anilla Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Mojżesz jest cudny - dlaczego ludziska sa tacy podli... jak można coś takiego zrobić psu:-( Quote
pixie Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='marmar'] och gdybyscie wiedzieli , jak ciezko odbic sie od dna, gdy cegla przywiazana na sznurku ciagnie, a powietrza nie starcza i lapy odmawiaja posluszenstwa a na powierzchnie daleko i zli ludzie tam stoja co zrobic? poddac sie? NIE! JA TAK BARDZO KOCHAM ZYCIE! Zlym ludziom......co zrobie????? Zejde z drogi! Tak, tak, zejde im z drogi! I Wybaczam im, bo nie wiedza co czynia, a takze dlatego, ze dzieki nim poznalem prawdziwe ludzkie serca KOCHAM WAS! Quote
marmar Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 PIXIE-nic dodać nic ująć-MOJŻESZ CCHE TYLKO ŻYĆ Quote
supergoga Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Jak zawsze zapytam, czy mogę wykorzystać ten poemacik Mojżeszowy dla opisu psiaka. Jest już na eurocity i na aukcji allegro - tej zbiorczej. Nie zdążyłam obrobic tekstu na indywidualna - i dobrze, bo to co napisała pixie jesli zgodzi sie na wykorzystanie - byłoby tam super. Zaraz szykuję, czekam na zgodę od autora. Quote
pixie Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 bardzo mnie to uraduje jesli choc tak bede mogla pomoc Mojzeszowi dzieki supergogo! to bedzie moja.... serdeczna "cegielka" na odtrutke! Quote
supergoga Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Jutro wstawie link do allegro. I mam nadzieję, że dom spokojnej jesieni się znajdzie. Quote
marmar Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 Dziewczyny jestescie kochane,domek musi byc,on tak bardzo chce zyc Quote
pixie Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 ja juz mam wprawe, wyszedlem z wody wyjde i tu na gore i siuuuuuuuuuuuuup! Quote
marmar Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 pixieja juz mam wprawe, wyszedlem z wody wyjde i tu na gore i siuuuuuuuuuuuuup! kolejny raz wychodzi w gore Quote
supergoga Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Zgodnie z obietnicą - Mojżesz na allegro. Mam nadzieję, że jego imie nie obrazi niczyich uczuc religijnych :lol: http://www.allegro.pl/item100709265_mojzesz_przezyl_koszmar_czeka_na_dom_.html Quote
katlip Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 podziwiam Was za walkę o te piękny istoty; ci, którzy próbowali go tak zamordować niech się pilnują, bo to zło do nich wróci i niech się modlą, żeby wtedy im ktoś pomógł... do góry! Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Psiak ma uraz do ludzi ale z dnia na dzień zmienia to!! Ma problemy z tylnimi kończynami(staw)Ale jak je rozchodzi na wybiegu to nie ten pies:cool3:Ma kłopot z oczkami ale to co chce widzieć to widzi:D. Myślę że dojdzie do siebie(nie widze inaczej) Quote
marmar Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Adminie dojdzie,dla niego to szok teraz,nikt go nie krzywdzi,nawet go miziaja ,dostaje jedzonko ,ktorego tak bardzo mu brakowało ,ma wybieg-NIE ŁAŃCUCH,i chwilowego pancia ,ktory o niego bardzo dba .Zaznajae dobroci,ktorej nie mial nigdy,on walczy i bedzie walczyl,nie mozemy pozwolic aby sie poddal,ON TAK BARDZO CHCIAŁ ŻYĆ -mimo iz nie zaznał dobra,teraz je ma i NADAL CHCE ZYĆ Quote
marmar Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 supergogaZgodnie z obietnicą - Mojżesz na allegro. Mam nadzieję, że jego imie nie obrazi niczyich uczuc religijnych :lol: http://www.allegro.pl/item100709265_mojzesz_przezyl_koszmar_czeka_na_dom _.html dziekuje ciociu w swoim i imieniu Mojżesza,ciociu to tylko imie ,jak beda protestowac zmienimy na NOE;) Quote
lizka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Jaki śliczny! :loveu: Dopiero teraz zobaczyłam zdjecia tego biedaka... supergoga moj Borys sie obraził o ten "dom spokojnej strarości" bo tez ma 8 lat na karku, ale mowi ze jest w kwiecie wieku i Jego kumpel Mojżesz Noe I tez ;) Hop w gore! Quote
marmar Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 lizkaJaki śliczny! :loveu: Dopiero teraz zobaczyłam zdjecia tego biedaka... supergoga moj Borys sie obraził o ten "dom spokojnej strarości" bo tez ma 8 lat na karku, ale mowi ze jest w kwiecie wieku i Jego kumpel Mojżesz Noe I tez ;-) Hop w gore lizko to ja dalam taki tytul watku ciocia supergoga mowi o domku spokojnej jesieni,chyba dobrze zacytowalam;) ,wybacz Borysku Quote
marmar Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 lizkaJaki śliczny! :loveu: Dopiero teraz zobaczyłam zdjecia tego biedaka... supergoga moj Borys sie obraził o ten "dom spokojnej strarości" bo tez ma 8 lat na karku, ale mowi ze jest w kwiecie wieku i Jego kumpel Mojżesz Noe I tez ;-) Hop w gore lizko to ja dalam taki tytul watku ciocia supergoga mowi o domku spokojnej jesieni,chyba dobrze zacytowalam;) ,wybacz Borysku Quote
marmar Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Hej,to ja nadal czekam na Ciebie -prosze zdecyduj sie szybciutko Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Psiak się kuruje:) Wczesany wygląda przepięknie:)Uwielbia spacerować mimo iż ma problemy z nóżkami.Jedyna szansa dla niego to szybki dom !! Z azylu raczej nie ma szans na nowy dom.Ludzie sa zbyt wybredni co do zakupu psa z azylu,tmbardziej psa który mało widzi. Tak to bywa jak człowiek nie widzi to kupuje sobie psa który go prowadza tu i tam.Ale jak jusz ma ktoś psa który nie widzi no to sruu go byle gdzie jak śmiecia.Pies widać po obroży że całe życie spędził na łańcuchu.Z tego powodu ta choroba stawów.Mało ruchu i nie ma się co dziwić.Oby się znalazł domek jak najszybciej bo psiak jest na prawdę tego wart.!! PS.Będą foty Quote
marmar Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Mojzeszek,jestem w szoku dzis juz głowka w gore i spacerek,jak szybko skarbus ufa,czuje sie juz pewny no łapki lepiej sie czuja Quote
Recommended Posts