kimiji Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 hehe to poczekacie sobie, bo mam zamiar wyciągnąć Kometę i jej właścicielkę na spacer :D ;p ale tak to może zdjątka porobię :) Quote
soboz4 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Też gdy powiedziano mi w schronisku to nie wierzyłam!!! Bardzo się cieszę! Tylko bądź grzeczna Gwiezdna Psiurko! Quote
fernari Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Potwierdzam, adoptowałam Kometke :) i za nic nie oddam jej z powrotem ;D Moja rodzinka jest nią zachwycona :loveu: Tu Kometka jechała autkiem ... Właściwie jeszcze nie wiedziała co się dzieje ... Potem pojechałyśmy na dłuuugi spacer do lasu :cool3: Oczywiście Metka jest bardzo posłuszna- więc mogła nacieszyc się wolnością :razz: A tu jeszcze zdjęcie jak wcinała kośc :evil_lol: Gdy tylko przyszła do domu zapoznała się z nowym przyjacielem (poczuła do niego mięte, cały czas przy nim czuwa) :p Mojego kota ma w sumie gdzieś, a z psami jest ok :) Więc wszystko dobrze ^^ Reszta zdj. w następnym poście. Quote
fernari Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Hmmm więc ;D Pani Kometa poznawała mieszkanie i nawet pod łóżko musiała zajrzec, wejśc do szafy, itp. (chyba myślała, że tam jest Narnia) :haha: Potem odkryła swoje legowisko a na nim zabawki :evil_lol: Zmęczona gonitwami z królikiem zasnęła :cool1: Albo tylko udawała ? Może tak, ale teraz na pewno śpi, oczywiście u mych stóp :roll: Jak porobię jej więcej zdjęc to oczywiście dodam :p Jutro idziemy do weterynarza więc trzymajcie kciuki !!! Quote
leonarda Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 fernari - absolutna rewelacja!:multi: Jesteś boska:loveu: Quote
saphira18 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 :Rose: Jesteś cudowna:loveu: Przyłączam się do Izy;) i oczywiście 3mamy kciuki! Quote
fernari Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Teraz ją wykąpałam i pachnie wanilią :) Ale kąpiel, hehe- na zasadzie 2 osoby trzymają ostatkami sił, a jedna myje :evil_lol: Quote
kimiji Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Ja też się cieszę, że fernari wzięła Metkę, będę mogła z nią na spacery chodzić i często ją widywać :D Quote
fernari Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 kimiji napisał(a):Ja też się cieszę, że fernari wzięła Metkę, będę mogła z nią na spacery chodzić i często ją widywać :D Te, ja już wychodzę z domu i idę z Kometą w twoją stronę ;P Quote
maciaszek Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Cudowne wieści! :loveu::loveu::loveu::loveu: Fernari, jesteś wspaniała! :loveu::loveu: Quote
__Lara Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Jejku, nie wierzę................. normalnie nie wierzę własnym oczom!!!! :O :O :O :D :D :D Zmieńcie tytuł wątku!!!! :D Quote
fernari Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 __Lara napisał(a):Jejku, nie wierzę................. normalnie nie wierzę własnym oczom!!!! :O :O :O :D :D :D Zmieńcie tytuł wątku!!!! :D Napisałam do moderatorów :) Quote
azalia Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Co za wspaniała wiadomość!-Kometka w swoim własnym domku,jestem bardzo szczęśliwa,a suni i jej Właścicielce życzę wiele radości i szczęścia,a zdrówko niech im dopisuje na długie lata razem. Quote
kimiji Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 jak zwykle zapomniałam wziąć aparatu:oops:, przepraszam zdjęc nie zrobiłam, ale fernari apewno nadrobi straty :D a Kometka? To poprostu pies ideał, zero agresji wobec psów, ludzi i zero ciągnięcia, zmieniła się o 180 stopni:crazyeye: Quote
WolvesLover Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Kometce lepszy dom nie mógł się trafić :mdrmed: Quote
maciaszek Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 fernari napisał(a):Jutro idziemy do weterynarza więc trzymajcie kciuki !!! I jakie wieści? Quote
fernari Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Weterynarz powiedział, że najpierw ją lepiej wysterylizować ... Jutro mam dzwonić kiedy dokładnie, ale na pewno w przyszłym tygodniu :) Dzisiaj ją jedynie pooglądał i obciął jej pazurki :eviltong: Wiecie, że jak Metka śpi to strasznie chrapie ?? Aż mój królik z przerażenia podgryzał klatkę, a papuga śpiewała serenady o 4 nad ranem xD Quote
kimiji Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 fernari napisał(a): a papuga śpiewała serenady o 4 nad ranem xD Haha, a niemówiłam ;pp Quote
fernari Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Jeszcze jedna porcja zdjęć Metki :) Chociaż jak przeniesiono wątek nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda :???: Więęęc :laugh2_2: Biegająca Kometka, a właściwie hasająca :loveu: _ " Jeszcze tylko chwilke i będziemy mogły iść. Zrobisz to dla mnie? " _ " No dobra już idę ... Czekaj na mnie !!! " A tu dla odmiany jak śpi na swoim/moim łóżku :sleep2: Tradycyjnie reszta zdjęć w następnym poście :evil_lol: Quote
fernari Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Kontynuacja ... " Asia daj parówkeeee, no dajjjj ! " hehe żebrak, tylko żarcie jej w głowie :no-no-no: " Jak nie, to nie ... Ide na polowanie " :angryy: " Mhmm jaka dobra trawa ... " :grins: " Dobre było ;D I przynajmniej dbam o zęby " :lol!: Mam nadzieję, że się zdjęcia podobają i się nie zawiedliście :razz: The end of my post Quote
saphira18 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 jak to nikt tu nie zagląda:mad: nawet jak będzie w dziale najszczęśliwszy pies- to będę tam zaglądać!:loveu: dawaj dawaj zdjęcia:cool3: Quote
fernari Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 saphira18 napisał(a):jak to nikt tu nie zagląda:mad: nawet jak będzie w dziale najszczęśliwszy pies- to będę tam zaglądać!:loveu: dawaj dawaj zdjęcia:cool3: Jak miło :loveu: Niestety mam tak mało zdjęć :( Ale co jakiś czas będę dodawać nowe :fadein: Quote
saphira18 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 nawet wieści co jakiś czas będą super:) cieszę się że Kometka trafiła do ciebie:Rose: Quote
Recommended Posts