pixie Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 dobranoc Mojzeszu, sen to zdrowie bedzie dobrze, zobaczysz :sleep2: :sleep2: :sleep2: :sleep2: :sleep2: :sleep2: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Dzień dobry Mojżeszu! Wstawaj, nowy dzionek. Domku szukamy. Quote
marmar Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Mojzeszek juz nabrał zaufania do nowego otoczenia ,nawet interesuje sie juz ptaszkami;) ,plis ,plis domek szybko Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 marmar napisał(a):nawet interesuje sie juz ptaszkami;) ,plis ,plis domek szybkoInteresuje się?? mało powiedziane poprostu podskakuje sobie do nich jak sobie ćwierkają na płocie:evil_lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 och, jaki rączy się zrobil. Komu takiego fajnego pieska?! Quote
marmar Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Mojzeszku wytrzymaj jescio troszke,miejmy nadzieje ze piekna pogoda skruszy serca odwiedzajacym Azyl ludziom Quote
Dorothy Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Mojsze byle do sierpnia. Jak sie nikt w cudnej mordce nie zakocha juz ciotka cos wymysli.... Choc wolalabym zebys byl jedynym psem w rodzinie rozpieszczanym rodzynkiem, a nie czlonkiem mojej dzikiej bandy:diabloti: Quote
marmar Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 DorothyMojsze byle do sierpnia. Jak sie nikt w cudnej mordce nie zakocha juz ciotka cos wymysli.... Choc wolalabym zebys byl jedynym psem w rodzinie rozpieszczanym rodzynkiem, a nie czlonkiem mojej dzikiej bandy:diabloti: kochanie do sierpnia daleko ,oj daleko to jest Azyl,juz na dzien dzisiejszy nie ma wolnego kojca:placz: ,jesli chodzi o nas wszystko robimy aby zaden pies nie pojechał do schronu Quote
marmar Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Mojzeszku,pokaz sie wszystkim jaki dzielny chlopak z ciebie Quote
Amanita Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Mojżesz szuka domku! "Zobaczcie, jaki jestem śliczny i bardzo, bardzo dzielny" Quote
pixie Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Alfa i Zuzia napisał(a):do góry dzielny psie. sluga musi.......:roll: z pokora spelniac polecenia... juz zasypialem , a tu trzeba jeszcze sie wdrapac no to hooooooooooooooooooooop ! uff! jestem juz! ( jutro zyczylbym sobie jednak troszke pospac...hmm po dzisiejszym swietowaniu glowka troszke ciezka...) ;) psst......cos wam powiem....na ucho.....bardzo bym chcial, zeby juz byl sierpien... wiecie dlaczego, bo bunia bardzo, ale to bardzo mi sie podoba:iloveyou: Quote
Dorothy Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tylko ona malutka jest kochany, rozumiesz, z nia delikatnie trzeba!:cool3: Quote
supergoga Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Mojsze, jak go pięknie Dorothu nazwała - będzie delikatny. A jeśli innej opcji nie będzie, nie damy mu iść do schronu - musimy znaleźć wyjście z tego impasu. A że impas jest, to widać. Ja już nie wiem, jak pisać, żeby te zatwardziałe serducha zmiękczać. Dziś zmienię jeszcze opis Mojżeszka w allegro i dodam te nowe foty rozbrykańca. A Wy w tych Żorach - prosze mnie już nie pokazywać :mad: takich psiaków łamiących moje stare serducho. Wszystkie jak jeden mąż (i jedna żona) cuda są ogromne i takie prze-koffane. Ciotka już po nockach nie spi i śni o Was i domkach wspaniałacy. I tak żałuje, że sama już domku własnego mieć nie będzie, coby Wam go udostępnić na zawsze :-( Mojżeszku - zobacz czy cię nie ma na górze! Quote
marmar Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 ciocie Mojzesz dzis chcial skorzystac z mojego telefonu ,jak myslicie do ktorej z cioteczek chciał zadzwonic ?;) Kochani nie damy go do schornu,walczymy szukamy,u nas ma sie swietnie ,poza chyba jednym stanowczo malo kontaktu z człowiekiem,a wiecie jemu to sie spodobało ,przychodzi chce aby go drapac za uszkiem ,z przytualniem jescio ostroznie - wycofuje sie ,ale to kwestia czasu ,na poczatku zyl sam dla siebie,teraz zyje dla nas i czuje sie potrzebny.Cio do ostroznosci ,jest bardzo ostrozny,bardzo spodobała mu sie nasza ratlerka ,delikatnie ja obwa****e ,cos w stylu troski ojca o dziecko;) ,jest uroczy ,szkoda ze jeszce nie ma domu:-( Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Ciekawe gdzie Mojżesz chciał zadzwonić...albo raczej do kogo. Przesympatyczny pies i wcale nie taki stary jak sie mogło wydawać. Całkiem żwawy. Quote
lizka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Nie pozostaje mi nic innego jak podbic wątek Mojzeszka do gory! Quote
Recommended Posts