Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

:multi: WIELKIE GRATULACJE DZIEWCZYNY:multi:
Ale świetnie rodzinka nam się powiększyła:multi: :multi: :multi:

Izu i Zuziu wracajcie szybko do domciu do Tz-cika zdrowe i szczęśliwe:loveu: :loveu: :loveu: I z fotkami:multi:
(Ciekawe czy Zuzia grzecna jest:cool3: jak cała nasza rodzinka;) )
Pozdrowionka!

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Dzisiaj jeszcze Izy nie było:nerwy: ...

Dwie minutki temu urodziłam Zuzię ;)

Pysia napisał(a):
Spokojnie :) Moze jest u lekarza :)

A nie! Bo w szpitalu...

Pysia napisał(a):
Witajcie !!
Wczoraj tj. 20 kwietnia o godzinie 10.38 przyszła na świat cudowna GWIAZDECZKA - ZUZIA :multi::loveu:
Waży 3100 i mierzy 57 cm. :loveu:

Macie wszyscy pozdrowienia od obu dziewczynek :loveu:

Zuziu - życzę Ci samego szczęścia w życiu bo to jest najważniejsze ;) Jak jest to, to reszta sama przyjdzie :)

Dziękujemy ciociu Pysiu!

Kate I Luka napisał(a):
Iza, TZciku IZy, i braciszku Avanti:

Serdeczne Gratulacje :loveu: :multi:

Z okazji narodzin Waszego maleństwa, życzymy Zuzi beztroskiego i zdrowego dzieciństwa, a Wam - odkrywania nowych uroków wspólnego życia.

Dziękujemy, dziękujemy, dziękujemy...

Najlepsze życzenia zdrowia, szczęścia...:Rose:

Dzięki baaaaaaaaaaaaaaardzo...

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi:GRATULACJE I WIELE WIELE SZCZĘŚCIA:multi:

Dziękujemy pięknie...

malawaszka napisał(a):
oooo nowa dogomaniaczka jest - CUDOWNIE!!!! i w dodatku Zuzia :loveu: cudowne imię :loveu:Rośnij zdrowo mała laleczko :drinking: :multi:

Cioci również dzięujemy...

:: FiGa :: napisał(a):
Składamy serdeczne gratulacje :multi:
Rośnij zdrowa maleńka :loveu:

I tej cioci też...

madzia i medor napisał(a):
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i radości:Rose:

I cioci Madzi wielkie dzięki...

bonita napisał(a):
:multi: WIELKIE GRATULACJE DZIEWCZYNY:multi:
Ale świetnie rodzinka nam się powiększyła:multi:

Izu i Zuziu wracajcie szybko do domciu do Tz-cika zdrowe i szczęśliwe:loveu: I z fotkami:multi:
(Ciekawe czy Zuzia grzecna jest:cool3: jak cała nasza rodzinka;) )
Pozdrowionka!

Cioci Bonitce dziękujemy...

Posted

Danusia12 napisał(a):
Ogromniaste gratulacje :multi: :multi: :multi:

teraz to już będzie z górki - powodzenia

Dziękujemy Wam bardzo!
DORRAG napisał(a):
GRATULUJĘ:multi: :multi: :multi:

Kłaniamy się w podziękowaniach...

Kitka20 napisał(a):
Ja również gratuluję i bardzo sie cieszę:multi::multi: dużo zdrowia i szczęścia

Dzięki!

drzalka napisał(a):
:multi: :multi: :multi: GRATKI wielkie GRATKI :multi: :multi: :multi:

Dzięki!

Pozdrawiamy, czekamy na parę słów:lol: .

Już piszemy...

Posted

Zuzia jest cudowna :loveu: :loveu: :loveu: Grzeczniutka- płacze, kiedy chce jeść, ma coś w papersiku, ew. wtedy kiedy jej za ciepło...

Spójrzcie na zdjęcia jeszcze ze szpitala...

Sam poród- cesarka- przebiegła bez problemów... Szybko, sprawnie, bez komplikacji... Cudowna chwila, kiedy pierwszy raz zobaczyłam swoją córunię... Taka maleńka, a siły w płucach miała tyle, że lekarzy swoim krzykiem zagłuszała. Dostała 8 pkt (na 10) w skali Apgar- czyli b. dobrze- pediatra odjął 2 pky za koloryt skóry...

Po dwóch godzinach byłam już na sali pooperacyjnej, a po czterech przywieźli mi córunię... Oczywiście przez cału piątek nie wstawałam, nawet głowy nie mogłam podnieść, aby nie było komplikacji po znieczuleniu... Ale w sobotę raniutko pierwszy raz wzięłam ją na ręce, a wieczorem nakarmiłam...

A we wtorek byłyśmy już w domu...

Tatuś chodzi dumny jak paw, Avanti biega na każde kwilenie Zuzi do jej pokoju i zagląda, co się dzieje... Wczoraj ukradł pampersa... Z całą zawartością... Dobrze, że na czas zauważyłam. Pewno kupa by była rozniesiona po całym domu...

Dziękujemy Wam wszystkim za pamięć i gratulacje... Cudnie jest wiedzieć, że tyle osób jest zainteresowanych... Dziękuję raz jeszcze!

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Zuzia jest cudowna :loveu: :loveu: :loveu: Grzeczniutka- płacze, kiedy chce jeść, ma coś w papersiku, ew. wtedy kiedy jej za ciepło...

Sam poród- cesarka- przebiegła bez problemów... Szybko, sprawnie, bez komplikacji... Cudowna chwila, kiedy pierwszy raz zobaczyłam swoją córunię... Taka maleńka, a siły w płucach miała tyle, że lekarzy swoim krzykiem zagłuszała. Dostała 8 pkt (na 10) w skali Apgar- czyli b. dobrze- pediatra odjął 2 pky za koloryt skóry...

Po dwóch godzinach byłam już na sali pooperacyjnej, a po czterech przywieźli mi córunię... Oczywiście przez cału piątek nie wstawałam, nawet głowy nie mogłam podnieść, aby nie było komplikacji po znieczuleniu... Ale w sobotę raniutko pierwszy raz wzięłam ją na ręce, a wieczorem nakarmiłam...

Tatuś chodzi dumny jak paw, Avanti biega na każde kwilenie Zuzi do jej pokoju i zagląda, co się dzieje... Wczoraj ukradł pampersa... Z całą zawartością... Dobrze, że na czas zauważyłam. Pewno kupa by była rozniesiona po całym domu...

Dziękujemy Wam wszystkim za pamięć i gratulacje... Cudnie jest wiedzieć, że tyle osób jest zainteresowanych... Dziękuję raz jeszcze!

Izuniu - prześliczna pannica:loveu::loveu::loveu:Można się zakochać od pierwszego wejrzenia;):loveu:Jeszcze raz serdecznie gratulujemy i życzymy dużo zdrówka:multi::multi::multi:Córunia jest cudowna:loveu:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

śliczna Zuzanka:loveu::loveu::loveu::loveu:

Zuzia dziękuje :p

madzia i medor napisał(a):
Izuniu - prześliczna pannica:loveu::loveu::loveu:Można się zakochać od pierwszego wejrzenia;):loveu:Jeszcze raz serdecznie gratulujemy i życzymy dużo zdrówka:multi::multi::multi:Córunia jest cudowna:loveu:

Zuzia dziękuje raz jeszcze :loveu:

Posted

Jesteście już
strasznie się cieszę :) i jeszcze raz gratulki :loveu:

Córcia śliczna :loveu: i na dodatek grzecna :loveu: a Avanti :grin:
A więc Zuziu rośnij zdrowa, a Ty Izo fotkuj duuużo :loveu:
my będziemy podziwiać :D

Pozdrowionka :)

Posted

Iza i Avanti napisał(a):

Witaj Zuziu na dogo :loveu::multi:
Izuniu jakie Zuzia ma śliczne włoski juz :loveu: A kolorkiem skóry się nie przejmuj ;) Zresztą raczej juz ma normalny ;) Co do grzeczności to napawaj się nią :lol:
Avanti widzę się odnalazł w roli wujka :evil_lol:
Dawaj fotki teraźniejsze ( jak masz czas bo wiem jak to jest....Na swierzo :evil_lol:) bo maleństwa zmieniają się w oczach :loveu:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Śliczny maluszek :) Nie wiem jak wygląda Tatuś, ale coś mi Mamusię Zuzia przypomina ;)

Buziaki w śliczny dziubek, i malutkie stópeczki :loveu: :loveu:

Buziaczki przekazana :loveu:

Przecudna Dzidzia:loveu: . Maleńka, niech szczęście towarzyszy Tobie, Mamuni, i Tatulkowi przez całe życie. Avantusiowi życzę cierpliwości...

:loveu: Dziękujemy za życzenia :loveu:

Pysia napisał(a):
Witaj Zuziu na dogo :loveu::multi:
Izuniu jakie Zuzia ma śliczne włoski juz :loveu: A kolorkiem skóry się nie przejmuj ;) Zresztą raczej juz ma normalny ;) Co do grzeczności to napawaj się nią :lol:
Avanti widzę się odnalazł w roli wujka :evil_lol:
Dawaj fotki teraźniejsze ( jak masz czas bo wiem jak to jest....Na swierzo :evil_lol:) bo maleństwa zmieniają się w oczach :loveu:

Kolorek skóry wraca do normy :p Zdjęcia wkleję, tylko muszę je z aparatu zrzucić :roll:
Avanti najbardziej interesuje się pojemnością i zawartością pampersa :cool3:

Kati napisał(a):
sliczna maleńka Zuzia, :loveu: gratuluje córuni.
U mnie w galerii tez są podobne fotki Zuzi, o osiem dni starszej. :)

Dziękujemy za gratulacje i pędzimy obejrzeć Waszą galerię :loveu:

Relacja Zuzi ;)
:multi: A wczoraj odpadł mi pępuś! :multi:
Nadal jestem grzeczną i kochaną dziewczynką. Jem z dwóch cycków- najpierw opróżniam jeden, beknę sobie, chwilkę odpocznę i krzyczę o drugi :p Po wypiciu wszystkiego, bekam i idę spać na 3-4 godziny. Mamusia ma wtedy czas na ważne czynności:p