Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 622
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mojsze byle do sierpnia. Jak sie nikt w cudnej mordce nie zakocha juz ciotka cos wymysli.... Choc wolalabym zebys byl jedynym psem w rodzinie rozpieszczanym rodzynkiem, a nie czlonkiem mojej dzikiej bandy:diabloti:

skromne pytanko do Dorothy:oops: :oops: ,czy ciocia cosik wymysli w sierpniu?
kombinujemy tymczasowke dla niego,bedziemy jescio prowadzic dialog dzis ,wiec nie wiem ,jak mam mowic czy najpozniej do sierpnia ?

Posted

Dorothynajpóźniej do sierpnia :smile:

huraaaaa,ale sie ciesze

Azyl_Zory WebAdminNo to oby się udała tymczasówka i do sierpnia przretrwać:smile:

wiec mamy zadanie z tymczasówka.

Posted

tak,tak,przyszłosc wspaniała,jego nie mozna nie kochac
tak skromnie niewinnie podszedł do corki i najpierw jeden liz,pozniej kolejny i kolejny...

Posted

Azyl_Zory WebAdminDepcze tu i depcze tam.......Super domek wyczówam:smile:

Mojzesz czeka cierpliwie na super domek,az lza w oku ,gdy widze jak cioeszy sie gdy sie do niego podchodzi ,ON WIE ZE ZYJE TERAZ,a co dopiero w nowym domku

Posted

Ja też myślę, że to może przez pogodę. Mojżeszku, srebro moje, bądź silny. Przecież wiesz, że czeka na Ciebie domek. Ja tu będę modły odprawiać o zdrówko i dużo słonka dla Ciebie, ale Ty, dzielny wojowniku, nie możesz się poddawać!

Posted

Niestety pogoda dała sie we znaki Mojzeszkowi,wilgotne powietrze,deszcz,mało sloneczka,z tego tez wzgeldu nie brałysmy go na tymczasowke.Na tymczasowce byłby niestety ciagle w cieniu ,sa tam 3 psy,wiec nocki musialby spedzac w budzie w wilgotnym pomieszczeniu,a to by go dobiło.Bede w poniedziałek rozmawiała o Mojzeszku,aby nie było dla niego zagrozenia schronem,jesli nie da sie nic załatwic bedziemy musiały niestety umiescic go na tej tymczasowce-ale mam powazne obawy czy go tym nie wykonczymy.
Wczoraj nie potrafił wyjsc z budy,pomagał mu pracownik,nie potrafie o tym pisac:-(