Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z Tofika wychodzi charakterek terrorysty, jak coś chce to strasznie pyskuje. A jak go np chce podnieść na ręce a to mu się nie podoba to i zawarczeć potrafi. Ale to bardzo radosny psiak. U nas teraz pada więc musimy siedzieć w domu a to Tofikowi nie bardzo się podoba. Co do siku to tak średnio raz na 3 dni coś u się przytrafi ale są to bardzo nieduże kałuże.

Posted

Z tego co wiem, już jest szykowany zamach na jego klejnoty, ale Tofik musi dojść do pełni sił od ostatniej operacji. Więc na razie mu nie mówię o tych niecnych planach bo po co chłopaka stresować:evil_lol:

Posted

a jednak chłopak pokazuje co potrafi z tym sikaniem. U mnie też były przerwy czasami jedno dniowe czasami 3-4. A co do warczenia przy podnoszeniu na początku powarkiwał ale to było tylko tak, z 3-4 pierwsze razy, później to wręcz czekał by go na ręce wziąć jak wracaliśmy ze spaceru. Ojj Tofik to taki diabełek się teraz robi

Posted

A u nas nudy, ciągle pada a czasami nawet leje. Chciałam pochwalić Tofika. Gdy przyjechał do mnie to jak chodził to miałam wrażenie, ze porusza się jak dżdżownica, tak dziwnie mu się kręgosłup wyginał, teraz już to znikło, teraz raczej kica niż się wygina, kręgosłup się usztywnił chyba tam mu się jakieś mięśnie wyrobiły. Byłam u weta ale tak mnie zdołowały informacje jakie tam usłyszałam, że zapomniałam zapytać o koszty kastracji Tofika. I jeszcze jedno Tofik jest na 99% głuchy, dzisiaj upadła mi koło niego miotła dosłownie o milimetry go minęła i narobiła wielki hałas a on ani się nie spojrzał, szedł dalej jakby nigdy nic, no oczywiście jeszcze opcja, że jego nic nie zaskoczy i nie wystraszy:-)

Posted

Wszystko odbierałaś jako brak wychowania lub nieposłuszeństwo...bardzo łatwo pomylić. Bardzo długo myślałam że popuszczając cugle chorej Karze zaczeła być nieposłuszna a ona po prostu traciła sluch. To nic, węch ważniejszy...

Posted

Kurcze z tym słuchem też myślałam że coś jest nie tak i że jest przygłuchawy ale nie całkowicie głuchy ale teraz tak sobie myślę że jak np ja go wołałam a był odwrócony w moją stronę to przychodził bo przy okazji jakieś gesty robiłam co z resztą zawsze mi się zdarza. A pogoda teraz okropna dzisiaj obudziłam się o 4 rano bo zawierucha straszna i tak do 7-8 i tylko czekałam aż minie by spokojnie z psem wyjść bo inaczej się po prostu nie dało

Posted

ULKA12 napisał(a):
Byłam u weta ale tak mnie zdołowały informacje jakie tam usłyszałam, że zapomniałam zapytać o koszty kastracji Tofika.

A co Ciebie tam zdołowało?

Posted

Awit napisał(a):
A co Ciebie tam zdołowało?

Moja druga tymczasowiczka Bora ma przeżuty raka, jedą operację już miała teraz nie wiadomo czy podejmą się drugiej bo Borka to starsza sunia a w jej wypadku wycięcie guza trzeba połączyć ze sterylizacją i narkoza będzie trwała długo, a jej serce może tego nie wytrzymać. Na razie czekamy do poniedziałku na chirurga.

To, że Tofik jest prawdopodobnie głuchy wcale mnie nie zdołowało, bo on sobie świetnie radzi i nawet przychodzi jak się go woła, trzeba tylko pilnować aby być w zasięgu jego wzroku.

Czy Tofik był zabezpieczony przeciwko kleszczom, bo mi umknęło? Teraz zrobiło się trochę chłodniej to te potwory wyłażą.

Posted

widzę, że Tofik ma się świetnie :D pełen relaks :D Biedna Bora :( rzeczywiscie w starszym wieku operacje bywają ryzykowne, ech, mam nadzieję, że jednak da sie coś zrobić.

Posted

Tofik uwielbia wykopać sobie dołek i w nim się położyć, niestety, bo potem ja to muszę sprzątać:evil_lol: a on wygląda jak wygląda, ale i tak jest słodki:loveu:

I to co Tofik lubi robić najbardziej