Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 883
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia_ napisał(a):
dzięki ;)
Myślę, że to ważna informacja, ale w razie co jakby ktoś nim się zainteresował można mu to delikatniej wyjasnić....

no właśnie chodzi mi o delikatne wyjaśnienie...a to od razu odstraszyłoby...Dino też potrafił mnie ugryźć,a teraz już nie ma żadnej wpadki...strach robi swoje,a ludzie boją sie psów.

Posted

Madzia870904 napisał(a):
nasz obcięty Misiaczek potrzebuje kochającego domku... już za długo jest w schronisku :placz:

Madziu, witaj u Misia :loveu: Wpadaj tu częściej i do innych wątków też :mad:

Posted

JustynaM. napisał(a):
wczoraj dogo mi nie dzialalo,dzisiaj wieczorem jak znajde czas to zrobie znowu ogloszenia ,Misiaku trzymaj sie bedzie dobrze.

dziękujemy kochana :cool3:

Posted

dzisiaj albo jutro coś jeszcze do produkuje o matko dobijają mnie te wyskakujące reklamy na dogo ,ale uwaga zrobiłam wielkie odkrycie ze jak mi podkreśla wyraz na czerwono i klikam prawym klawiszem myszki to mi pokazuje wyraz z polskimi literkami aż mi wstyd ze dopiero teraz do tego doszłam:oops::oops:

Posted

JustynaM. napisał(a):
dzisiaj albo jutro coś jeszcze do produkuje o matko dobijają mnie te wyskakujące reklamy na dogo ,ale uwaga zrobiłam wielkie odkrycie ze jak mi podkreśla wyraz na czerwono i klikam prawym klawiszem myszki to mi pokazuje wyraz z polskimi literkami aż mi wstyd ze dopiero teraz do tego doszłam:oops::oops:

ważne, że do tego doszłaś :cool3: