Mroowa Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Ech chyba musze załozyć konto na netku bo pocztowo to jeszcze będzie szło i szło:( Quote
andegawenka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Mroowa napisał(a):Ech chyba musze załozyć konto na netku bo pocztowo to jeszcze będzie szło i szło:( Mroowa, nawet się nie zastanawiaj - zakładaj. Jaka to wygoda Quote
diana79 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 wspaniale, że tyle nowych cioteczek wspomaga Tofika :multi: trzymamy kciuki za konsultacje u wetów :thumbs: Quote
Mroowa Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 No masakra ciagle latam na poczte i wplacam deklaracje i naleznosci za bazarki te babki z poczty to juz mnie maja dosc;) TOFFFFFIIKUUUU:):):) musze przekonac TZ bo mamy wspolne konto;) Quote
IKA & SONIA Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Mroowa napisał(a):No masakra ciagle latam na poczte i wplacam deklaracje i naleznosci za bazarki te babki z poczty to juz mnie maja dosc;) TOFFFFFIIKUUUU:):):) musze przekonac TZ bo mamy wspolne konto;) Mroowa to niesamowita wygoda internetowe konto. Ja mam przelewy za friko i deklaracje realizuję w dogodnym momencie. Polecam jednym słowem :) Quote
Mysza2 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 ewexoxo napisał(a):no jeszcze moje skromne 10zł - pewnie jutro dojdzie Dzięki dopisałam w jednorazowych , na pewno dojdzie, teraz w wolne dni dochodza chyba tylko te z tego samego banku Quote
andegawenka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 diana79 napisał(a):wspaniale, że tyle nowych cioteczek wspomaga Tofika :multi: trzymamy kciuki za konsultacje u wetów :thumbs: Rozkręcił się wątek obolałego Tofika. dzięki bardzo:loveu: Quote
Kapsel Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 andegawenka napisał(a):Rozkręcił się wątek obolałego Tofika. dzięki bardzo:loveu: To Myszeczka tyle cioteczek zwabiła :buzi: Kochana Myszka :loveu::loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 IKA & SONIA napisał(a):Mroowa to niesamowita wygoda internetowe konto. Ja mam przelewy za friko i deklaracje realizuję w dogodnym momencie. Polecam jednym słowem :) Ja za friko nie mam ale już dawno zapomniałam co to latanie na pocztę. Mróweczko jak pójdziemy razem wyprowadzać na siku Diega to cię przekonam do internetowego konta. Jeden minus to że TZ widzi co na dogo przelewam.:-(:-(:-( i puka się w głowę czasami. Quote
IKA & SONIA Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Ja mam DIRECT w I**, co prawda konto jest bez oprocentowania, ale za to moge realizować nielimitowaną ilość przelewów za friko. Quote
Mroowa Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Mysza2 napisał(a):Ja za friko nie mam ale już dawno zapomniałam co to latanie na pocztę. Mróweczko jak pójdziemy razem wyprowadzać na siku Diega to cię przekonam do internetowego konta. Jeden minus to że TZ widzi co na dogo przelewam.:-(:-(:-( i puka się w głowę czasami. Fłaśnie mój to się będzie nietylko w glowę pukał,on włosy będzie rwał;) Diega????na siku??? czy ja o czyms nie wiem;) Ja z Tobą czy jak....;) Quote
Mysza2 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='Kapsel']To Myszeczka tyle cioteczek zwabiła :buzi: Kochana Myszka :loveu::loveu::loveu: Kaspelku kochany ja cię też kocham :loveu::loveu: . Ale proszę nie zwalac na mnie całej odpowiedzialności, jedna cioteczka skarżyła się że atak na pw był na nią zmasowany: i ja i diana79. :lol::lol::lol: Jakby was wszystkich tu nie było to nic by z tego nie wyszło. Teraz tylko trzymać kciuki za wetów żeby wymyślili coś dobrego. Quote
IKA & SONIA Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Mroowa napisał(a):Fłaśnie mój to się będzie nietylko w glowę pukał,on włosy będzie rwał;) A nie możesz mieć swojego osobnego konta? Nie będzie rwania włosów ;) Quote
diana79 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 ja wysyłałam zaproszenia na pW jak leci z listy użytkowników ;) ale widzę że Li1 do której obie pisałyśmy i deklarowała 10zł miesięcznie jest zbanowana? :-o Quote
Mroowa Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 IKA & SONIA napisał(a):A nie możesz mieć swojego osobnego konta? Nie będzie rwania włosów ;) Na moich nieregularnych zleceniowych wpływach to bym ciągle na debecie jechała:):):)a tak zawsze cos jest do dyspozycji:) Quote
andegawenka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Mroowa napisał(a):Fłaśnie mój to się będzie nietylko w glowę pukał,on włosy będzie rwał;) Diega????na siku??? czy ja o czyms nie wiem;) Ja z Tobą czy jak....;) hahaha. Możesz iść sikać nic Ci nie grozi z Myszą:lol: Quote
Mysza2 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 cholercia trochę mi się pokliklało Diega Boxerka to ja wyprowadzam z Nes a nie z tobą. To już skleroza:):) Quote
Mroowa Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 andegawenka napisał(a):hahaha. Możesz iść sikać nic Ci nie grozi z Myszą:lol: no to trochę mnie uspokoiłaś;) Mysza a Ty czasem nie jesteś ta Mysza zzzz wczoraj;);)???? Quote
andegawenka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 diana79 napisał(a):ja wysyłałam zaproszenia na pW jak leci z listy użytkowników ;) ale widzę że Li1 do której obie pisałyśmy i deklarowała 10zł miesięcznie jest zbanowana? :-o ale na wątku nie ma Li1. Szkoda... Quote
andegawenka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Mysza2 napisał(a):cholercia trochę mi się pokliklało Diega Boxerka to ja wyprowadzam z Nes a nie z tobą. To już skleroza:):) Nie szkodzi zawsze to jakaś odmiana. Tofika też trzeba wyprowadzić...o! Quote
Mysza2 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Mroowa napisał(a):no to trochę mnie uspokoiłaś;) Mysza a Ty czasem nie jesteś ta Mysza zzzz wczoraj;);)???? Nie wiem czy ja jestem zzz wczoraj, ale na pewno na którymś wątku od Kapselka z Tobą któregoś wyprowadzałam może Dropsia albo Totika. Chyba że już totalna skleroza mnie dopadła. Quote
Mroowa Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Mysza2 napisał(a):Zacznę od końca Saba ma ostrą anginę. Ale zanim do weta dotarłam nie pytajcie co przeżyłam nad ranem i do południa. Myślałam że czymś się dosłownie otruła i że mi się kończy, o szczegółach pozwólcie pisać nie będę. Naprawdę spanikowałam. Najważniejsze że udało mi się ją jakoś doprowadzić do auta. Ona waży 37 kg a ja jestem dzisiaj sama, a dosłownie słaniała się na łapach. Dostała antybiotyki, przeciwbólowe i przeciwgorączkowe i śpi biedula. Żaden z moich psów wcześniej nie miała anginy. JEJ to teraz czas anginy ona lubi wiosne:(moja sunia też tydzien temu przechodzila to chorobsko,wymiotowala flegmą,kaszlała,i miała dusznosci.Na szczęście juz przeszlo:) Quote
Mroowa Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Oj mi tez wydajesz sie znajoma ale mam ten sam problem..........skleroz;)a niewazne - wazne ze Toffika sprawy maja sie nienajgorzej;) Quote
Kapsel Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Ja uroczyście oświadczam, że Mroowę, pierwszy raz na oczy widzę :-D:-D:-D ale jest mi bardzo miło Mróweczko Cie poznać :smile::smile::smile: Quote
Mysza2 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 No to mam sklerozę , a co tam w moim wieku mam prawo. A nie będę przekopywać wszyskich wątków żeby sprawdzić gdzie mi się mroowa przewinęła. Ważne że jest tutaj. Czy ktoś na wątku zna może jakiegoś dobrego behawiorystę najlepiej z okolic Rudy śląskiej? I czy nie wiecie jakie są koszty za godzinę pracy? Quote
Recommended Posts