Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 622
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mojsze byle do sierpnia. Jak sie nikt w cudnej mordce nie zakocha juz ciotka cos wymysli.... Choc wolalabym zebys byl jedynym psem w rodzinie rozpieszczanym rodzynkiem, a nie czlonkiem mojej dzikiej bandy:diabloti:

Posted

DorothyMojsze byle do sierpnia. Jak sie nikt w cudnej mordce nie zakocha juz ciotka cos wymysli.... Choc wolalabym zebys byl jedynym psem w rodzinie rozpieszczanym rodzynkiem, a nie czlonkiem mojej dzikiej bandy:diabloti:

kochanie do sierpnia daleko ,oj daleko to jest Azyl,juz na dzien dzisiejszy nie ma wolnego kojca:placz: ,jesli chodzi o nas wszystko robimy aby zaden pies nie pojechał do schronu

Posted

Alfa i Zuzia napisał(a):
do góry dzielny psie.

sluga musi.......:roll:

z pokora spelniac polecenia...

juz zasypialem , a tu trzeba jeszcze sie wdrapac

no to hooooooooooooooooooooop ! uff! jestem juz!

( jutro zyczylbym sobie jednak troszke pospac...hmm po dzisiejszym swietowaniu glowka troszke ciezka...) ;)

psst......cos wam powiem....na ucho.....bardzo bym chcial, zeby juz byl sierpien...
wiecie dlaczego, bo bunia bardzo, ale to bardzo mi sie podoba:iloveyou:

Posted

Mojsze, jak go pięknie Dorothu nazwała - będzie delikatny. A jeśli innej opcji nie będzie, nie damy mu iść do schronu - musimy znaleźć wyjście z tego impasu. A że impas jest, to widać. Ja już nie wiem, jak pisać, żeby te zatwardziałe serducha zmiękczać.
Dziś zmienię jeszcze opis Mojżeszka w allegro i dodam te nowe foty rozbrykańca.
A Wy w tych Żorach - prosze mnie już nie pokazywać :mad: takich psiaków łamiących moje stare serducho. Wszystkie jak jeden mąż (i jedna żona) cuda są ogromne i takie prze-koffane.

Ciotka już po nockach nie spi i śni o Was i domkach wspaniałacy. I tak żałuje, że sama już domku własnego mieć nie będzie, coby Wam go udostępnić na zawsze :-(

Mojżeszku - zobacz czy cię nie ma na górze!

Posted

ciocie Mojzesz dzis chcial skorzystac z mojego telefonu ,jak myslicie do ktorej z cioteczek chciał zadzwonic ?;) Kochani nie damy go do schornu,walczymy szukamy,u nas ma sie swietnie ,poza chyba jednym stanowczo malo kontaktu z człowiekiem,a wiecie jemu to sie spodobało ,przychodzi chce aby go drapac za uszkiem ,z przytualniem jescio ostroznie - wycofuje sie ,ale to kwestia czasu ,na poczatku zyl sam dla siebie,teraz zyje dla nas i czuje sie potrzebny.Cio do ostroznosci ,jest bardzo ostrozny,bardzo spodobała mu sie nasza ratlerka ,delikatnie ja obwa****e ,cos w stylu troski ojca o dziecko;) ,jest uroczy ,szkoda ze jeszce nie ma domu:-(