Neris Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 A mnie się podoba, wygląda jak wkur...ny troll :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 te Wasze fotki go postarzają :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Bjuta Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 http://images36.fotosik.pl/101/ab0a74d5e8adb9a7.jpg Prawdziwy król pokrywki! Quote
Mysia_ Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 on na tej klapie spędza połowe swojego życia :lol: Quote
Bjuta Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Staruszek Misio zamieni klapę na kanapę! Bezpłatnie! Aktualne od zaraz! Quote
Mysia_ Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 może i charakterek ma, ale i tak jest cudowny.... Quote
Bjuta Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Ktoś z Dolnośląskiego (sądząc po nr. kier. telefonu) kliknął na allegro Misia ... Ktoś, kto nigdy nic nie kupił przez Allegro, więc ... no nie wiem. Poprosiłam jak zwykle o tel. do Mysi i niecierpliwie czekam na informację, że się odezwie i że to była sensowna deklaracja! Quote
Bjuta Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Mysiu, odezwał się ktoś? Bo do mnie nikt się nie dobijał :shake: Quote
Bjuta Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 No już wiem wszystko... "przepraszam najmocniej, ale zaszła pomyłka. dziecko moje myśląc że to zabawa, napisało do Państwa. uwielbia zwierzęta i pomyślała że możemy mieć jeszcze jednego pieska. proszę nam wybaczyć , ale to nieszczęśliwa pomyłka. pozdrawiam" Dobrze, że napisała, mogłam przynajmniej odwołać ofertę. Quote
Bjuta Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 No właśnie... Ja w to dziecko tak do końca nie wierzę, bo żeby zalicytować, to trzeba się zalogować, to jednak jest trochę zachodu. No nic. Szukamy dalej. Quote
Mysia_ Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 zawsze najłatwiej na dziecko zwalić :roll: Quote
Bjuta Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Misiu masz jeszcze 40 minut na allegro, ale nazbierało się 2262 wejść! Z takiego tłumu - ktoś cię chyba wypatrzy!! :roll: Quote
JustynaM. Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 dawno mnie ni było na dogo ale teraz jestem i zajmę sie ponownie ogłoszeniami Quote
Mysia_ Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Misiu z taką ekipą cioteczek musi być dobrze... prawda? :roll: Quote
JustynaM. Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 ODNOWIONE OGŁOSZENIA nasipupile Ogłoszenie nr 446 - POKOCHAJ MISIA - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl ogloszenia.aleokazja.pl Pokochaj ma�ego Misia! Psy Zwierz�ta Zabrze gieldaogloszen.pl Og�oszenia: Gie�da Og�osze� :: drobne og�oszenia: motoryzacja :: darmowe og�oszenia: praca adopcjapsa.pl pOKOCHAJ MISIA!!!! Historia misia pokaz / inna / Adopcja psa. Og�oszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa katowiceslask.pajeczyna.pl PKOCHAJ MISIA, Katowice - �l�sk, Spo�eczno��, zwierzaki, slask dwukropek.pl Adopcja zwierz�t : Zwierzaki : > Ca�a Polska : Og�oszenia w Dwukropek.pl katowiczak.pl Pokochaj małego Misia!!!!!!!!!!! - katowiczak.pl zabrze.olx.pl Pokochaj małego Misia! - Zabrze - Zwierzęta www.e-zwierzak POKOCHAJ MISIA!!!!! : JustynaM. : Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl szukajzwierzaka.pl Prezentacja Zwierzaka kokosy.pl Pokochaj małego Misia! - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne darmobranie.pl Oddam za darmo - Pokochaj małego Misia! | darmowe ogłoszenia na Darmobranie.pl pineska.plhttp://www.pineska.pl/?do=view&id=59812&buyOrSell=2 mojpupil.pl *Rasa Mieszana - oddam psa ojej.pl alegratka.pl Quote
Bjuta Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Dziękujemy! :loveu: Wredziolku, pilnuj się kochany! Cioteczka uparła się wypchnąć cię do domu! Quote
Recommended Posts