zostanie Miłegooooo :multi::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Ciotka! Nic się nie martw odbijemy sobie;) Ja się cieszę ze ten dom wariatów masz juz za sobą i że jest ok.....to jest najważniejsze a nie jakies tam piffka;)[/FONT] [FONT=Century Gothic]Aaaaaaaa i zeby mnie to było oststni raz żebyś mnie pozostawiała w niewiedzy i niepokoju..........bo jak nie to weźmiemy z Menrzusiem i doopalona strzepiemy:mad:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No tom cie postraszyła a teraz mozesz kawy polac:grins:[/FONT] Pseprasam :oops: siem bojam :smhair2: Prosz! Częstujcie się! :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: Quote
Iza i Avanti Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Menrzuś napisał(a):Widać dogadali się między sobą i urozmaicili Ci weekend co by nudny nie był :evil_lol: Fajnie, że juz dobrze.....i niech tak zostanie Miłegooooo :multi::loveu: Ja to mam w doopalonie takie ich urozmaicenie! :angryy: Miłego! Quote
apple Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Pseprasam :oops: siem bojam :smhair2: [FONT=Century Gothic]No!:diabloti:[/FONT] Prosz! Częstujcie się! :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2:[FONT=Century Gothic]Moja lewa:evil_lol: bede po prawicy Menrzusiowej:evil_lol:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Moja lewa:evil_lol: bede po prawicy Menrzusiowej:evil_lol:[/FONT] No to mnie została prawa! I jestem po lewicy! :multi: Quote
Menrzuś Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ja to mam w doopalonie takie ich urozmaicenie! :angryy: Miłego! Ty o doopalonie nie wspominaj - wczoraj Ci się jeszcze upiekło :eviltong: Na drugi raz pisać mi tutaj :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Menrzuś napisał(a):Ty o doopalonie nie wspominaj - wczoraj Ci się jeszcze upiekło :eviltong: Na drugi raz pisać mi tutaj :loveu: Tak jest! Będę pisać! Niech dziecku snople z nosa wiszą, a psu ciurkiem krew leci! Co tam! Pisać będę! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Tak jest! Będę pisać! Niech dziecku snople z nosa wiszą, a psu ciurkiem krew leci! Co tam! Pisać będę! :evil_lol: No przecież nie mówię, że w trakcie akcji :mad:.....oj grabisz sobie :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Menrzuś napisał(a):No przecież nie mówię, że w trakcie akcji :mad:.....oj grabisz sobie :evil_lol: hihihihihihihihihi :evil_lol: Po akcji to miałam pranie psa, jego ręczników, i inne takie :evil_lol: A! No i dziecię się gdzieś tam w międzyczasie posrało... :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Iza i Avanti napisał(a):hihihihihihihihihi :evil_lol: Po akcji to miałam pranie psa, jego ręczników, i inne takie :evil_lol: A! No i dziecię się gdzieś tam w międzyczasie posrało... :evil_lol: No ale po praniu i wyczyszczeniu Zuziu....tak przed snem? :razz: Albo w pracy smska do Jabłkowej? Nie masz wytłumaczenia :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Menrzuś napisał(a):No ale po praniu i wyczyszczeniu Zuziu....tak przed snem? :razz: Albo w pracy smska do Jabłkowej? Nie masz wytłumaczenia :eviltong: Dopsz! :loveu: Quote
Recommended Posts