Maupa4 Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Podbiłyśmy Kaję to i Misia będziemy cierpliwie podbijać, może tym razem się uda ? Quote
Mysia_ Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Misio na spacerku (Miśku nie pokazuj tyłka tak publicznie:mad: :evil_lol: ) trochę rozmazał się... :roll: Quote
Mysia_ Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 Misiaczek na pierwszą stronkę!!! :p Quote
Maupa4 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='Mysia_Zabrze']Misio poz.3034 - kiedy pierszy raz trafił do schroniska siedział w boksie jeden dzień ze smyczą na karku, bo nikogo nie chciał wpuścić do boksu... Razem z moją przyjaciółką Magdą postanowiłysmy zabrać się za zbója jednego... Kiedy stanełyśmy przed jego boksem nie przywitał nas zbyt wylewnie... chciał nas zjeść :evil_lol: Ale jeszcze tego samego dnia po kilku dłuższych chwilach udało nam sie wejść do jego boksu i zabrać na spacer :) po powrocie do schroniska zdiełyśmy mu smycz, no i powoli zaprzyjaźniłyśmy się znim, choć nie było nigdy łatwo... Pewnego dnia komuś się spodobał zabrano go do domku z ogrodem... Po jakimś czasie schronisko miało interwencje po niego, zadzwoniliśmy po właścicilei i powiedzieliśmy, że Misio jest w schronisku, okazało się, że mają nowego psa :( Od tego czasu Miso znów czeka... coraz starszy i tracący nadzieje... Nadal wredziol mały gryzie ludzi, tylko mnie i Magdy nie gryzie , bo nas zna... Chociaż nie możemu mu nic zrobic na siłe... Heh... ciężko z tym naszym Misiem :( No to próbujemy jeszcze raz ... od nowa ... MISIEK szuka domu i szuka go już baaardzo długo ... Quote
Mysia_ Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Oj Miśku... o n jak kogoś pozna potrafi być naprawdę kochany :loveu: Teraz kiedy wchodzę do jego boksu to skacze po mnie z radości :cool3: Zastrzyków nie lubi, ale to dlatego, że był chory i przez tydzień dostawał codziennie, ale wystarczy mu założyć kaganiec i już jest grzeczniutki :p komu takiego ślicznego psiaka? Quote
Maupa4 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='Mysia_Zabrze']Misio poz.3034 przypominam jak wygląda Misiek ... mały, kudłaty, czekoladowy ... Quote
Recommended Posts