Aliszcze Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='andegawenka']Witaj Aliszcze na watku Tofika zaglądam prawie codziennie na wątek, bo chcę być na bieżąco:) a lada dzień dokonam przelewu, bo moja wypłata się zbliża;) Quote
wojtuś Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Gisic i ja musze pochwalić Tofika:) Pięknie wygląda i ten jego stale usmiechnięty pychol:) Pozdrawiam:) Quote
Zdrapka Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Ależ śliczny, szczęśliwy i uśmiechnięty piesek :) Gisic, dokonałaś cudu :) i chodzi nie tylko o wykąpanie puchatka Tofika. Quote
Mysza2 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Wpłynęło 10 zł od Vega36 Bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Gisic87 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Dzisiaj po nocy znalazłam w kuchni sii ale nie wiem kiedy dokładnie zrobione bo już wyschnięte weszło między kafelki a jaki zapach:roll: wydaje mi się że od razu po spacerku ostatnim siknął bo później do kuchni nie wchodziłam a rano podłoga jakby żółta (mam białe kafle) i cała klejąca do tego podłoga nierówna i wszystko spływa obok lodówki tam też listwa drewniana bo kuchnia też trochę w drewnie a jak Tof nasika gdzieś dalej to po całej kuchni między kaflami po fugach to wszystko spływa:roll: No ale z rana na spacerek czekał na swoją kolej ładnie podreptaliśmy i poszczekaliśmy na wyimaginowanego wroga w postaci krzaczków które chciał podlać ale coś w nich było nie tak:lol: Ehh spróbuję jakiś tekst teraz sklecić i porobić ogłoszenia dopóki zwierzaki mają zajęcie a głównie papuga z nią gorzej jak z psem czy dzieckiem jak uwagi nie zwracam i nie rozmawiam to jest zła i głośno domaga się uwagi:roll: Quote
Gisic87 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 napisałam ogłoszenie tylko od razu mówię że w takich sprawach sobie nie radzę więc proszę o wskazówki co dodać a co usunąć no i nie wiem jak z tym sikaniem czy pisać o tym czy mówić dopiero jak ktoś się odezwie. Bo napiszę że czasem raz na kilka dni zdarzy mu się nasikać a ludzie albo w ogóle nie doczytają do końca albo będą myśleć swoje że pewnie i tak leje na potęgę albo coś Tofik to psiak który w swoim życiu nie zaznał wiele dobrego. Nie wiemy co działo się z nim wcześniej być może miał swojego właściciela którego bardzo kochał jednak pewnego dnia wszystko stracił. Znalazł się w schronisku i niby nic wielkiego bo wielu psów do nich trafia jednak Tofik trafił do niego bez kawałka tylniej łapki. Nie wiemy jaka była tego przyczyna wiemy natomiast że pies strasznie cierpiał. Łapka musiała zostać amputowana jednak w takim stanie pies nie mógł zostać w schronisku dlatego też trafił do domu tymczasowego który jak sama nazwa wskazuje jest tylko tymczasowy i Tofik ciągle czeka na nowy dom. Tofik po amputacji łapki szybko doszedł do siebie jest radosnym psiakiem który świetnie sobie radzi mimo swojego jak to większość ludzi określa kalectwa. Na spacerkach pięknie chodzi a nawet biega. W domku jest bardzo grzeczny potrafi sam zostawać nic nie niszczy jest cichy i spokojny. Część dnia po prostu przesypia. Tofik ma około 8lat jednak wiek nie powinien skreślać jego szansy na adopcję. Dogaduje się bez problemu z innymi psami jest zaszczepiony i odrobaczony. Może to właśnie na Ciebie czeka? Tofik ze względu na swoją niską budowę ciała i brak łapki powinien trafić do domu w którym nie będzie musiał pokonywać żadnych schodów. Proszę nie skreślajmy go tylko dlatego że ma już swoje lata i nie ma łapki bo naprawdę nie przeszkadza mu to w codziennych spacerkach ludzie których spotykamy na spacerze czasem nawet nie dostrzegają że psiak nie ma łapki tak dobrze sobie radzi Jeśli chciałbyś zaadoptować Tofika zadzwoń lub napisz: Tel. 796-196-434 Mail milka_mlm@o2.pl Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej oraz zgoda na wizyty adopcyjne Quote
Aimez_moi Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Piekny tekst.......:):) i kto tu mowi, ze pisac nie umie.....:):) Quote
Mysza2 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Tekst dobry Gisic, to ja miałam pisać ale nie dałam rady dzisiaj w pracy. Miałam siąść wieczorem, a Ty mi szansy nie dałaś:) Ja bym może nie pisała o tych schodach, jak ktoś zadzwoni to się to powie, a może ktoś ma 2 schodki w domu i zrezygnuje z telefonu. Wpłynęły pieniązki od: Maja602 - 20 zł Lucyna - 15 zł Bardzo dziękujemy Quote
Gisic87 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 no w sumie też tak myślałam bo przecież te 2 schodki to można Tofika znieść:roll: Mysza ja Ci nie odbieram szansy napisania tekstu chętnie poproszę o krótszy bo nie wszędzie taki długi przejdzie a krótkich to tym bardziej pisać nie umiem bo ja zawsze sie rozpisuje:eviltong: Quote
kaa Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Tofika teraz trudno poznać taki czyściutki i puszysty. :) Nie ten pies , szkoda tylko że zdarzają mu się te wpadki z sikaniem Tekst bardzo dobry , ale może faktycznie nie pisać tylko dopowiedzieć o schodkach , tak jak o tym sikaniu . Quote
Gisic87 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 To o schodkach już wyrzucone i zabieram się za ogłoszenia na razie tylko tam gdzie można takie długie teksty bez limitu Tofik ogłoszony na: 1. [url]www.e-zwierzak.pl[/url] 2. [url]www.petsy.pl[/url] 3. [url]www.petworld.pl[/url] 4. [url]www.ojej.pl[/url] 5. [url]www.zoonet.pl[/url] 6. [url]www.adverts.pl[/url] 7. [url]www.przygarnijzwierzaka.pl[/url] 8. [url]www.adopcje.org[/url] 9. [url]www.sprzedasz.pl[/url] 10. [url]www.kupsprzedaj.pl[/url] 11. [url]www.morusek.pl[/url] 12. [url]www.hodowcy.com.pl[/url] 13. [url]www.gumtree.pl[/url] 14. [url]www.adoos.pl[/url] 15. [url]www.katowice.szybkoeferty.pl[/url] 16. [url]www.katowice.rybryka.pl[/url] 17. [url]www.swistek.pl[/url] 18. [url]www.katowiceinfo.pl[/url] 19. [url]www.katowice.naszesrtony.pl[/url] (czeka na akceptacje) 20. [url]www.wkatowicach.com[/url] (czeka na akceptacje) 21. [url]www.katowice.ogloszeenia.pl[/url] 22. [url]www.adsy.pl[/url] 23. [url]www.adpedia.pl[/url] 24. [url]www.4katowice.pl[/url] 25. [url]www.katowice.cwirek.pl[/url] 26. [url]www.katowice.olx.pl[/url] 27. [url]www.katowiczak.pl[/url] 28. [url]www.szerlok.pl[/url] Uff na razie tyle zaraz zrobię jeszcze allegro Quote
Gisic87 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Allegro Tofika zrobiłam na 14 dni: [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1104364450[/url] oraz ale gratka bo o niej zapomniałam wcześniej: [url]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/5855239_tofik_piekny_mix_goldena_i_jamnika.html[/url] W sumie 30 ogłoszeń może się uda Quote
Mysza2 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Gisic wielkie dzięki za tekst i za ogłoszenia. Buziaczki. Ale pracowita z Ciebie Cioteczka:):):) (zapomniałaś napisać, że to skrzyżowanie jaminika z goldenem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Quote
Gisic87 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 pisałam wszędzie w tytule w każdym ogłoszeniu że to mix jamnika z goldenem więc powinno być ok Quote
jusstyna85 Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Może warto zainwestować w wyróżnione allegro za 12 zł? Zostały chyba jeszcze pieniądze,a to zwykłe przynosi marny odzew Quote
Mysza2 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='jusstyna85']Może warto zainwestować w wyróżnione allegro za 12 zł? Zostały chyba jeszcze pieniądze,a to zwykłe przynosi marny odzew[/QUOTE] Ja też uważam że warto. Tofik ma przecież kaskę z wpłat jednorazowych Quote
wojtuś Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Mysza2']Gisic wielkie dzięki za tekst i za ogłoszenia. Buziaczki. Ale pracowita z Ciebie Cioteczka:):):) [/QUOTE] Gisic Buziaki za wspaniałą opiekę nad Tofikiem:loveu: Quote
Aimez_moi Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 piekne jest to "skrzyzowanie goldena z jamnikiem"..........:) Quote
WIGA Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 :lol:Rzeczywiście,"mix goldena z jamnikiem",może wzbudzi zainteresowanie i :crazyeye:.A psiuniek coraz śliczniejszy,lejek jeden! Quote
Gisic87 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 o tak lejek chciałam pochwalić że wszystko ok no i dzisiaj znów pół godzinki po spacerku siku na przedpokoju:roll: Co do allegro no to decydujcie ciotki czy robić wyróżnione nie wiem czy to można teraz jeszcze zrobić jak nie to mogę wystawić drugie takie samo tylko wyróżnione w końcu od przybytku głowa nie boli;) Quote
andegawenka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='WIGA']:lol:Rzeczywiście,"mix goldena z jamnikiem",może wzbudzi zainteresowanie i :crazyeye:.A psiuniek coraz śliczniejszy,lejek jeden![/QUOTE] Wiga witaj na wątku naszego cudnego podopiecznego[URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_EZman000"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/2010/0/1001.gif[/IMG][/URL] Quote
diana79 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 wystawiajcie mu cioteczki wyróżnione allegro, będzie miał o wiele większe szanse na dom :-) Quote
Recommended Posts