Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze moze mi ktos pomoc te watkowe deklaracje zebrac do kupy ??
mru bedzie potem odnotowywała wpływy
rany musze wogole uaktualnic pierwszy post .... :|

Posted

NiJaSe napisał(a):
ech Elmirko teraz po swojemu to ja mu nie mam sumienia tłumaczyć , nie bede na chorego wymachiwać pałą
on taki biedniusi jest , tak patrzył dzisiaj tymi oczetami ,ze az mi łzy same do oczu sie pchaly

:0) Bądźmy dobrej myśli. Wyobrażam sobie, co Ty musisz czuć będąc przy nim. Mi gula w gardle stanęła po przeczytaniu Waszych opisów stanu Omena.

Posted

taka mam nadzieje , ale wyobraznia daje kopa i widze cala swoja trojke pawiującą i juz sobie wyobrazam jak ja z nimi do weta sie doczlapie ....

Posted

wiem ,ze moge na was liczyc ....ale i tak az mi skora cierpnie ,ze moje dziewczyny musialby przechodzic to samo co Omen , on jeden juz sie nacierpial wystarczajaco za je wszystkie

Posted

Nie, no ja rozumiem stres. Ale Twoje psiny wypieszczone i zadbane. Omen przeszedł dużo i chłopakowi niesamowicie w kość dało.

A Ty wiesz, co masz robić? Jak nie, to Ci napiszę raz jeszcze-odpocząć, odsapnąć:)

Posted

wpłaty na Omena:

2010-05-31 20,00 PLN OMEN DOMINIKA K.
2010-05-31 30,00 PLN OMEN ŁUKASZ P.
2010-05-31 50,00 PLN OMEN JUSTYNA G.

razem 100 zł.

dotychczas wydaliśmy i wydajemy:

27.05 - leczenie babeszji - rozmaz, kroplówki, imizol itd. + kontynuacja leczenia babeszji w kolejne dni - 200 zł.

30.05
w nocy pierwsze objawy czyli wymioty od rana biegunka, zostala pobrana krew - badanie rozszerzone razem z biochemią + antybiotyk + kroplówki - 120 zł.

30.05 - klinika na powstanców
pierwsze szacunkowo podane koszty:
55 zł - za dobę
pobytu (czyli już x 2 =110zł)
150 zł -
cos co nazwano leczenie dzienne
160 zł - to nawet nie pamietam jak sie nazywalo
(tam było wliczone USG, czyli około 100 zł odpada)mial tez robione rtg - 4 przeswietlenia z czego jedno 60 zł. czyli co najmniej 240 zł.

USG 31 maja - 105 zł

:crazyeye:

wychodzi mi coś około 1000 zł...
walczymy, żeby gmina, z której go zabraliśmy zapłaciła nam 500 za leczenie...

Posted

:-(:-(:-(
witam ja wpłaciłam wczoraj 30 zł na Omenka :)) jak będę miała więcej to wpłace więcej NiJaSe niemartw się czasem jest tak że jak jeden choryje toreszta się przejmuje i na podobne obiawy tak jak ludzie :)) Pozdrawiam gorąco i trzymamy kciuki sercem jesteśmy z wami :loveu::loveu:

Posted

o 11 bede dzwonila co z chłopakiem , niestety na szpital mozna dzwonic tylko 11-12 i 18-20 , mam nadzieje ze juz lepiej i ze bedziemy mogli zabrac go do domu
MaDZIk27 chyba jednak to byla moja wyobraznia bo Jadzia apetyt ma do tego stopnia ,ze poczestowala sie dzisiaj moim sniadaniem prosto z talerza ;p

Posted

witam,witam!!mialam wczoraj nieprzewidziane wyjscie i nie moglam zagladac...........
NiJaSe wszystko bedzie ok,musi byc!!!!!Dzis bede rozsylac watek bo wczoraj wszystko sie porabalo:(
Trzymam kciuki za Ciebie Maluchu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Dzwoniłam do lecznicy .....
w nocy znowu pogorszenie , wrócila temp.pozywej 40 st , wrociły wymioty , jelita nie pracują
teraz jest nawadniany , probója zbijać temp. i lekarka mimo ze nie wyszlo to wgłobienie jest za tym ,zeby go otworzyć bo boją się że cos przegapią
powiedziala wprost,ze nie wie co to jest bo gdyby to byla wirusowka to objawy powinny ustepować :(:(:(