Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 No cóż - ciężkie miał pies życie i teraz ma reumatyzm. Kto mu podaruje ciepły, suchy kąt na resztę życia? Quote
Dorothy Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Jezu ludzie nikt nie zalatwi cieplej suchej tymczasowki?? Do sierpnia! To nie tak dlugo! Dwa miesiace!!! Rany zlitujcie sie nad biedakiem:placz: :placz: :placz: Quote
marmar Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 DorothyJezu ludzie nikt nie zalatwi cieplej suchej tymczasowki?? Do sierpnia! To nie tak dlugo! Dwa miesiace!!! Rany zlitujcie sie nad biedakiem:placz: :placz: :placz: u nas totalna wiocha,tyle ludzi obiecało tymczasowke,tyle było w piatek w Azylu,proponowali tymczasowki,ale nikt nie :placz: zdecydowal sie ,wola omijac z daleka ciocie marmar Quote
Dorothy Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Zaplace za utrzymanie Mośka na tymczasówce. Wyzywienie, leki, weterynarz, wszystko co potrzeba. Moze jednak ktos sie znajdzie kto ma kawalek serca? Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Podnoszę. Kto go przechowa do sierpnia??!!!! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Nadal dom tymczasowy pilnie poszukiwany. Do sierpnia. Quote
Amanita Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Jak się dzisiaj czuje Mojżesz? Niech szybko znajdzie się ten domek tymczasowy, bo ma się ochłodzić:placz: Już dzisiaj mamy w Żorach prawie tajfun, a chmury nie wróżą niczego dobrego:shake: Quote
Dorothy Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 TYMCZAS DLA MOŚKA PILNIE POTRZEBNY!!!!!!!!!!!:-( zaplace utrzymanie!!! Quote
supergoga Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 On jest w necie, napisze wołami literami że potrzebny suchy ciepły tymczas do sierpnia. Może... Quote
supergoga Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Słuchajcie, tak mi przyszło teraz do głowy. Jesli nikt się nie podejmie tego zadania, czy nie ma gdzies fajnego hoteliku. Dołożę do niego tez i napewno z dogo wsparcie dostaniemy - żeby go w ciepłym hoteliku umieścić. Tu liczy się każdy dzień w cieple. Ja tamtych okolic nie znam, może gdzieś między Żorami a miejscem docelowy (sorry Dorotko - nie pamiętam nazwy, ale wybacz starej ciotce ze sklerozą gigant :evil_lol: ) jest jakiś hotel. Quote
Dorothy Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Buczkowice, ciotka, od BUCZKÓW rosnacych na stokach Skrzycznego i innych otaczajacych te wioche górek. :razz: Bardzo pieknie tam jest takie akuratne zadupie w sam raz dla mnie :lol: Jestem za hotelikiem sluchajcie, moze zmienic tytul?? ze szukamy hoteliku w okolicy ?? Quote
Aga_Mazury Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 a na tej stronce www.petsitter.pl nikogo się nie znajdzie?...psina cudna :) Quote
supergoga Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 No widzisz Dorotko - niby jestem góralka z pochodzenia, a taki ceper się ze mnie zrobiła że aż strach się bać. Sorry! Już zapamiętam. Kto zakladał wątek - może mógłby zmienic tytuł na hotelikowy. W allegro zmieniłam, że potrzebna tymczasówka. Ja nie znam hotelików w tamtych rejonach. Dziewczyny POMOCY - hoteliku szukamy!!!! Dla Mojżesza, który tak chciał zyć że teraz musimy mu dać taką szansę! Quote
supergoga Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Na stronce Petsitter jest tona ofert - może warto tam dac ogłoszenie a nie przekopywać sie przez te wszystkie. Z podaniem rejonu, i wszystkich warunków i szczegółów. Kto na miejscu i zna psiaka, może mógłby wystawić tam ogłoszenie. Mnie trudno o szczegółach pisać jak Mojżeszka nawet nie widziałam. Może ktoś logiczny się trafi. Quote
Dorothy Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 ciotka marmar rartunku, Ty takie ogloszenie najlepiej zrobisz :modla::modla::modla::modla: Quote
Dorothy Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 czy w razie czego dacie rade zorganizowac dostarczenie Mośka troche dalej? ja jestem w N, zero szans, a szukam rozpaczliwie tymczasowki i moze w okolicach Zielonej Gory... Quote
marmar Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Dorothyczy w razie czego dacie rade zorganizowac dostarczenie Mośka troche dalej? ja jestem w N, zero szans, a szukam rozpaczliwie tymczasowki i moze w okolicach Zielonej Gory...Wczoraj 18:51Dorothyciotka marmar rartunku, Ty takie ogloszenie najlepiej zrobisz :modla::modla::modla::modla: dałam ogłoszonko na tej stronie,napisalam na maila do Knurowa,ciociu my tez szukamy,zostala mi jeszcze jedna szansa,ale w bloku,niestety lepsze to niz Azyl.Zobacze co sie da zrobic.Juz zmieniam tytuł watku.Mojzeszkowi nie grozi wyjazd do Mysłowic,przekazałam w biurze ,ze w sierpniu ma domek,a teraz szukamy tymczasowki. Dzis Mojzesz w pełni radosny i silny,nie ma problemow z chodzeniem,bardzo sie ucieszył z wizyty cioteczek Quote
Dorothy Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 :mdleje: Dzieki Bogu!... Bo jak czytam jakie pelne boksy u Was i ile psow i ze grozba schronu to malo nie osiwialam dzis, tu nad klawiatura, rozpaczliwie szukajac jakiegos wyjscia, alez mi ulzylo, ciotka marmar , o malo teraz z ulgi w ta klawiature nosem nie wyrznelam. Dziekuje Wam. Mosiek w schronie?? On by tego nie przezyl...:-( Quote
marmar Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Jak bedzie trzeba to na hotel go damy u nas,ale z tego co sie orientuje,pies musi miec aktualne szczepienia Quote
Dorothy Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 A ON NIE MA????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ciotka chcialabym Cie upowaznic do zalozenia mu ksiazeczki i zrobienia WSZYSTKICH szczepien, takze na choroby zakazne. Oraz odrobaczenia, oraz zakupienia dla niego obrozy antypchlowej KILTIX. Wszystko na moj rachunek, podaj tylko nr konta na ktory mam przelac pieniadze. D Quote
paros Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Wykorzystując kawałek z opisu Mojżesza na Allegro wrzuciłam go na eoferty: http://www.eoferty.com.pl/adeta.php?aid=9243 :roll: Quote
Dorothy Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 czy ciotka marmar doczytala w sprawie szczepien???????? :mad: :mad: :mad: Quote
Recommended Posts