Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 404
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kometa to chyba pies, który najdłużej siedzi obecnie w katowickim schronie...przydałaby jej się jakaś mocna akcja ogłoszeniowa. Wolontariusze z Katowic, może zmobilizujcie się jakoś bardziej?

• 4 weeks later...
Posted

Kometka na Yt, gdzie prezentuje swoje zdolności. Niestety był to dzień, w którym nie do końca wykonywała porządnie komendy, ale - tak czy siak - całkiem nieźle jej szło. Nakręcony dość dawno temu...

[video=youtube;hwIoG7IWVvE]http://www.youtube.com/watch?v=hwIoG7IWVvE[/video]

• 1 month later...
Posted

Firmówka Komety już zupełnie nieaktualna...
Tylko jak ją zareklamować?
Łatek nie ma, białych kolanówek nie ma, dłuższych kudełków nie ma, kosmatego futerka nie ma, wzrostu i wagi też jej natura poskąpiła...

ma tylko psie serduszko, które bardzo chce należeć do swojego "ludzia"

Powoli Kometa zaczęła nawet tolerować mężczyzn, ale i to jej domku jak na razie nie przyniosło!

Posted

Kometa ma jak dla niej dość charakterystyczną cechę :D

Ma zawsze wystawiony długi jęzor, a do tego lubi myć ludziom twarz:evil_lol:

I ona jest trochę w typie rasy tylko teraz nie pamiętam jaka to była nazwa, szukałam kiedyś i tak patrzałam na obrazek to myślałam, że to Kometka właśnie, jak znajdę tą rasę to napiszę :)

Posted

nie tylko ty, ale może wychodzi tylko jest na spacerze w lesie????
Będę musiała zapytać Ani, czy Kometa wychodzi regularnie, na pewno ją widziałam niedawno z inną dziewczyną...

Posted

ma większą szansę na adopcję jak będzie się pokazywać na spacerach... byłaby też większa szansa gdyby uaktualnić jej opis, firmówkę, ogłoszenia. Szkoda jej bo jest już bardzo długo w schronisku. Spytaj koniecznie pani Anie o Kometkę

Posted

Kometa ma nieaktualną firmówkę? Nawet nie wiedziałam... Zrobię jej tylko jutro bo teraz muszę już iść

Przepraszam, że nie za często tu zaglądam, bo rzadko mam dostęp do komputera :(
Ja z Kometką wychodzę regularnie tylko na początku miesiąca byłam przez 2 tygodnie na wakacjach i wtedy wyszła z moim bratem ...

A w lesie znika dlatego, że na terenia schroniska to jest horror ;/ Na każdego psa szczerzy zęby, a niektórzy wolontariusze to widzą ale i tak podejdą a potem są efekty ... Dlatego wolę chodzić z nią gdzie indziej
Powoli przyzwyczajam ją do innych psów na spacerze (właściwie rozumiem, że każdy pies ma swoje sympatie i antypatie, chociaż te drugie przeważają).
Kometa psy jeszcze toleruje, ale suczki- żadnej ;/

Do mężczyzn ją przyzwyczaiłam i już się nie rzuca... Więc przynajmniej ten problem z głowy

Napisałam już do moderatora o przejęcie wątku a ogłoszenia jej już dzisiaj zaczęłam na nowo robić...

Posted

Potwierdzam, Kometa wychodzi regularnie. Wiem, bo często z nią i z jej opiekunką spaceruję. Dwa tygodnie temu Asi nie było, więc wyszła z Łukaszem :)

Posted

Teraz nie umiem znaleźć tej rasy, ale te dwa psiaki są do niej trochę podobne, Kometa, w ogóle ma w sobie coś z gończych psów :)

gończy słowacki

gończy polski

a tu tak dla porównania Kometa

Posted

na zdjęciach podobne, ale gończy polski dwa razy większy...
pysk w realu , nie na zdjęciu ma inny, szersza kufa, mocniejsza, tylko z profilu podobne, przynajmniej jak dla mnie.
Zawsze można ja ogłaszać jako miniatura gończego, tylko żeby ktoś gdy przyjdzie ją adoptować ze śmiechu nie padł jak zobaczy naszego gończego...