Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Ja jej przekażę jak nie doczytała, napewno będziemy się widzieć. Numer konta poda na PW. Pozdrawiam:) Mam nadzieję że Mojżesz po cichutku doczeka do sierpnia. Musi. Powiem mu że ma dom. Quote
marmar Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 dziewczyny spokojnie powoli,Alfa i Zuzia solidna kobitka przekazała wszystko ,cioteczce marmar komp wczoraj padł,plis wybaczcie ,dzis wiecie ze z ToTenkiem troche poganiałam i spanielka mamy(jest chora,a mama se nie radzi z jej choroba-panikuje) ,reszte Dorothy na PM,zaraz wysle;) Ciociu Mojzeszek przy kazdej wizycie jest wysciskany,to nasz ulubieniec:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ,jak miło patrzec jak on sie pozbierał,po tym co juz przeszedł,jak macha ogonkiem,jak reaguje gdy ktos do niego przyjdzie,jemu chce sie zyc!!! Quote
paros Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 To może ja coś źle zrozumiałam? To zdjąć Mojżeszka z eoferty, bo kiedy na pewno będzie miał dom :lol: to zrobiłam niepotrzebne zamieszanie. :razz: Chyba czegoś nie doczytałam.:razz: Quote
Dorothy Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 hihi no tak jakby robisz zamach na mojego psa....:evil_lol: Quote
paros Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Przepraszam, wcale nie zamierzałam. :razz: Głupio wyszło! Gdzie będzie miał tak dobrze jak u Ciebie! :lol: Usunę info o nim, które umieściłam. Bo to z braku czasu nie byłam na bieżąco. Jednego dnia zbierałam z kilku wątków informacje, a następnego przetworzyłam i wstawiałam. Quote
Dorothy Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Moze jakis inny pies wjechalby na to miejsce, np owczarek niem. z Żor ktory dalej nie ma chalupy???? Quote
pixie Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Dorothy napisał(a):hihi no tak jakby robisz zamach na mojego psa....:evil_lol: musze:multi: :multi: :multi: doczekac.... Bunia!:calus: Bunia:bigcry: Bunia:loveu: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: co? cioteczka Dorothy nie pozwala:nono: Cioteczko kochana przepraszam:Rose: to naprawde tylko ;) ;) ;) braterska...milosc :loveu: przysiegam! na te cegle! co mnie topila! ( phi..;) ;) juz jej dawno nie ma! to i przysiega niewazna!:multi: :multi: ) ja czekam cierpliwie, zakochani czasu nie licza... Quote
Dorothy Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 no ladne rzeczy sie tu szykuja, :crazyeye: ciotka sugerujesz jakis romans???:evil_lol: Quote
marmar Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 cioteczki romanse moga byc;) ,wsio dozowlone Quote
Dorothy Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 No coz staruszka i staruszek....:cool3: w zyciu wszystko jest mozliwe :evil_lol: tyle ze Ona sporo starsza od Niego i sporo mniejsza :lol: ludzie ale harlequin.....:eviltong: Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Muszę dodać iż Mojżesz to najlepszy kolega naszego ślepego wesołego Kacperka:) Dla zainteresowanych Kacperkiem link http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25970 Quote
Dorothy Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 sluchajcie co Mosiek taki smutny?? Nie wie ze tu pani za nim juz teskni????? Cos w tym jest, Bunia jest slepa.... :loveu: Kto da dom Kacperkowi???? Niewidome psy kochaja mocniej..... Quote
pixie Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 dobry trop...:razz: bardzo dobry...:razz: :razz: nareszcie...nareszcie...nareszcie ochhhhh.. a juz myslalem, ze na to nie wpadna...:diabloti: [SIZE=3]brawo cioteczki !!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ....kacperek... ....bunia... i ...love...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: od dawna wiadomo... tez jest slepa! wiec , co sie dziwicie...cioteczko Dorothy mowisz....mala, stara, slepa...i co z tego? mnie to nie przeszkadza,:shake: :shake: :shake: wrecz przeciwnie:diabloti: jestem buni bardzo potrzebny!:loveu: :loveu: :loveu: a jaki ze mnie opiekun... coz usiluje to pokazac zajmujac sie Kacperkiem... az wreszcie :razz: :razz: ktos to dojrzal! brawo! WebAdmin, nie na darmo masz leb w nicku...:p Quote
marmar Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 niewidome psy sa wspaniałe ,bardziej inteligentne od innych psów.Patrzac na Mojzesza -co prawda on tylko nie dowidzi ,spanielke czy tez Misia(TM) od Alfy jestem pod takim wrazeniem ,ze składam tutaj przyczeczenie,kolejny pies (BETINKOŻYJ Z NAMI JAK NAJDŁUŻEJ,WYBACZ MI:loveu: :loveu: ,ZE TO NAPISAŁAM) ,bedzie niewidomy-one sa cudowne ,jak jak uwielbiam patrzec jak one rozpoznaja cioteczki ,jak sie ciesza ,jaka radosc wprowadzaja Quote
marmar Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 opiekun z niego na medal,ostatnio opiekował sie malutka sroczka,ktora wypadła z gniazda.Jutro całuski od cioteczek dostanie Quote
Dorothy Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 marmar napisał(a):opiekun z niego na medal,ostatnio opiekował sie malutka sroczka,ktora wypadła z gniazda.Jutro całuski od cioteczek dostanie :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Jeziu nie wierze. Sroczka????? :-o Ale pies.... Popieszczochac szczegolnie duzo ode mnie!!!!! Quote
marmar Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 moje foteczki sie straciły ze sroczka,moze admin cosik uratował? Quote
Dorothy Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 ojej byloby super, ja w ogole chce wiecej fotek:placz: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Mojżesz - opiekun srok czeka na dom tymczasowy do sierpnia Quote
marmar Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 dzis foteczki niestety nie zrobione,padał deszczyk:-( Quote
Recommended Posts