Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 622
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marmar']

och gdybyscie wiedzieli , jak ciezko odbic sie od dna,

gdy cegla przywiazana na sznurku ciagnie,

a powietrza nie starcza

i lapy odmawiaja posluszenstwa

a na powierzchnie daleko i zli ludzie tam stoja

co zrobic? poddac sie?

NIE!

JA TAK BARDZO KOCHAM ZYCIE!

Zlym ludziom......co zrobie????? Zejde z drogi!

Tak, tak, zejde im z drogi!

I Wybaczam im, bo nie wiedza co czynia,

a takze dlatego, ze dzieki nim poznalem prawdziwe

ludzkie serca

KOCHAM WAS!

Posted

Jak zawsze zapytam, czy mogę wykorzystać ten poemacik Mojżeszowy dla opisu psiaka. Jest już na eurocity i na aukcji allegro - tej zbiorczej. Nie zdążyłam obrobic tekstu na indywidualna - i dobrze, bo to co napisała pixie jesli zgodzi sie na wykorzystanie - byłoby tam super. Zaraz szykuję, czekam na zgodę od autora.

Posted

podziwiam Was za walkę o te piękny istoty; ci, którzy próbowali go tak zamordować niech się pilnują, bo to zło do nich wróci i niech się modlą, żeby wtedy im ktoś pomógł...
do góry!

Posted

Psiak ma uraz do ludzi ale z dnia na dzień zmienia to!!
Ma problemy z tylnimi kończynami(staw)Ale jak je rozchodzi na wybiegu to nie ten pies:cool3:Ma kłopot z oczkami ale to co chce widzieć to widzi:D.
Myślę że dojdzie do siebie(nie widze inaczej)

Posted

Adminie dojdzie,dla niego to szok teraz,nikt go nie krzywdzi,nawet go miziaja ,dostaje jedzonko ,ktorego tak bardzo mu brakowało ,ma wybieg-NIE ŁAŃCUCH,i chwilowego pancia ,ktory o niego bardzo dba .Zaznajae dobroci,ktorej nie mial nigdy,on walczy i bedzie walczyl,nie mozemy pozwolic aby sie poddal,ON TAK BARDZO CHCIAŁ ŻYĆ -mimo iz nie zaznał dobra,teraz je ma i NADAL CHCE ZYĆ

Posted

Jaki śliczny! :loveu: Dopiero teraz zobaczyłam zdjecia tego biedaka...

supergoga moj Borys sie obraził o ten "dom spokojnej strarości" bo tez ma 8 lat na karku, ale mowi ze jest w kwiecie wieku i Jego kumpel Mojżesz Noe I tez ;)

Hop w gore!

Posted

lizkaJaki śliczny! :loveu: Dopiero teraz zobaczyłam zdjecia tego biedaka...

supergoga moj Borys sie obraził o ten "dom spokojnej strarości" bo tez ma 8 lat na karku, ale mowi ze jest w kwiecie wieku i Jego kumpel Mojżesz Noe I tez ;-)

Hop w gore

lizko to ja dalam taki tytul watku ciocia supergoga mowi o domku spokojnej jesieni,chyba dobrze zacytowalam;) ,wybacz Borysku

Posted

lizkaJaki śliczny! :loveu: Dopiero teraz zobaczyłam zdjecia tego biedaka...

supergoga moj Borys sie obraził o ten "dom spokojnej strarości" bo tez ma 8 lat na karku, ale mowi ze jest w kwiecie wieku i Jego kumpel Mojżesz Noe I tez ;-)

Hop w gore

lizko to ja dalam taki tytul watku ciocia supergoga mowi o domku spokojnej jesieni,chyba dobrze zacytowalam;) ,wybacz Borysku

Posted

Psiak się kuruje:)
Wczesany wygląda przepięknie:)Uwielbia spacerować mimo iż ma problemy z nóżkami.Jedyna szansa dla niego to szybki dom !!
Z azylu raczej nie ma szans na nowy dom.Ludzie sa zbyt wybredni co do zakupu psa z azylu,tmbardziej psa który mało widzi.
Tak to bywa jak człowiek nie widzi to kupuje sobie psa który go prowadza tu i tam.Ale jak jusz ma ktoś psa który nie widzi no to sruu go byle gdzie jak śmiecia.Pies widać po obroży że całe życie spędził na łańcuchu.Z tego powodu ta choroba stawów.Mało ruchu i nie ma się co dziwić.Oby się znalazł domek jak najszybciej bo psiak jest na prawdę tego wart.!!
PS.Będą foty