Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 404
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

no :( jak na razie opiekujcie się Komecią... Z tego co wiem to ten pan wolałby młodszą suczkę która mieszkałaby w ogródku z drugim psem, tyle sie dowiedziałam. Zaprosiłam go do schronu miał dotrzeć w tamtą sobotę...

Posted

Kometa reaguje agresją na mężczyzn, jest bardzo przyjazna w stosunku do kobiet, nastolatek ale boi się facetów. Wystarczy nieodpowiedni ruch ręką i rusza do ataku, jej przyszły opiekun musi mieć sporo cierpliwości żeby jej pokazać, że mężczyzna jej nie skrzywdzi.

• 2 weeks later...
Posted

Opiekuje się Kometą w schronie od początku września ... Jest bardzo mądra i grzeczna :p nawet ostatnio zaczęła podawać łapkę :razz: i czy ma na pewno porobione ogłoszenia, czy sama mam się tym zająć ?

• 2 months later...
Posted

Kometka była ze mną na dniu otwartym i bardzo mi się spodobała. Wyjątkowo ładnie skupiona na opiekunie (a przecież mnie w ogóle wcześniej nie znała), za smaczki gotowa naprawdę sporo zrobić. Faktycznie - ma coś do mężczyzn, jednemu panu dosłownie zawisła na nogawce:evil_lol: (i nie tylko jemu). Zdarzyło jej się też burczeć na inne psy. Ale myślę, że dla swojego pana (a zwłaszcza dla pani) będzie fantastyczna - lubi kontakt, słucha, broni;) i w ogóle to chyba piesek z kategorii - "będę wierna tobie i tylko tobie, czyli za właściciela dam się pokroić". Zresztą widać było, jak gorąco witała się ze swoją stałą opiekunką:)

Chyba dobrze byłoby jej odświeżyć ogłoszenia (chyba że są nowe). Może przyda się to jej zdjęcie, które zrobiła maciaszek (jest na picasie, ale wkleję i tu). Tylko trzeba by je może trochę obciąć, żeby ludzi nie było za bardzo widać..

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/4318e49a146c4a33.html"][IMG]http://images45.fotosik.pl/446/4318e49a146c4a33gen.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Potwierdzam, że do kobiet Kometa jest bardzo przyjaźnie nastawiona. Witała się ze mną bardzo wylewnie, a przecież mnie nie zna.
Zaskoczona natomiast byłam tym, że ona taka raczej mała jest. Na zdjęciach, które wcześniej oglądałam wygląda na większą...

Posted

No, fakt. Ja też po zobaczeniu zdjęć myślałam, że to dużo większy pies, one są śliczne, ale moga być mylące. Może by napisać, ile ma w kłębie albo jakieś zdjęcie na rękach czy coś? Ludzie często wolą małe psy..

• 1 month later...