mona0205 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Od dwóch tygodni widzę w Wołominie bezdomnego bernardyna - piesek jest łagodny i niestety bardzi wychudzony. Nie mam pomysłu jak mu pomóc (poza dokarmianiem) bo w Klembowie przepełnienie :-( Może ktoś z Was wie coś więcej o tym psiaku??? Quote
karolina_g_k Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Może dziewczyny od benków coś poradza? Podrzuce im wątek. Quote
Madallena Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 No nie widzialam :roll: Karolina dzieki za cynk :p mona zrob jakies fotki. od jak dawna tam przebywa? to suka czy pies? Quote
mona0205 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Widziałam go trzy razy w ciągu ostatnich dwóch tygodni w róznych częściach miasta - nawet dzwoniłam do dziewczyny, ktorej jakiś czas temu zginął taki psiak - ale nie reaguje na Krakers - więc to nie on chociaz bardzo podobny. Jesli go znowu spotkam to zrobię zdjęcia - psiak wydaje się bardzo łagodny ale nie odwazyłam się go pogłaskać czy poszukać tatuażu. Tchórz ze mnie :-( I obstawiam, że to pies - tak go oceniłam ;-) ale sprawdzę. Quote
Madallena Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Krakers i ... nie pamietam imienia drugiej suni. Znam ta dziewczyne. Zaadoptowala dwa benki, ale swoich wciaz szuka.Sciagam ciotki benkowe na forum. trzeba chlopakowi nadac imie i pomoc mu! monika, dasz rade zrobic mu fotki? Quote
mona0205 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Jak tylko gdzieś go złapię - a przynajmniej wypatrzę bo on nie ucieka tylko zawsze gdzieś rozciagnięty na chodniku leży a ludzie go wielkim kołem omijają - jak go dzisiaj karmiłam to też jedna kobitka mnie ostrzegała żebym uważała - a on biedak taki smutny i pokorny - czy to jego wina, że duży? Może ma gdzieś dom tylko na spacery wychodzi??? Tylko kurcze, co to za dom, że on taki zaniedbany? Krakers i Beza - kurcze, że takie psiaki zaginęły i ani śladu :-( Quote
Abrakadabra Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Mona - wstaw zdjęcia. Przy rondzie na Załuskiego mieszkają chyba 2 benie, czasami latają po ulicy. Quote
Madallena Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 No co Ty piszesz! abrakadabra! jeszcze dwa ?? trzeba sciagnac dziewczyny z Wolomina, moze beda kojarzyc te beniutki wszystkie. moze rzeczywiscie maja wlascicieli...ale co to za wlasciciele :roll: Quote
zuzlikowa Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='mona0205']Widziałam go trzy razy w ciągu ostatnich dwóch tygodni w róznych częściach miasta - nawet dzwoniłam do dziewczyny, ktorej jakiś czas temu zginął taki psiak - ale nie reaguje na Krakers - więc to nie on chociaz bardzo podobny. Jesli go znowu spotkam to zrobię zdjęcia - psiak wydaje się bardzo łagodny ale nie odwazyłam się go pogłaskać czy poszukać tatuażu. Tchórz ze mnie :-( I obstawiam, że to pies - tak go oceniłam ;-) ale sprawdzę. Pamiętajcie,że pies w stresie może różnie się zachowywać...trzeba foty zrobić i pokazać właścicielce zaginionych psów...nie odrzucajcie tej możliwości od razu...to jednak może być Krakers... Jak go spotkasz nie głaskaj od razu...dawaj mu jeść z ręki...pozwól do siebie podejść, on będzie szukał bliskości...i wtedy będziesz wiedziała,czy możesz pogłaskać...najlepiej zacząć od boczków i poopy...ale on sam Ci pokaże,że chce tego... Quote
zuzlikowa Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Acha...taki prezencik dziś dostałam...przekazuję i Wam na dobry dnia początek...może ktoś kliknie? [FONT=Tahoma][FONT=Garamond][SIZE=5][/FONT][/FONT] Quote
Recommended Posts