Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

najprawdopodbiej jutro będziemy mogli go zabrać , dzisiaj jeszcze kontrola krwi i usg brzucja i dróg moczowych bo caly czas płacze jak siusia , byc moze to po cewniku ale myśmy się juz tak przewrażliwili że wolimy mieć to sprawdzone.
Jak wróci do nas to dietka , przez pierwszy tydzień najlepiej tylko sam gotowany drob w małych porcjach , potem z ryżem i marchewką juz bedzie można i raczej przez ten pierwszy tydzien bez suchej karmy. Sa puchy specjalne ale dajcie spokoj malenka puszeczka 11 zł :O to taniej mnie wyjdzie kupowac ten drob i gotować.

Posted

Bardzo się cieszę, że Omen dochodzi do siebie. Kochany psiak, a tyle się wycierpiał.

NiJaSe bardzo dziękuję za dzisiejszą wiadomość o małej. :)

Posted

elmira napisał(a):
Bardzo się cieszę, że Omen dochodzi do siebie. Kochany psiak, a tyle się wycierpiał.

NiJaSe bardzo dziękuję za dzisiejszą wiadomość o małej. :)

Elmirko a bardzo prosze :) , jezaaaaa ona jest slodziutka jak cukierek , strasznie przyjazna i miziasta :):) i nawet usłyszałam jak szczeka :evil_lol:. U wetek spisuje się super daje robić ze sobą wszystko ....jezaaaaaa a ta jej sierść ....chce miec takie jedwabiste włosy!!!!

Posted

wróciłam od Omena ... powitał mnie takim koncertem ,ze mało uszy mi nie spuchły :D , ja jestem pewna ze on juz wraca do sił bo lekarka mówi, ze w nicy elegancko wydłubał 2 wenflony , probował rozpracować zamkniecie i co chwila koncertował :P.
Jutro możemy go zabierać , tylko usg drog moczowych sami mu juz pojedziemy zrobimy bo oni dzisiaj jakis meksyk mieli w lecznicy i nie wyrobili się a on strasznie płacze przy tym siusianiu , zebralam mu siuski do badania jeszcze dzisiaj bo lekarka mowi ,ze sa trzy trzy prawdopodobne przyczyny
1. podraznienie po cewinku
2.stan zapalny
3.mogły zrobic zrosty z jelitami :O

Posted

nie dopytałam bo tam zamieszanie straszane ,ale w sumie to i tak wole swoich wetek o takie rzeczy pytac bo one mi tłumaczą łopatologicznie jak krowie na miedzy.
Wlasnie od moich wetek sie dzisiaj dowiedzialam ,ze Omena trzeba będzie "zasiedlić" florą bakteryjną bo on po tym leczeniu jest jalowy , czyli musi dostać coś w stylu Lacidofilu

Posted

narazie to ma jechać na samym gotowanym drobiu ( ktos ma może ferme indyków ? :D) , potem drob z dodatkiem ryzu , potem dopiero marcheweczka do tego tak malymi kroczkami do przodu ;)

Posted

właśnie wróciłam z gór, Omenek lepiej mam nadzieję? Jeszcze nie poczytałam. Ale widzę, że tu się z 30 stron pojawiło odkąd znikłam ;) nie wiem, czy dam radę wsio przeczytać

Posted

nie wiem czy jogurcik po takim czymś będzie dobry? Czy on nie dostanie sraaczki za przeproszeniem? ;) A jest wiele preparatów zasiedlających jelita florą. Ja po grypie jelitowej brałam fisioflor. Nie jest jakiś bardzo drogi a i z działania byłam zadowolona :) On nie tylko ma szczepy bakterii ale jakieś substancje pomagające tym bakteriom w zasiedleniu i mnożeniu się.