Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 622
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jezu ludzie nikt nie zalatwi cieplej suchej tymczasowki?? Do sierpnia! To nie tak dlugo! Dwa miesiace!!!
Rany zlitujcie sie nad biedakiem:placz: :placz: :placz:

Posted

DorothyJezu ludzie nikt nie zalatwi cieplej suchej tymczasowki?? Do sierpnia! To nie tak dlugo! Dwa miesiace!!!
Rany zlitujcie sie nad biedakiem:placz: :placz: :placz:

u nas totalna wiocha,tyle ludzi obiecało tymczasowke,tyle było w piatek w Azylu,proponowali tymczasowki,ale nikt nie :placz: zdecydowal sie ,wola omijac z daleka ciocie marmar

Posted

Jak się dzisiaj czuje Mojżesz? Niech szybko znajdzie się ten domek tymczasowy, bo ma się ochłodzić:placz: Już dzisiaj mamy w Żorach prawie tajfun, a chmury nie wróżą niczego dobrego:shake:

Posted

Słuchajcie, tak mi przyszło teraz do głowy. Jesli nikt się nie podejmie tego zadania, czy nie ma gdzies fajnego hoteliku. Dołożę do niego tez i napewno z dogo wsparcie dostaniemy - żeby go w ciepłym hoteliku umieścić. Tu liczy się każdy dzień w cieple. Ja tamtych okolic nie znam, może gdzieś między Żorami a miejscem docelowy (sorry Dorotko - nie pamiętam nazwy, ale wybacz starej ciotce ze sklerozą gigant :evil_lol: ) jest jakiś hotel.

Posted

Buczkowice, ciotka, od BUCZKÓW rosnacych na stokach Skrzycznego i innych otaczajacych te wioche górek. :razz:
Bardzo pieknie tam jest takie akuratne zadupie w sam raz dla mnie :lol:
Jestem za hotelikiem
sluchajcie, moze zmienic tytul??
ze szukamy hoteliku w okolicy ??

Posted

No widzisz Dorotko - niby jestem góralka z pochodzenia, a taki ceper się ze mnie zrobiła że aż strach się bać.
Sorry! Już zapamiętam.
Kto zakladał wątek - może mógłby zmienic tytuł na hotelikowy. W allegro zmieniłam, że potrzebna tymczasówka.
Ja nie znam hotelików w tamtych rejonach. Dziewczyny POMOCY - hoteliku szukamy!!!! Dla Mojżesza, który tak chciał zyć że teraz musimy mu dać taką szansę!

Posted

Na stronce Petsitter jest tona ofert - może warto tam dac ogłoszenie a nie przekopywać sie przez te wszystkie. Z podaniem rejonu, i wszystkich warunków i szczegółów. Kto na miejscu i zna psiaka, może mógłby wystawić tam ogłoszenie. Mnie trudno o szczegółach pisać jak Mojżeszka nawet nie widziałam.
Może ktoś logiczny się trafi.

Posted

czy w razie czego dacie rade zorganizowac dostarczenie Mośka troche dalej? ja jestem w N, zero szans, a szukam rozpaczliwie tymczasowki i moze w okolicach Zielonej Gory...

Posted

Dorothyczy w razie czego dacie rade zorganizowac dostarczenie Mośka troche dalej? ja jestem w N, zero szans, a szukam rozpaczliwie tymczasowki i moze w okolicach Zielonej Gory...Wczoraj 18:51Dorothyciotka marmar rartunku, Ty takie ogloszenie najlepiej zrobisz
:modla::modla::modla::modla:

dałam ogłoszonko na tej stronie,napisalam na maila do Knurowa,ciociu my tez szukamy,zostala mi jeszcze jedna szansa,ale w bloku,niestety lepsze to niz Azyl.Zobacze co sie da zrobic.Juz zmieniam tytuł watku.Mojzeszkowi nie grozi wyjazd do Mysłowic,przekazałam w biurze ,ze w sierpniu ma domek,a teraz szukamy tymczasowki.
Dzis Mojzesz w pełni radosny i silny,nie ma problemow z chodzeniem,bardzo sie ucieszył z wizyty cioteczek

Posted

:mdleje:

Dzieki Bogu!...

Bo jak czytam jakie pelne boksy u Was i ile psow i ze grozba schronu to malo nie osiwialam dzis, tu nad klawiatura, rozpaczliwie szukajac jakiegos wyjscia, alez mi ulzylo, ciotka marmar , o malo teraz z ulgi w ta klawiature nosem nie wyrznelam.
Dziekuje Wam.

Mosiek w schronie?? On by tego nie przezyl...:-(

Posted

A ON NIE MA????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Ciotka chcialabym Cie upowaznic do zalozenia mu ksiazeczki i zrobienia WSZYSTKICH szczepien, takze na choroby zakazne. Oraz odrobaczenia, oraz zakupienia dla niego obrozy antypchlowej KILTIX.
Wszystko na moj rachunek, podaj tylko nr konta na ktory mam przelac pieniadze.
D