JustynaM. Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 kurde nie mam kiedy wziąć się za te oglosz.nie miałam wolnego od prawie 2 tyg. pracuje na noce wiec ciężko mi się ogarnąć ,ale pamiętam i będę robiła to na raty bo inaczej nie dam rady wiec cierpliwości,nawet nie mam kiedy mojego podpisu zmienic Quote
JustynaM. Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 odnowione kokosy http://www.kokosy.pl/ogloszenie/41463 aleokazja Zwierzęta. Pokochaj małego Misia! inetrpress Pokochaj małego Misia! - Interpress Ogłoszenia! darmobranie Oddam za darmo - Pokochaj małego Misia! | darmowe ogłoszenia na Darmobranie.pl pineska Ogłoszenia Sprzedam - POKOCHAJ MISIA!!!!!!! Quote
JustynaM. Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Misio się pokazuje i przypomina!!!!!!!!!!!! Quote
Mysia_ Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 nikt nawet o niego nie pytał :shake::-( Quote
JustynaM. Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 co to jakieś fatum nad Misiakiem wisi czy co?????? Quote
JustynaM. Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Misiak kochany przypomina się cioteczkom !!!!!!!!!! Quote
Mysia_ Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 mam nowe fotki Misia... Postaram sie jezcze dzisiaj wstawić :cool3: Quote
JustynaM. Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 jaki piękny Misiak,super ze są nowe fotki,powstawiam do ogloszen Quote
Mysia_ Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 dzięki :loveu: Anijkaa zrobiła ogłoszonko Miśkowi na pajeczyna.pl ;) Quote
Mysia_ Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Misiowi ciężko zrobić ładną fotkę :shake: Quote
Bjuta Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Dziewczyny, ja wystawiłam już dawno Misiowi allegro (ale się nie przyznawałam) i wznawiam je regularnie na przemian w małopolskim i dolnośląskim. (W śląskim miał allegro Justyny 85). No i się zastanawiam - czy mu teraz nie wystawić tego allegro w śląskim, tylko, że ono jest... "niepolityczne" (trochę na zasadzie szokującej reklamy). Podkreśla wszystkie wady Misia. Misiek jednak ma mnóstwo wejść (na niewyróżnionym allegro raz dobił 500 wejść - więcej na zwykłym potrafiła zdziałać tylko Tiszta), więc myślę sobie, że to hasło "stary i wredny" może działać. Mogę mu oczywiście zrobić zwykłe allegro - bez podkreślania wszystkich jego "zalet" - jeśli uważacie, że w rodzimym województwie lepiej go reklamować mniej "agresywnie". Jednak i tak trzeba jakoś powiedzieć, że to nie jest przytulak rozdający całuski... stary i wredny MISIO pies / psy (601935537) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Mysia_ Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Bjuta :mad: co Ty mu za zdięcie zrobiłaś? :eviltong: ma na nim bardzo niekorzystną minę :evil_lol: Quote
Recommended Posts