Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Nazywam się Avanti Armida- syn Magnuma di Massumatico i Chyrone Regata. Urodziłem się 31 lipca 1997 roku (mam siostrę Abigail, która jest w Czechach oraz brata Armaniego- już za TM). Moi Państwo zabrali mnie od mamusi dość późno, bo miałem już 3,5 miesiąca i nikt mnie nie chciał (podobno byłem najbrzydszy z miotu)... Mogę pochwalić się kilkoma doskonałymi ocenami z wystaw, tytułem Zwycięzcy Młodzieży oraz CWC... Ale dosyć gadania. Czas na moją galerię!

Kilka zdjęć na próbę...

Edited by Iza i Avanti
  • Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

Agga napisał(a):
Kolejny faflun na dgm:loveu: Więcej fotek!!!!
Ja zakochana na maksa w takich fafluniastych psach!!!

Tak jest- już wstawiam!

Takiego bieeeeeeeeeednego pieseczka potrafię udawać...

ZDJĘCIA Z "PROBLEMAMI" ZOSTAŁY WSTAWIONE RAZ JESZCZE! W FORMIE I WYGLĄDZIE ODPOWIADAJĄCYM- MAM NADZIEJĘ- WSZYSTKIM.

Ja chyba jakaś inna jestem, bo nie potrafię wstawić takiego dużego obrazka!!! :angryy:

Wstawię więcej, jak mi ktoś podpowie jak dać duży obrazek! Skorzystałam z "Krok po kroku", ale jak widać coś nie zdaje to w moim przypadku egzaminu

Posted

Jak juz jestes w programie do wklejania zdjęć to:

Naciskasz przycisk PRZEGLĄDAJ. wtedy pojawiaja cis ie twoje zdjęcia na komputerze. Wybierasz fote. Wtedy pojawiają ci się linki.
Ja wybieram zawsze pierwszy link pod zdjęciem. Obok niego napisane jest: Hotlink for forums (1). I mi zawsze działa.Sprubuj czy się uda.

Posted

Hm a może Iza poszła spac bo ma dość walki z wstawianiem zdjęć :cool3: iza pociesze Cie mnie Cimi uczyła jakies 3 miesiące chyba:evil_lol:

Posted

Ewkaa napisał(a):
Hm a może Iza poszła spac bo ma dość walki z wstawianiem zdjęć :cool3: iza pociesze Cie mnie Cimi uczyła jakies 3 miesiące chyba:evil_lol:

Tak Ewa, bo Ty jesteś trudnym uczniem w sprawach komputerowych :evil_lol: :lol:.
Galeria została zaatakowana przez boksery :loveu: :lol:.