Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozmawiałam z Beatką, Pralinka to staruszka faktycznie :( Beatka zęby zrobiła jej na błysk, ale miała z tym spoooro roboty. Sunia ma na pewno ponad 10 latek... a wcale na to nie wygląda! :shake:

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga, Pralinka niestety nie ma żadnych szczepień, nawet wścieklizny, dostała surowicę przed sterylizacją żeby nie złapać nosówki. Proszę zmień to info w aukcji, bo czasem są nieporozumienia jak ktoś dzwoni.
Jak się uspokoi nosówka to będziemy szczepić.

Posted

ufff... Wreszcie jestem!
Pralinka ma ponad 10 lat?? niemożliwe! Ona nawet na 7 nie wygląda...
Prześliczna sunia :)

Lecę pouzupełniać wiadomości na 1 stronce ;)

Posted

Cioteczki, takiego samego starszego MISIA wyadoptowałam na podstawie dość wzruszającego zdjęcia w Dzienniku zachdnim. koszt 30 zl, tekst ograniczny do 140 znaków, ale to działa. Nasz Miś , starszy i pogryziony w kilka godzin po ogłoszeniu juz miał miodzio domek! nie wszyscy wchodzą na inetrnetowe ogłoszenia. Zdjęcie Pralinki z banerka jest cudne, może być wraz z kilkoma zdaniami umieszczone w tygodniu. tekst już opracowalam i wyliczylam , jeśli sie zgodzicie to umieścimy w przyszłym tygodiu , bo ten już zapchany. może się uda moze nie ale prbować trzeba. NA MISIA i jego urok wyadoptowują się właśnie owczarki dwa albo choć jeden napewno, o cudzie !!!

Posted

Teresko kochana - jasne, że się zgadzamy :) A na jaki region jest dziennik zachodni?
Misio rzeczywiście też taka łagodna przytulanka jak i Pralinka ;) trzeba próbować każdej możliwości.

Posted

Teresa Borcz, nawet nie pytaj czy sie zgodzimy, JASNE, ze tak :fadein: Oby Pralinusia znalazla dom dzieki ogloszeniu w Dzienniku Zachodnim :kciuki: WIELKIE PODZIEKOWANIA ZA WEJSCIE NA WATEK I POMOC :Rose:

Posted

Teresko, to jak już będzie wiadomo co i jak - podaj mi proszę numer konta, to przeleję pieniążki za ogłoszenie :)

A przy okazji Pralineczka biegnie pokazać swoje cudowne pysio na pierwszej :D
Ona ma taką mordeczkę kochaną, że po prostu aż się człowiek sam uśmiecha.
Tak się strasznie wszyscy na forum corgi cieszymy, że dostała szansę i że od razu w niej taka cudowna przemiana nastąpiła :) Miód na serce :)