gosia2313 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Też jestem Ciekawa co u niej. I podnoszę Kometkę ; ) Quote
__Lara Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Kometa to chyba pies, który najdłużej siedzi obecnie w katowickim schronie...przydałaby jej się jakaś mocna akcja ogłoszeniowa. Wolontariusze z Katowic, może zmobilizujcie się jakoś bardziej? Quote
maciaszek Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Tak, Kometa obecnie jest najstarsza "stażem" :(. Quote
azalia Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 A to bidulka Kometka,a ile kosztują porządne ogłoszenia? Quote
whyou Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Kometka na Yt, gdzie prezentuje swoje zdolności. Niestety był to dzień, w którym nie do końca wykonywała porządnie komendy, ale - tak czy siak - całkiem nieźle jej szło. Nakręcony dość dawno temu... [video=youtube;hwIoG7IWVvE]http://www.youtube.com/watch?v=hwIoG7IWVvE[/video] Quote
kimiji Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Allegro Komety: http://allegro.pl/srednia-lagodna-spokojna-sunia-gwiezdna-kometa-i1722125055.html Quote
soboz4 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Firmówka Komety już zupełnie nieaktualna... Tylko jak ją zareklamować? Łatek nie ma, białych kolanówek nie ma, dłuższych kudełków nie ma, kosmatego futerka nie ma, wzrostu i wagi też jej natura poskąpiła... ma tylko psie serduszko, które bardzo chce należeć do swojego "ludzia" Powoli Kometa zaczęła nawet tolerować mężczyzn, ale i to jej domku jak na razie nie przyniosło! Quote
saphira18 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 pytam, bo rzadko ją widzę na spacerze... ale to może tylko ja:roll: Quote
kimiji Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Kometa ma jak dla niej dość charakterystyczną cechę :D Ma zawsze wystawiony długi jęzor, a do tego lubi myć ludziom twarz:evil_lol: I ona jest trochę w typie rasy tylko teraz nie pamiętam jaka to była nazwa, szukałam kiedyś i tak patrzałam na obrazek to myślałam, że to Kometka właśnie, jak znajdę tą rasę to napiszę :) Quote
soboz4 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 nie tylko ty, ale może wychodzi tylko jest na spacerze w lesie???? Będę musiała zapytać Ani, czy Kometa wychodzi regularnie, na pewno ją widziałam niedawno z inną dziewczyną... Quote
saphira18 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 ma większą szansę na adopcję jak będzie się pokazywać na spacerach... byłaby też większa szansa gdyby uaktualnić jej opis, firmówkę, ogłoszenia. Szkoda jej bo jest już bardzo długo w schronisku. Spytaj koniecznie pani Anie o Kometkę Quote
kimiji Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 akurat niedawno była z jakimś chłopakiem na spacerze:) Komecia wychodzi w miarę regularnie, ale zaraz w lesie znika :) Quote
fernari Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Kometa ma nieaktualną firmówkę? Nawet nie wiedziałam... Zrobię jej tylko jutro bo teraz muszę już iść Przepraszam, że nie za często tu zaglądam, bo rzadko mam dostęp do komputera :( Ja z Kometką wychodzę regularnie tylko na początku miesiąca byłam przez 2 tygodnie na wakacjach i wtedy wyszła z moim bratem ... A w lesie znika dlatego, że na terenia schroniska to jest horror ;/ Na każdego psa szczerzy zęby, a niektórzy wolontariusze to widzą ale i tak podejdą a potem są efekty ... Dlatego wolę chodzić z nią gdzie indziej Powoli przyzwyczajam ją do innych psów na spacerze (właściwie rozumiem, że każdy pies ma swoje sympatie i antypatie, chociaż te drugie przeważają). Kometa psy jeszcze toleruje, ale suczki- żadnej ;/ Do mężczyzn ją przyzwyczaiłam i już się nie rzuca... Więc przynajmniej ten problem z głowy Napisałam już do moderatora o przejęcie wątku a ogłoszenia jej już dzisiaj zaczęłam na nowo robić... Quote
whyou Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Potwierdzam, Kometa wychodzi regularnie. Wiem, bo często z nią i z jej opiekunką spaceruję. Dwa tygodnie temu Asi nie było, więc wyszła z Łukaszem :) Quote
kimiji Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 [quote name='jofracy'] beauceron ? ten psiak jest o wiele większy, a ten którego wcześniej znalazłam był dosłownie jak skóra zdjęta Z Komety :) Quote
kimiji Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Teraz nie umiem znaleźć tej rasy, ale te dwa psiaki są do niej trochę podobne, Kometa, w ogóle ma w sobie coś z gończych psów :) gończy słowacki gończy polski a tu tak dla porównania Kometa Quote
soboz4 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 na zdjęciach podobne, ale gończy polski dwa razy większy... pysk w realu , nie na zdjęciu ma inny, szersza kufa, mocniejsza, tylko z profilu podobne, przynajmniej jak dla mnie. Zawsze można ja ogłaszać jako miniatura gończego, tylko żeby ktoś gdy przyjdzie ją adoptować ze śmiechu nie padł jak zobaczy naszego gończego... Quote
Recommended Posts