Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurde nie mam kiedy wziąć się za te oglosz.nie miałam wolnego od prawie 2 tyg. pracuje na noce wiec ciężko mi się ogarnąć ,ale pamiętam i będę robiła to na raty bo inaczej nie dam rady wiec cierpliwości,nawet nie mam kiedy mojego podpisu zmienic

• Replies 883
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Dziewczyny, ja wystawiłam już dawno Misiowi allegro (ale się nie przyznawałam) i wznawiam je regularnie na przemian w małopolskim i dolnośląskim. (W śląskim miał allegro Justyny 85).
No i się zastanawiam - czy mu teraz nie wystawić tego allegro w śląskim, tylko, że ono jest... "niepolityczne" (trochę na zasadzie szokującej reklamy). Podkreśla wszystkie wady Misia.
Misiek jednak ma mnóstwo wejść (na niewyróżnionym allegro raz dobił 500 wejść - więcej na zwykłym potrafiła zdziałać tylko Tiszta), więc myślę sobie, że to hasło "stary i wredny" może działać.
Mogę mu oczywiście zrobić zwykłe allegro - bez podkreślania wszystkich jego "zalet" - jeśli uważacie, że w rodzimym województwie lepiej go reklamować mniej "agresywnie". Jednak i tak trzeba jakoś powiedzieć, że to nie jest przytulak rozdający całuski...

stary i wredny MISIO pies / psy (601935537) - Aukcje internetowe Allegro