Mysia_ Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 dzięki ;) Myślę, że to ważna informacja, ale w razie co jakby ktoś nim się zainteresował można mu to delikatniej wyjasnić.... Quote
jusstyna85 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Mysia_ napisał(a):dzięki ;) Myślę, że to ważna informacja, ale w razie co jakby ktoś nim się zainteresował można mu to delikatniej wyjasnić.... no właśnie chodzi mi o delikatne wyjaśnienie...a to od razu odstraszyłoby...Dino też potrafił mnie ugryźć,a teraz już nie ma żadnej wpadki...strach robi swoje,a ludzie boją sie psów. Quote
Madzia870904 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 nasz obcięty Misiaczek potrzebuje kochającego domku... już za długo jest w schronisku :placz: Quote
Mysia_ Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Madzia870904 napisał(a):nasz obcięty Misiaczek potrzebuje kochającego domku... już za długo jest w schronisku :placz: Madziu, witaj u Misia :loveu: Wpadaj tu częściej i do innych wątków też :mad: Quote
JustynaM. Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Misiu malutki ciotka wrocila bo jej ostatnio nie bylo dalej bedziemy szukac -az sie zanjdzie w koncu domek Quote
JustynaM. Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 wczoraj dogo mi nie dzialalo,dzisiaj wieczorem jak znajde czas to zrobie znowu ogloszenia ,Misiaku trzymaj sie bedzie dobrze. Quote
Mysia_ Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 JustynaM. napisał(a):wczoraj dogo mi nie dzialalo,dzisiaj wieczorem jak znajde czas to zrobie znowu ogloszenia ,Misiaku trzymaj sie bedzie dobrze. dziękujemy kochana :cool3: Quote
Neris Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Musi być dobrze, Justynka mi wszystko wyadoptowała co jej pokazałam... :lol: Quote
Mysia_ Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Neris napisał(a):Musi być dobrze, Justynka mi wszystko wyadoptowała co jej pokazałam... :lol: super, brawo dla Justyny :razz: Quote
JustynaM. Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Neris przesadza , produkuje dalsze ogloszenia dla Misia Quote
Mysia_ Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 JustynaM. napisał(a):Neris przesadza , produkuje dalsze ogloszenia dla Misia Misio bardzo dziękuje ;) Quote
JustynaM. Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 dokoncze jutro i wkleje na Dogo bo juz padam przed kompem,dobranoc Misiu i dobranoc cioteczki Quote
Mysia_ Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 JustynaM. napisał(a):dokoncze jutro i wkleje na Dogo bo juz padam przed kompem,dobranoc Misiu i dobranoc cioteczki dobranoc ;) Quote
JustynaM. Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Pokochaj małego Misia!!!!!!!!!!! - katowiczak.pl Pokochaj małego Misia! — Zabrze Psy i koty do adopcji - zwierz�ta - oddam kota, oddam psa - adopcja kota, adopcja psa czworonogi - Ogłoszenia - Psy - POKOCHAJ MISIA!!!!! POKOCHAJ MISIA!!!!! : JustynaM. : Oddam : Adopcja zwierząt, kupię, sprzedam, oddam, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl na ojej.pl czekamy na akceptacje Prezentacja Zwierzaka Pokochaj małego Misia / Oferty :: ŚwiatPrzyrody.pl - zwierzęta przyroda fauna ssaki zdjęcia zwierząt filmy o zwierzętach dzikie zwierzęta Quote
Mysia_ Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 ile ogłoszeń :cool3: bardzo dziękujemy :loveu: Już wrzuciłam na pierwszą stronę ;) Quote
JustynaM. Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 dzisiaj albo jutro coś jeszcze do produkuje o matko dobijają mnie te wyskakujące reklamy na dogo ,ale uwaga zrobiłam wielkie odkrycie ze jak mi podkreśla wyraz na czerwono i klikam prawym klawiszem myszki to mi pokazuje wyraz z polskimi literkami aż mi wstyd ze dopiero teraz do tego doszłam:oops::oops: Quote
Mysia_ Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 JustynaM. napisał(a):dzisiaj albo jutro coś jeszcze do produkuje o matko dobijają mnie te wyskakujące reklamy na dogo ,ale uwaga zrobiłam wielkie odkrycie ze jak mi podkreśla wyraz na czerwono i klikam prawym klawiszem myszki to mi pokazuje wyraz z polskimi literkami aż mi wstyd ze dopiero teraz do tego doszłam:oops::oops: ważne, że do tego doszłaś :cool3: Quote
Neris Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 jakby co Justynko to ja zawsze mogę popoprawiać literówki. Quote
JustynaM. Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Misio sie przypomina ok.dzięki Neris Quote
Mysia_ Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 nowy dzień... może nowe szanse na domek? :roll: Quote
Neris Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 A może ktoś już go wypatrzył w tych ogłoszeniach? Quote
Recommended Posts