Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='DanceDJ']Zamawaiałem ostatnio w ah i po 4 dnich przesyłka była u mnie, wcześniej też jakoś nie było problemów czasowych, ja moge polecić sklep.

[quote name='radush']Ja zamówiłem tam obrożę, smycz i miskę dla swojego psa. Dopiero później sprawdziłem opinie które nie były pochlebne więc trochę się bałem... Ale później przeczytałem coś o zmianie właściciela i okazało się że tak naprawdę jest. Wszystko zostało wysłane od razu bo akurat wszystko było na stanie. Wziąłem przesyłkę pocztą i przyszła w 6 dni ze względu że to przed świętami było. Nie powiem, miałem stracha że nie przyjdzie ale okazało się że niepotrzebnie bo wszystko było ok. To pewnie przez tą zmianę właściciela.

[quote name='maladuza']Nie wiem czego wy chcecie od tego sklepu. Ja już niejednokrotnie od jakiegoś niecałego roku, no może pół zamawiałam tam rzeczy i zawsze coś przychodziło, nierzadko też dostawałam tam jakiś gratis dla mojego pupilka. Ogólnie z usług jestem zadowolona bo póki co nie miałam żadnego problemu. (Może oprócz tego że nie wiedziałam co wziąć bo tyle tego ;) )

[quote name='babilon']Ja Zaryzykowałem i nie narzekam. Przesyłka po niecałym tygodniu była u mnie. Nic nie pisali że czegoś nie ma, że nie wysyłają. Musieliście jakoś pechowo trafić, albo ja trafiłem szczęśliwie, ale nie narzekam bo z zakupów tam jestem zadowolony jak na razie.

[quote name='Banalny']Co tu dużo mówić: zamówiłem, zaczekałem, skontaktowali się że czegoś tam nie ma, że doślą. Pierwsza paczka po czterech dniach, druga trzy dni po pierwszej czyli tydzień od zamówienia. A ha, i jeszcze bonus dostałem.

[quote name='basia7']Pewnie napiszesz że ja też... Ja po prostu wyrażę swoją opinię na ten temat. Może i ktoś tam pisze na ich zlecenie, ale możne po prostu ty masz problem bo że ty nie masz z nimi miłych wspomnień to inni tez muszą na nich pluć. Ja złego słowa o nich nie powiem bo już parę zamówień złożyłam i zadowolona jestem. Wszystko przyszło, długo nie czekałam a i bonus dostałam ale to widzę norma u nich. Wiadomo, zdarzyło się że nie mieli czegoś na stanie, ale po co od razu robić hałas. Obsuwy czasowe to są jak się na priorytet czeka ponad tydzień a nie jak dwa dni później paczka przyjdzie, bo to nie zawsze zależy od wysyłającego.

[quote name='Adela321']Ja mogę potwierdzić że teraz zakupami wszystko spoko. Jak przeczytałam cały wątek to się zdziwiłam bo złożyłam ostatnio zamówienie i wszystko było ok. Przyszło w cztery dni i niczego nie brakowało, wszystko co zamawiałam i bonus do tego. Ja polecam wszystkim którzy się zrazili do sklepu. Warto się przełamać i oprócz tych negatywnych opinii posłuchać też tych pozytywnych.

[quote name='poszlaczolgiem']Ja dołączę się do pań i potwierdzę że sklep (przynajmniej jak ostatnio zamawiałem) jest w porządku i wszystko wysyłają od razu. Paczka była w 5 dni kompletna o czym zresztą napisali w mailu że wszystko przyślą. Nie wiem skąd te wasze uprzedzenia, ale ja teraz mogę zaświadczyć o jakości tego sklepu bo jestem zadowolony w pełni i nie wiem po co te wywody o ich nieprofesjonalnym podejściu.

[quote name='Baggio']Jetem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie a zamawiałam towar na 1000zł, więc nie mało. Owszem, mieliśmy kłopoty, ale z firmą kurierską, którą rozwaliła mi paczkę, wylała 4 litry szamponu i dowiozła towar z 4 dniowym opóźnieniem. Z właścicielem sklepu cały czas monitorowaliśmy sprawę i Pan na własny koszt dosłał mi zniszczony szampon. Dlatego z całą pewnością mogę polecić ten sklep z nowy właścicielem.

[quote name='brodlej7']przez przypadek zauważyłem temat bo konkurs oglądałem i tak widzę co tu piszecie i zadziwiony jestem bo ja z tym sklepem mam jak najlepsze doświadczenia. Może u was to wina poczty jak u koleżanki wyżej. Wiemy jakie są polskie realia. U mnie przychodziło normalnym czasie i wszystko, wraz z bonusem jak zapewne u każdego. Mogę śmiało polecić ten sklep. Być może robiłem zakupy już za bytności nowego właściciela.

Dobre :D
(więcej znaków)

• 8 months later...
Posted

Zamówiłem rzeczy i zapłaciłem AmberHouse ok 3 tyg. temu. 2 tygodnie temu dostałem automatycznego maila, że paczka została wysłana.
Do dziś paczki jak nie było tak nie ma :( Ten sklep schodzi na psy ! A może nigdy nie byli uczciwi, bo tyle tu negatywnych postów !

• 4 months later...
Posted

Drodzy Kupujący !!!!
Nie dajcie się nabrać przez firmę Amberhouse !!! Przeczytajcie sobie różne fora,opinie i komentarze osób ,które kupiły cokolwiek z tej firmy i zostali oszukani !!!
Amberhouse to oszuści !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kontakt z tą firmą to jakaś FIKCJA,nikt nie odbiera telefonu !,na maile nie odpowiadają !!! kupiłam 9 maja tego roku kokardki dla psów na kwotę 88,66 zł,pieniążki przelałam tego samego dnia,do tej pory (14 czerwiec!!!)zero kontaktu,dalej nie odbierają telefonu,nie mam ani kokardek ani pieniędzy !!! Nie jestem sama !!! mnóstwo osób dało się nabrać na "zmianę właściciela" i problemy z nią związane.Kolejna wymówka to " ZE WZGLĘDU NA SUTUACJĘ ZDROWOTNĄ ".Potencjalni kupujący !!! Firma jeśli istnieje to tylko czyha na naiwnych!!! Podany przez firmę (dnia 12 czerwca w "wiadomościach") nr tel NIE ODPOWIADA !!! Kompletnie nie można się z nimi skontaktować !!! Olewają klienta,kuszą niższymi cenami,UWAŻAJCIE ZANIM COKOLWIEK ZAMÓWICIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LEPIEJ KUPIĆ U KONKURENCJI NIŻ U OSZUSTÓW I MIEĆ PEWNOŚĆ ,ŻE NIE STRACI SIĘ PIENIĄŻKÓW. Mam nadzieję,że moja opinia pomoże choć jednej osobie w wyborze sklepu.POZDRAWIAM,MAŁGORZATA K.

Posted

popieram całkowicie, zamawiałam kilka tygodni temu szampony, po tygodniu od zamówienia dostałam info że jednego szamponu brakuje i czekają na dostawe. Kilka dni później dostałam niekompletną paczke, w kosmetyki w innych pojemnościach niż zamawiałam, 1 odżywka miała spory ubytek( nie rozlało się w paczce) a butelka szamponu do dzisiaj nie doszła.Kontaktu zero, ani na maile nie odpisują, gg, telefon nic. Porażka :shake:

Posted

Ja jako takich problemów z nimi nigdy nie miałam, ale każda butla szamponu miała uszkodzoną pompkę, więc żeby użyć szamponu, to musiałam wszystko odkręcać. Na dłuższe użytkowanie było to bardzo niewygodne. Teraz pierwszy raz zamówiłam gdzie indziej i pompka działa ;)

• 1 month later...
Posted

Witam. Ja niestety też złozyłam zamówienie w tym sklepie .Czekałam długo najpierw na zamówiony towar.Potem zniecierpliwiona próbowałam się dodzwonic ,pisałam meile i nic .Ale po kilkunastu telefonach pod rząd odebrał jakis Pan ,powiedział ,że jest na szkoleniu i po południu sprawdzi zamówienie ...oczywiście cisza .Dzwoniłam do skutku ...pan nadal na szkoleniu .Wkońcu w smsie postraszyłam ,że jak nie dostanę zwrotu pieniedzy to przekażę sprawę w odpowiednie ręcę no i po kilku kolejnych smsach dostałam zwrot pieniędzy,wpłynęły na konto po kilku dniach. Czytając inne posty o zmianie właściciela z 2010 roku zastanawiam się jak długo trwa to oszustwo bo ja z kolei słyszałam ciągle ,że ktoś jest chory a pracownik na szkoleniu ale co to kogo obchodzi jak wpłaca niemałe pieniądze na towar którego nie ma i kontaktu też żadnego!!!!! ! Nigdy więcej w tym sklepie nic nie zamówię i znajomych też przestrzegam.