Ra_dunia Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 O rany... Takich wieści się nie spodziewałam :( Trzeba wszystko dokładnie przemyśleć... Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Murka zapewne ma rację z tą starością. Nasza poprzednia sunia nie była aniołem, ale na starość zrobiła się naprawdę wyjątkowo złośliwa. Nie dawała rady, żeby wskoczyć na wersalkę, więc piszczała, żeby ją wsadzić, a jak ją wsadzaliśmy, to nas gryzła, bo miała zwyrodnienie stawu biodrowego i to ją bolało. Zrobienie suni kompletu badań jest dobrym pomysłem - przecież nawet gdyby miała wrócić, to i tak trzeba byłoby to u was zrobić. Quote
Ra_dunia Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Jaki byłby orientacyjny koszt takiego badania? Mój staruszek Świrek też usiłuje gryźć jak się go źle chwyci - tylko że w jego przypadku to na prawdę usiłowanie, w końcu niedługo będzie miał 18 lat... Pralinka jak dobrze policzyłam ma dopiero 12... pewnie schronisko mocno odbiło się na jej zdrowiu :( Zamieszczę informacje na corgowym. Quote
Recommended Posts