Murka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Rozmawiałam z Beatką, Pralinka to staruszka faktycznie :( Beatka zęby zrobiła jej na błysk, ale miała z tym spoooro roboty. Sunia ma na pewno ponad 10 latek... a wcale na to nie wygląda! :shake: Quote
karolciasz28 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Lał, ale to nic i tak szybko domek znajdzie ona jest przecież taka cudna! Quote
Ulka18 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Trudno bedzie znalezc dom dla suczki w tym wieku :-( szkoda, ze takie jest ludzkie podejscie do starszych psiakow... Quote
Reno2001 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 No to faktycznie z Pralinki dziarska z niej kobitka. Jeśli ona ma rzeczywiście ponad 10 lat to wcale a wcale na to nie wyglada! Quote
Murka Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Jeszcze jedna seria. Umieściłam już Pralinkę na adopcje.org Quote
Ulka18 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Zmienilam aukcje allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1067758948 Quote
Murka Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Aga, Pralinka niestety nie ma żadnych szczepień, nawet wścieklizny, dostała surowicę przed sterylizacją żeby nie złapać nosówki. Proszę zmień to info w aukcji, bo czasem są nieporozumienia jak ktoś dzwoni. Jak się uspokoi nosówka to będziemy szczepić. Quote
Ra_dunia Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 ufff... Wreszcie jestem! Pralinka ma ponad 10 lat?? niemożliwe! Ona nawet na 7 nie wygląda... Prześliczna sunia :) Lecę pouzupełniać wiadomości na 1 stronce ;) Quote
TERESA BORCZ Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Cioteczki, takiego samego starszego MISIA wyadoptowałam na podstawie dość wzruszającego zdjęcia w Dzienniku zachdnim. koszt 30 zl, tekst ograniczny do 140 znaków, ale to działa. Nasz Miś , starszy i pogryziony w kilka godzin po ogłoszeniu juz miał miodzio domek! nie wszyscy wchodzą na inetrnetowe ogłoszenia. Zdjęcie Pralinki z banerka jest cudne, może być wraz z kilkoma zdaniami umieszczone w tygodniu. tekst już opracowalam i wyliczylam , jeśli sie zgodzicie to umieścimy w przyszłym tygodiu , bo ten już zapchany. może się uda moze nie ale prbować trzeba. NA MISIA i jego urok wyadoptowują się właśnie owczarki dwa albo choć jeden napewno, o cudzie !!! Quote
Ra_dunia Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Teresko kochana - jasne, że się zgadzamy :) A na jaki region jest dziennik zachodni? Misio rzeczywiście też taka łagodna przytulanka jak i Pralinka ;) trzeba próbować każdej możliwości. Quote
Ulka18 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Teresa Borcz, nawet nie pytaj czy sie zgodzimy, JASNE, ze tak :fadein: Oby Pralinusia znalazla dom dzieki ogloszeniu w Dzienniku Zachodnim :kciuki: WIELKIE PODZIEKOWANIA ZA WEJSCIE NA WATEK I POMOC :Rose: Quote
TERESA BORCZ Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 ponieważ ten tydzien zajety probuje na następny. Quote
Ra_dunia Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Teresko, to jak już będzie wiadomo co i jak - podaj mi proszę numer konta, to przeleję pieniążki za ogłoszenie :) A przy okazji Pralineczka biegnie pokazać swoje cudowne pysio na pierwszej :D Ona ma taką mordeczkę kochaną, że po prostu aż się człowiek sam uśmiecha. Tak się strasznie wszyscy na forum corgi cieszymy, że dostała szansę i że od razu w niej taka cudowna przemiana nastąpiła :) Miód na serce :) Quote
Ulka18 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Wspaniale, ze Pralinka bedzie miec ogloszenie w DZ. Oby sie zglosily dobre domki :kciuki: Quote
karolciasz28 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Oby, oby! Ja nie wiem kiedy się wezmę za ogłoszenia, w tym tygodniu już na pewno nie dam rady..:shake: Quote
anciaahk Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Trzymamy kciuki oby poszczęściło się Karmelce! Jej uśmiech i oczka chwytają za serce, oby nie tylko nas! Quote
Ra_dunia Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Pralince Anciaahk ;) Choć jakby na to nie patrzeć panienki do siebie podobne ;) Quote
Ra_dunia Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 obie z imionkami prosto z cukierni to i pomerdać się mogło :) A jak się czuje Pralineczka? Quote
kaskadaffik Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 O mateńko nasz Loruś taki śliczny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oczywiście sunia też, ale Lorek wzrusza niesamowicie !!!!!!! Quote
Recommended Posts